Cum să-i spuneți tipul care îmi place - tot ce ai vrut să întreb

Cum să-i spuneți tipul care-mi plac: a scrie scrisoare

1. Atitudinea lui față de tine. Sunt de acord - excelent. Refuza direct - nu trebuie să fie pe ghimpi. Începe „da sau nu“ - a se vedea punctul 2 ..2. Cine este în fața ta. În reacția lui, vei înțelege foarte mult. Va lua în râs, insinuare - te mai bine, că a recunoscut idiotul înainte de începerea relației. Acesta va zdrobi, „da sau nu“ - este foarte îndoielnic de seriozitate si eficienta acestuia. În plus, este posibil ca el este un manipulator, frendzonschik. Răspunsul lui arată foarte clar trăsăturile sale de caracter.


Atunci când o femeie este în mod clar face clar faptul că bărbatul îi pasă de, ucide doi iepuri dintr-o piatră.

Pick up de timp pentru recunoașterea sa. atunci când un tip singur. Dacă el nu este singur, dar cu prietenii tăi puteți auzi un răspuns negativ, deoarece, ca poate că el vrea să arate cool în fața prietenilor tăi, chiar dacă se simte pentru tine complet diferit sentiment.
Ar fi foarte frumos să-l cheme în casa ei pentru a explica, de exemplu, orice subiect nou sau cere ajutor în ceva. Acasă nu este pentru tine, și nici obstacole și vei avea mai multă încredere.
Eroare.
Nu acționa provocator. În timpul comunicării se va arata destul de prost.
Când prietenii săi au încercat să nu arate sentimentele ei. Expunerea, din cauza ridiculizare tip nu va răspunde la atenția la ea.
Dacă nu vă simțiți sprijinul prietenilor tăi din hobby-ul tau, atunci ei au informații pe care nu le cunosc și nu observa din cauza dragostei lor. Încearcă să afle de la ei. După ce a aflat adevarul, nu faci greșeli.

În cazul în care un tip ignoră gustul dvs.

Cum să-i spuneți tipul care îmi place - tot ce ai vrut să întreb

Se întâmplă că recunoașterea nu este întotdeauna un succes, iar tipul fie respinge în mod rigid gustul dvs., sau pur si simplu te ignora. Multe femei în această situație sunt închise imediat și să înceapă să caute probleme în sine, se tem să vină peste tipul de pe ochi și umbla cu el în aceeași companie.Acest comportament este absolut greșit în această situație. Dacă aflați că neinteresante pentru iubitul ei, trebuie doar să se comporte ca și înainte: probleme, în cazul în care nici o recunoaștere a simpatie și nu a fost. Poate un pic de flirt cu alți tipi, începe cunoștință misterioasă cu un om tânăr.

sfatul psihologului

Cum să-i spuneți tipul care îmi place - tot ce ai vrut să întreb

Probabil te gândești la asta, și dacă aceasta este decizia dreptul de a mărturisi dragostea ta? Sentimentele lor nu sunt ascunse nevoie, cu toate acestea, pentru a le arăta prea mult nu-l merita.

Crede-mă, în cazul în care sentimentele sunt reciproce, fără cuvinte necesare între tine atât de foarte clar.

Vreau să întâlnesc un tip. Cum să-i spuneți?

Cum de a reacționa în cazul în care acesta nu spune da sau nu? Există trei opțiuni:

1. El nu este familiarizat cu tine, personajul tău poate fi o tratezi cu precauție, neîncredere. Acesta diferă de celelalte două opțiuni pe care un om devine interesat de tine, și el încearcă să se cunoască mai bine te. Inițiază de contact: La revedere, Skype a sunat. Aceasta stabilește o mulțime de întrebări despre tine, ceea ce-ți la anumite lucruri, situații. La bărbați deosebit de grave, uneori arata ca un interogatoriu, dar nu fi speriat. Nu este de pericol sau de suspiciune. Doar atât de grijuliu un om încearcă să înțeleagă ce fel de persoană, în fața lui. Comportamentul acestui om - un semn al seriozității și determinare. Acesta este un semn bun. De ce - veți înțelege în comparație cu celelalte două puncte. Pentru activitatea dvs. are un rezultat pozitiv, acesta susține pe deplin.

2. Este flasc om, diffident care nu știe, „da“ sau „nu“. Mai precis, un slăbănog care nu pot lua decizii, rupte pentru totdeauna între alternative, care rulează departe de alegerea și decizia de probleme la toate. El nu are o opinie clară și o poziție puternică cu privire la orice problemă. Inclusiv despre tine. Acest lucru este vizibil prin pasivitatea sa. El nu caută să te cunoască mai bine pentru a decide „da“ sau „nu“. pașii în acest sens, acesta va accepta cu bucurie. De fapt, din cauza acestui om și poate fi găsit - pe diferența dintre propria lor pasivitate și o atitudine pozitivă față de activitatea dumneavoastră. Cu toate acestea, activitatea poate provoca o rezistență dată. De exemplu, în cazul în care ar conduce la necesitatea o alegere clară. În special, dacă l-ai oferit să se mute.

Poeziile pot fi trimise ca SMS, citit personal, și este mai bine să facă romantic, trimite o carte de frumos, cu linii lirice într-un plic prin poștă. Imaginează-ți surpriza lui când a găsit plicul în cutia poștală.

Cum să-i spuneți tipul de la 10, în vârstă de 11, 12 ani, îmi place de el?

Dacă tipul apreciat atenția, atunci este timpul sa recunoasca sentimentele. Alternativ, se poate spune că la ușurința cu el, au un moment bun. Dacă spui că distractiv și interesant pentru el, el va înțelege că el va place. Apoi, există problema în spatele lui, dar nu se grăbesc să răspundă, probabil, îi este frică să admită „în mod direct“, la fel ca tine.