Cum sa faci un trandafir dintr-o panglica de satin 1

Creați panglici a crescut cu propriile lor mâini este o modalitate foarte bună de a decora propriile accesorii de îmbrăcăminte. Nu mă crezi? Doar încercați!

Rose satin sau satin o modalitate foarte bună pentru un incepator rukodelnika a crea ceva frumos cu mâinile lor. Puteți utiliza orice material de până la șireturile.Pentru a crea o nevoie de trandafiri

Procesul de creare

 1. Totul începe cu selectarea materialului. Decide cu privire la culoarea viitoare trandafiri, apoi se taie undeva douăzeci de centimetri preparate de țesut. Amintiți-vă că, dacă intervalul este scurt, va fi dificil de a lucra cu.
 2. Plia banda în așa fel încât jumătate este perpendicular unul pe altul, partea inferioară a benzii, ori peste mijloc, astfel încât partea superioară a fost la partea de jos. Acest lucru se repetă până atunci, până când banda se termină.
 3. Fixați capetele libere ale benzii degetul mare și degetul arătător, astfel încât să se obțină de construcție acordeon întinsă de pătrate. Acum, să ia capătul liber și trageți-o încet afară trăgând de acordeon rezultat. falduri formă de petale de trandafir suprapuse unele cu altele. Trageți-l în sus până trandafirul nu va lua forma dorită, dar nu exagera cu tensiunea pe care a crescut a căzut în afară.
 4. Acum, cravată un nod în spatele Rose și se taie toate inutile. Rose în acest moment este mai bine pentru a porni și a apăsat un deget pentru lobi ei nu dislocate.
 5. Rose gata.
 • Cureaua mai lung, cu atât mai petale de trandafir vin.
 • Pentru a crea trandafirul finală, este necesar să se atașeze de sârmă ca o tulpina si infasurati-l cu părul bandă. Cel mai important, amintiți-vă că totul este în proporție.
 • În cazul în care materialul este rigid, forma de petale trebuie să fie mai precise.
 • Lățimea benzii depinde de mărimea florii.
 • De panglici din satin, puteți efectua o grămadă și prezent ca un cadou de la un prieten.

trandafir simplu

Cum sa faci un trandafir dintr-o panglica de satin 1

În ciuda faptului că acest trandafir se va potrivi cu orice frumos material al tuturor, el va ieși din satin. De asemenea, tehnologia creației sale este atât de simplu încât chiar și un copil cu forța.

avem nevoie

 1. Ac.
 2. Firul în culoarea florii.
 3. Bandă.
 4. Clay.
 5. Buton imitație la jumătatea distanței.
 6. Foarfece.


Metoda de creare

 1. După vdenete fir un ac, se taie aproximativ treizeci de centimetri de bandă.
 2. În partea de jos a benzii începe tastarea panglică pe copci un ac mai mici și pentru a obține astfel, la celălalt capăt.
 3. Trageți banda trăgând pe marginea firului posibil.
 4. Rezultând din cureaua de transfer se adună într-un cerc, capetele cravată un nod dublu, taie toate inutile.
 5. Adeziv capetele cu adeziv, astfel încât acestea sa uitat în interiorul floare.
 6. După ce adezivul sa uscat, așezați floarea sub presă, pentru a face plat.
 7. Acoperiți o cusătură buton lipire-l în centru.
 8. Floarea este gata!

Puteți face flori mai original, folosind butoanele de dimensiuni diferite, care pot fi lipite una pe alta. Puteți, de asemenea, margele de flori arma sau se presara cu sclipici.

satin trandafir

Cum sa faci un trandafir dintr-o panglica de satin 1

Acest proces este semnificativ diferită de cea anterioară și vă permite să creați culori și frumusețe extraordinară, care poate fi atașat practic oriunde.

avem nevoie

 1. Patru bandă cantimetrovaya, una lungă și jumătate de metri.
 2. Foarfece.
 3. Ac.
 4. Subiect.

mod de a crea

 1. Pe un șir de caractere, vdet un ac, cravată capetele mănunchiului. Un colț al panglicii îndoiți la mijloc și coase câteva copci. Acesta este începutul.
 2. Începe învelirea panglica la celălalt colț al needled. Asigurați-cinci sau șase ture și fixați cu copci.
 3. partea gratuit, în partea dreaptă a centurii asamblate, îndoiți la un unghi de patruzeci și cinci de grade la partea de jos. Wrap banda colectate în profunzime, atâta timp cât pliul nu vor fi identificate în mod clar. Secure toate straturile de fire. Acest lucru va forma petale.
 4. Se repetă acest proces pe întreaga lungime.
 5. La sfârșitul petale face un al doilea pliu și tiv la floarea principală.
 6. Gata!

Unghi diferit îndoiți și tensiunea benzii schimbă aspectul unei flori.

centura de sârmă Bujorului

Cum sa faci un trandafir dintr-o panglica de satin 1

Aceasta floare este confectionata din satin, cu fire care amintesc de un bujor, și poate servi ca un decor pe o rochie sau o geantă de mână.

avem nevoie

 1. Orice bucată de lățimea benzii de două sau de trei metri. Același număr de fire. Aceasta depinde de lungimea de apariția unei flori, lățimea - dimensiunea.
 2. kvilinga ac.
 3. Fetru sau orice alt material dens.
 4. clip de păr sau codul PIN.

Procesul de creare

 1. Trageți capătul firului, astfel încât acesta este asamblat în volan. Capetele libere ale firului pleacă din ambele părți, pur și simplu atașați.
 2. Începe să-și încheie banda interior pe partea unde a început sapa. Un cuplu de ori, înveliți și fixați-o cu o pereche de copci.
 3. Continua ambalaj și fixați prin toate straturile în cruce. Când acul începe să meargă bine, acesta poate fi fixat în seriile anterioare.
 4. Ajungând la sfârșitul tăiat deschis, extinde spre interior și tiv la baza de flori. Eliminați orice exces de sârmă.
 5. Din pâslă se taie la un cerc de bază de flori și un dreptunghi, care este suturată la acesta pentru a servi pentru știfturi de fixare sau rochie.
 6. Coase pâsla la sol, iar dreptunghiul la cercul.
 7. Floarea este gata.