Cum să înlocuiască un prosop cald în baie cu mâinile lor

port-prosop încălzit - o parte integrantă a o baie modernă. El se descurcă perfect cu sarcina de a menține o temperatură de interior confortabil, ajută să se usuce rapid rufele, previne apariția condensului și reduce riscul de bacterii mucegai. Multi proprietari au beneficiat mult timp de aceste adăugiri, unele - doar pregătirea pentru instalarea lor. În partea de jos a articolului ne vom uita la modul în care se poate instala sau înlocui un port-prosop încălzit în baie cu mâinile lor.Cum să înlocuiască un prosop cald în baie cu mâinile lor

Lista de instrumente și echipamente:

- Țevi și cheie fixă;
- „Bulgar“
- tuburi de polipropilenă de lipit;
- rezborez,
- ciocan,
- chei Allen.

Pregătirile sunt în curs de desfășurare:

  • .Înainte de a efectua demontarea echipamentului vechi este recomandat pentru a crea Stroebe pregăti locul în care se realizează tăierea, sudarea unui fir (în zona de ieșire a peretelui țevii);
  • Pachet de conexiuni filetate, asigurând etanșarea lor completă. Pre-etanșare poate fi realizată locuri combinate echipamente cu macarale și extensii de crom (cuplaj tip cu filet exterior pentru tranziția de la plastic la metal). În acest scop, aveți nevoie de materiale de etanșare


Care este bypass-ul și ceea ce este pentru?

Cum să înlocuiască un prosop cald în baie cu mâinile lor

Sub by-pass implica săritor sau by-pass. Instalarea sa nu este necesară, efectuată numai la cerere. Cele mai moderne modele prosop conectate la conducta via americană - compus specific având sigilii ca țesătură de azbest sau garnituri din cauciuc. Jumper cu valve cu bilă necesare în cazul în care necesitatea de a înlocui garniturile sau echipamentul în sine. În prezența a șoselei de centură vă bloca doar fluxul de apă la uscare, și va merge pe pod, presiunea din sistemul rămâne neschimbat.

Pentru a instala jumperii de pe capetele tuburilor sunt instalate supape. Conducta este conectat la valvele săritor. Pentru a instala by-pass aveți nevoie de două supape cu bilă și de by-pass în sine - o bucată de țeavă, echipată cu elemente de cuplare, al cărei diametru corespunde diametrului conductei principale.

Amplasat pe capetele supapelor cu bile uscător de prosop. 3 pus pe valva săritor, una dintre care este necesar pentru suspensia de apă, restul de 2 instalat la conexiunea la uscare.

Principalele etape ale dezmembrarea vechi și instalarea noului prosop cald în baie:

După munca pentru a înlocui prosop cald în baie sunt completate, după o jumătate de oră deține o funcționare de probă a sistemului. În cazul în care testarea este de succes, repara sau gips.

O atenție deosebită trebuie acordată fiabilitatea de fixare robinete prosop cald, deoarece, în caz de retragere, nu ar trebui să li se permită să aibă loc în deplasarea de partea „american.“ Utilizarea unui astfel de element de legătură, „american“ face un sistem split, care vă va permite, în viitor, pur și simplu înlocuiți prosop vechi nou cald.