Cum să învețe să boxeze la domiciliu, sfaturi de timp

  • sportiv
  • Cum să învețe să boxeze acasă

Cel mai bine este de a învăța cum box poate fi cu ajutorul unui antrenor profesionist în sala de gimnastică. Cu toate acestea, nu toate au timpul și oportunitate. În acest caz, puteți încerca să învețe cum să caseta și acasă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a cumpara echipamente speciale, care includ în primul rând, mănuși de box și pere. De asemenea, în valoare de o mulțime de răbdare. De o mare importanță în acest caz este pregătirea fizică, de aceea este necesar să se înceapă cu ea.educație fizică

Pentru lecții de box pentru a fi eficiente, trebuie să formați forma fizică. Pentru a face acest lucru, există mai multe tipuri de scoici și exerciții fizice. Ai nevoie de exerciții suplimentare.

Exercițiile de bază pe care trebuie să le efectuați în fiecare zi, sunt după cum urmează:

 • push-up-uri pe mâini și pumnii;
 • genuflexiuni în numeroase mod normal și intensiv;
 • exerciții care au ca scop consolidarea abdos;
 • sari coarda;
 • instruire pe simulatoare.

Toate acestea ajută la dezvoltarea o mare putere fizică și de a îmbunătăți rezistenta. În box fără ea nu poate scăpa.

Învățarea tehnicilor

Pentru a practica box la domiciliu ar fi bine să facă un unghi mic pentru formare, echipare geanta de box. Este de dorit ca a existat o oglindă, astfel încât să puteți perfecționa tehnicile de box și de a lucra pe greșelile mele. Așa că repede se va dezvolta abilitățile necesare.

dezvolte abilitățile

Pentru dezvoltarea abilităților de box, aveți nevoie pentru a instrui în mod constant. Ai nevoie de a dezvolta viteza, puterea și grevă de precizie. În plus, necesitatea de a îmbunătăți tehnica de accident vascular cerebral și de a crește răspunsul său. Există exerciții speciale.

 1. Dezvoltarea viteză de impact va lucra cu gantere. Încercați să-și exercite „box umbra“. Pentru a face acest lucru, să ia două gantere mici (1 kg fiecare). Acum, imaginați-vă că lupta cu un rival. Încearcă să producă lovituri cu gantere în mâinile sale. Petreceți o zece rundă ei înșiși. În același timp, încearcă să dezvolte protecție. Porniți imaginația. Acest exercițiu va dezvolta viteză bună și sigure lovituri studiate.
 2. Finisare ajuta la dezvoltarea labe de box. Acestea sunt concepute pentru a instrui tehnica grevă. În scopul de a lucra în exercițiile de pe picioare aveți nevoie de ajutor cu oricare dintre prieteni. El trebuie să pună pe brațe proiectilului și, prin urmare, te ajuta. Veți fi capabil să lucreze în atacurile lor și de a le face mai precise. Prin acest exercițiu, puteți perfecționa, de asemenea, tehnici și abilități specifice.
 3. Pentru a dezvolta forța de impact, trebuie să utilizați un sac de box. Dacă nu se poate cumpăra din cauza circumstanțelor, te poti face un sac de box, format din nisip. Încercați să bată pe ea cât mai mult posibil, înainte de a prezenta un inamic.
 4. Pentru dezvoltarea artei de șoc pot fi utilizate makiwara, labe sau box umbra. Dacă alegeți makivaru, trebuie amintit că nu este necesar să se lucreze cu ea în vigoare. Trebuie doar să învețe să se simtă lovitura. Puterea sa este, în acest caz, va depinde de cât de greu va makiwara.
 5. Elaborarea unui răspuns bun, care este atât de necesară în cutie, puteți folosi tenis de masă.


Toate aceste exerciții pot fi realizate în întregime în casă. Va trebui să tren de mai multe ori pe zi. Ideal - pentru a face un antrenament în dimineața și celălalt seara.

Ne întoarcem la sparringul

Fără a sparring box nu se poate face. Cu ajutorul lor lucrați off atacurile lor, să analizeze și să rafineze ceea ce ai nu este foarte bun și perfecționa abilitățile lor. În plus, din cauza sparring vă depăși teama, care poate să apară în timpul luptei și pentru a preveni administrarea acestuia.

Pentru sparring nevoie de concurent. Poate că aveți un prieten, care va antrena cu tine sau pur și simplu pentru a ajuta actionand ca un adversar. Mulți în a face impactul zazhmurivatsya începe în timpul luptei. Acest reflex de auto-apărare, care poate interfera cu, și veți pierde controlul asupra situației. Dacă în timpul sparring începe să faci asta, încearcă să scape de acest reflex. Pentru a face acest lucru, nu trebuie să fie aplicat partenerul pumni puternice vă în față. Tu, la rândul său, ar trebui să încerce să mă abțin, nu să închidă ochii.

După ce sparring stai jos și să discute cu partenerul tau cum a fost lupta ta. El îți va spune ce ai făcut greșeli. Acest lucru va permite, în viitor, nu pentru a le repara.

Aflați mai multe accidente vasculare cerebrale de bază

Treptat trece la studiul de accidente vasculare cerebrale. Șeful printre ei - aceasta este lovituri directe tratate de mâini. Stăpânește-le, nu este dificil. După aceea, se procedează la studiul de impact lateral, și apoi să acorde o atenție și cot. Acesta este un lovituri mai grave.

Efectuarea de pante și scufundări

Dacă doriți să învețe să boxeze, trebuie să învețe pante și scufundări. Fără acest lucru, nimic nu se va. Încercați să dezvolte un răspuns bun. Cel mai bine este de a lucra pe sariturile și diferitele moduri de pârtii într-o pereche cu un partener. Rețineți că adversarul tău poate ataca mai întâi, și va trebui să încercați să scape de accident vascular cerebral lui. Acest lucru este foarte important și poate fi util pentru tine, chiar și pe stradă.

Dacă vă decideți pentru a practica box la domiciliu, atunci ar trebui să înțeleagă că acesta este un bun plus față de formarea profesională. Dacă doriți să faceți acest lucru doar pentru mine, atunci acesta va fi de ajuns. Dacă doriți să lupte în ring, veți avea nevoie de un antrenament mai serios în sala de gimnastică.