Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici


Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici


Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Datorită faptului că trăim într-o parte a terenului în cazul în care anotimpurile se schimba la fiecare trei luni, nu suntem capabili să se bucure de tot parcursul anului înflorit frumoase creații ale naturii, și este necesar să se creeze o bucurie artificială în formă de floare de satin superba a făcut cu propriile lor mâini. Stabilirea unor astfel de flori este sigur de a găsi locul în decorarea interiorului și în decorarea părului și îmbrăcăminte. Fiecare reprezentant al sexului frumos, la un nivel subconștient se întinde toate lucrurile frumoase, luminoase și înflorite.Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

flori Satin poate decora geantă de mână de damă sau imaginea. Versatilitatea unui material, cum ar fi satin, mai multe culori sale de la nuanțe pastelate la culori care pot fi văzute de departe, va da posibilitatea de a realiza orice vis și accentuează gustul rafinat al proprietarului. Dacă grijă în mod corespunzător pentru astfel de elemente decorative, creația dumneavoastră vă va servi pentru mai mulți ani. Pentru a afla cum să facă flori din satin nevoie de foarte puțin, și utilizarea diferitelor tehnici va ajuta să stea.

Tu ar trebui să înceapă întotdeauna mici, așa că pregătește materialele necesare și un pic de răbdare, și toți vor reuși cu siguranță. Aproape toată lumea asociază o nouă rundă de viata cu debutul Anului Nou, chiar înainte de Crăciun încă departe, dar a învăța cum să creeze o stea de Crăciun, nu va mai avea nevoie de a căuta un cadou original pentru vacanța familiilor și celor dragi.

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Luați aceste materiale:

• Pe corsetul.
• Margele pentru stamine.
• Cercul de pâslă
• adeziv incolor (pentru comoditate, puteți utiliza un pistol).
• foarfece, ace, sursa de foc, pensete.

Ai nevoie pentru a aduce banda și se taie în bucăți sub formă de dreptunghiuri. Utilizarea foarfece atașa feliat formă acută de petale. Marginile trebuie să pîrlească nu despletit. Dacă se confruntă pentru prima dată cu o astfel de procedură, nu vă faceți griji, nu este la fel de înfricoșător pe cât pare la prima vedere. Pentru a înțelege principiul muncii, să ia o bucată de panglică de satin și practica pe ea. În scopul de a păstra mâinile și degetele pentru a lucra în continuare mai bine să utilizați o pereche de pensete. Crearea unei singure flori va avea nevoie de 5 mari și 3 petale mici. Atunci când pregătește primele petale mari, este necesar să se pună flori într-un rând, și pe partea de sus a le pune de-al doilea rând de petale mai mici.


Nu te grăbi să stabilească floarea ta, este mai bine să încercați mai multe moduri de aranjamente florale. Trebuie să compare, aici, acest principiu funcționează perfect. Din panglica de satin doua culori selectate pentru a face câteva frunze pentru flori noastre, cu ei se va arata mai natural. Marginea unei frunze de a face unelte. Singeing și atașați foaie ușor curbată folosind flacăra. Principalul lucru este să nu exagerați.

Următorul pas va fi consolidarea flori noastre. Acest lucru se poate face prin utilizarea unui cerc de pâslă, care va fi în mijlocul florii. Pe partea din față a decora mărgele mici sau șirag de mărgele. Doar efectuat două sarcini: decora centrul de flori și fixați-l în siguranță. În etapa finală, puteți adăuga un pic de sclipici pe marginile petalelor, excesul poate fi laș. Pentru paiete păstrate, trebuie să fie zonele care trebuie tratate cu adeziv transparent pre-lubrifiate.

Crearea o linguriță de trandafiri satin

O metodă identică este utilizată pentru producerea de satin ceai-Rose. După cum știți, face destul de simplu. Pentru a face acest lucru, să ia satin roz panglica, smântână și galben, sau închide nuanțe. Asigurați-un gol dreptunghiular de toate culorile. Pentru a crea un volum frumos de petale de flori vor avea nevoie de 13, dar este mai bine de a face cu o marjă mică, în cazul defectării pârlirea. Efectuarea de dreptunghiuri de formă, așa cum se arată în figură, sau similar cu acesta. Asigurați-5 petale de ambele forme, și numai shamrocks 3. Procesul marginea petala pe foc, păstrând se pensete petală. Feriți-vă înnegrire margini petale.

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Apoi vom trece la colectarea de trandafiri noastre, pentru aceasta este necesar să se stabilească la fiecare alte lobi de prima și a doua forme, în mod constant alternând între ele și în Shamrocks final put. Pentru comoditate, ar fi sub formă de floare, el nu a rupt în sus, puteți utiliza un ac de mână regulat, care, la rândul său, înșirate petale, transformându-le în direcția cea bună. Pentru a remedia Centrul pentru a face un pic de cusături în formă de cruce. Atunci când produsul este bine securizat trebuie să fie coborât în ​​centrul florii cu ajutorul unui ac pentru a fir pe care să șir de mărgele și a pus-o în formă de inimă. Aceasta floare tehnicile de fabricație pot fi folosite pentru a revitaliza lucrurile vechi, cum ar fi agrafe de par, genți sau Panama.

Flori de panglici de satin: Ceai Rose


realizare avansată implică crearea de petale de flori poedinichnoe compus, împreună cu o ulterioară a acestora de ambalare într-un cerc, fiecare rând nou. Ideal pentru crearea de volum a crescut, violet și bujor, și, probabil, o grămadă de culori diferite.

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Lumea cunoaște un număr mare de tehnici, care sunt florile de panglici de satin. acest lucru este valabil mai ales pentru trandafiri. Pentru a crea flori mai mari, care ulterior pot fi folosite ca ornamente pe pălărie vechi sau o pălărie trebuie să ia atlas și se taie în diagonală în fâșii de aproximativ 12 centimetri latime. În mod ideal, dacă puteți găsi lățimea de bandă necesară, cu ei va fi mai ușor să lucreze cu. benzi scurt interconectate la una folosind un ac lung sau o mașină de cusut. Apoi, banda rezultată trebuie să fie pliat în jumătate din față spre exterior și începe încet prisborivat, cu margini rotunjite spre centru. Pentru a face mijlocul florii trebuie să ia capătul benzii și bine răsuciți-l, apoi repara câteva mișcări din partea acului, unde a fost tăiat. În concluzie, aveți nevoie pentru a pune o bandă în jurul miezului rezultat, cu fiecare revoluție trebuie să fie asigurate cu copci.Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

O tehnică similară se poate face trandafiri de panglici, nu trebuie să-l îndoiți, suficient doar pentru o singura margine bombardier. Flori realizate în această tehnologie, va avea o formă diferită. Pentru a înconjura floare poate utiliza banda având o lățime de 2 centimetri. De exemplu, puteți lua o panglica organza alba si link-ul cu satin alb și roz. Toate florile încep de a face cu faptul că pîrlească margini, astfel încât acestea nu sunt destrămate și nu a plouat. După aceea trebuie să se rostogolească marginea benzii a tubului și fixați firul cu un ac. După care aveți nevoie pentru a pune banda sub forma de pliuri volane. Pentru a consolida lucrările necesare pentru produsul pilotă a scăzut. În centrul benzii situate Organza, urmat de volane 6 elemente, apoi 8 părți din satin alb și banda 10 - roz. Total transformă 24 element de flori. Pregatite parte ar trebui să înceapă să se răspândească de centru, cu fiecare revoluție trebuie să fie fixat cusatura de mai jos. În partea de jos a florii va rămâne plat. floare Gata folosit ca un ornament decorativ și fixați-l posibil prin intermediul unui adeziv.

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Nu se limitează la un singur mod de a crea o floare. Aranjarea diferite tehnici pe care le puteți obține un rezultat mare. Ca un exemplu, putem lua un ceai foarte simplu a crescut, o metodă de luare a, care este descris mai sus, iar mijlocul ei nu este decora margele si rozete mici, care respectă metoda conică de bandă. Ca rezultat, vom avea un volum atractiv și flori foarte original.

Satin de petale de trandafir individuale

Ca bază trebuie să luați panglica de satin a cărei lățime este de centimetri doi ani și jumătate. Apoi, trebuie să-l taie în bucăți dreptunghiulare de 8 - 9 cm. Pentru a înțelege cum de a alege lungimea potrivita pentru un dreptunghi, înmulțiți lățimea benzii pentru trei. laterale cutii noastre de eliminare, cu o cusătură și colțurile superioare ale cot în mijloc, în rezultatul ar trebui să fie un triunghi. Lobul de fund trebuie pentru a fixa un ac și ață. Petal trebuie să fie asigurată prin intermediul știfturilor, și apoi din nou îndoite. Aceste petale vor avea nevoie de aproximativ 15-20 de piese. Totul va depinde de cât de mult doriți să obțineți o floare magnifică în cele din urmă. În cele din urmă vom proceda la colectarea de flori. Pentru a face acest lucru, avem un pas, pornind de la centru. Trebuie avut grijă, astfel încât fiecare lob succesive se suprapune pe cel anterior cu aproximativ jumătate.

Gentle a crescut cu banda de satin în kanzashi art


Partea de jos a fiecărei petale este necesar să se stabilească câteva copci. Primele câteva petale, strângeți tubul în jurul celuilalt. În timpul asamblării de flori, să acorde o atenție la fru- falduri, petale de flori de fund ușor încrețită da o formă mai elegantă. Cu destul de petale se desfășoară. Se decoreaza cu produsul, puteți utiliza frunzele verzi. Dacă utilizați un fir subțire în ansamblul de flori, este posibil să se facă tulpina de trandafir, apoi înveliți-l cu bandă adezivă și floras bandă verde. Astfel, puteți obține un trandafir dintr-un număr mare, care este chic, nu un buchet de decolorare.

tehnica kanzashi

Dezvăluirea pe deplin tema de a crea flori de panglici de satin, cu siguranță, merită menționat popular tehnica de fabricație japoneză - kanzashi. Este un fel de origami, dar nu au fost făcute de hârtie și panglici. Aceste flori incredibil de frumoase, originale și naturale. Principalul avantaj al kanzashi este că există câteva elemente cheie. Dacă înveți să le faci, va fi capabil de a realiza orice floare existente și nu existente, care poate avea loc, eventual, în imaginația ta.

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Pentru a crea astfel de culori ar trebui să fie făcut în fiecare petală separat, și acestea diferă în funcție de tipul. Elementele totale de bază nu sunt atât de multe, mai puțin de două. Unul formă petală îngust alungită cu vârful ascuțit, a doua petale - rotunjite. Ce-ar face petalele sunt necesare pentru a prepara forma, acestea sunt realizate din pătrate simple. În acest caz, este foarte convenabil de a folosi benzi de satin. În plus, cei care sunt doar stăpâni această tehnică este mai bine să ia banda mai mare, aproximativ 9 centimetri. Într-un caz extrem, nu mai puțin de 5. Începeți întotdeauna mai ușor de lucru cu forme mai mari. Ce-ar face pătratele trebuie să fie uniforme pentru a marca banda folosind o riglă. După aceea, va trebui să taie în pătrate de petale de forma dorită de pe tehnologie specială și fixați cu adeziv. Japonezii, desigur, numai țesături de mătase naturală, și lipici, și au avut orez. Dar noi nu suntem în Japonia, astfel încât să ne putem permite să se adapteze tehnologia și de a folosi lipici și satin panglici fierbinte. Puteți încerca să stabilească modul în care petale de ardere, dar acest lucru nu este la fel de convenabil ca o opțiune cu adezivul. De-a lungul timpului, puteți câștiga experiență și nu va fi frică de cele mai mici detalii, și în același timp puteți practica pe elementele mari. Este important să se facă totul cu atenție, încet și cu dragoste. Este de dorit să aibă un pic de răbdare, și va fi atât de util.

instrumentele necesare pentru a lucra în kanzashi art:
• foarfece cu o lamă ascuțită și sfaturi.
• Treceți acul și mâna.
• Sursa de foc.
• pensetă.

Vom începe să stăpânească tehnica cu cea mai simplă floare. Pentru a începe, utilizați template-uri, care pot fi realizate cu o busolă la bord. Trebuie remarcat cercul corect. Deci, floarea ta va avea forma corectă. Pentru jumătatea distanței poate lua orice decor: nasturi, margele, și toate dvs. prima floare în tehnica kanzashi gata. Ideal pentru decorarea bordurii, agrafe de par sau benzi de cauciuc, și puteți crea, în general, un buchet care mai târziu rândul său, într-un panou care decorează una dintre camerele tale. Nu vă fie teamă de a experimenta, dar numai după ce va câștiga suficient de calificare. Un pic modificarea elementelor de bază pe care le pot crea culori originale.

Trandafiri din stofa: Flori de la benzi satinate în stil kanzashi


În cazul în care dorința nu este dispărut după primele flori de mână. Dimpotrivă, ai vrut să creeze capodopere, ar trebui să se gândească la ce-ai avea la îndemână a fost un instrument foarte convenabil. Acesta costă destul de scump, și puteți cumpăra în orice magazin, dar cantitatea de economii de nervi, timp, iar rezultatul final va depăși toate așteptările. Pensetă, de exemplu, vândute în cele mai multe magazine de cusut accesorii, deoarece poate fi nevoie clește cu sfaturi lungi (foarte ușor să le comprima panglici). Singurul lucru care va costa relativ scump, astfel încât acesta este un pistol special lipici, dar puteți face fără ea.

Alegerea lipici, amintiți-vă că acesta trebuie să fie de înaltă calitate, transparent și rapid înțeles. piese de tăiere, puteți utiliza un dispozitiv special de ardere, în acest caz, nu trebuie nici să pîrlească petalele, aparatul va face totul pentru tine, dar fără ea poate face același lucru, atâta timp cât nu a decis să facă acest lucru la un nivel profesional.

Răbdare, timp și panglici de satin, și fiți siguri, veți reuși cu siguranță în eforturile dumneavoastră.

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici fotografie


Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Cum sa faci un trandafir cu mâinile lor afară panglici

Citește știri de top: