Cum să învețe să facă muie

Nu este nici un secret faptul că toți oamenii iubesc muie. Orice om care a încercat o dată, nu va uita niciodată mangaieri aceste femei. Și femeia care a deschis dulceața și gustul de sex oral. Cum să învețe să facă sex oral.Cu toate acestea, de multe ori omul însuși nu știe și nu vrea să mângâi limba lui partener. El crede că este într-un fel de injositoare sau de ceva.

Dar obtinerea o muie el nu va renunța, va fi nevoie de mangaieri chiar și pentru mine.

Se pare jocul cu un singur gol, dar un om ca un copil necesită oricum o jucărie preferată (afecțiune). Nu este bine, cu toate acestea.


Orice ar fi fost, ar trebui să fie capabil să facă o muie fiecare femeie. Cum să învețe să facă sex oral?

Noi nu predau acest lucru oriunde. Dacă ești norocos, puteți găsi literatura necesară, dar trebuie să fie căutat.

Conversații cu prietenii pe un subiect care nu a vorbit (femeile rareori împărtășesc astfel de detalii intime).

Un prieten a avut o discuție sinceră cu soțul ei, care a avut o întâlnire cu ea a fost în pat la prostituate. Acea femeie înțeleaptă l-au învățat foarte mult, iar el la rândul său, a spus soției sale. Dar acest lucru se întâmplă foarte rar.

Ramane doar la propria lor experiență. Prin încercare și eroare puteți învăța. Deși oamenii uita la filme porno, cererea este de multe ori nu este posibil să-l puneți blând - de exemplu, deep-Gât. Asta e interesant, dar acestea ar putea face un astfel de lucru - să înghită o banana.

Aproape orice om spune că el nu este Behemoth, care este să se ridice. Ei bine, să lăsăm pretențiile oamenilor.


Un avertisment - închide gura dinții în timpul unei muie. Sunt oameni care se tem de panica, femeia accidental poate musca demnitatea sa în timpul sexului oral.

Nu uitați să mângâi testiculele de sex masculin (bărbați ca prea).

Deci, împărțite sunt mai multe tipuri de sex oral. Să pornim de la simplu la complex.

1. În ceea ce privește prima dată.
Atunci când decide să facă o lovitură la iubit pentru prima dată, sunteți tratat la maturitate este foarte natură - ușor luat în mâinile sale, ușor atins limba, ca și în cazul în care degustare, mangaind mor (saruturi, mangaind limba-cravată pe fluturi ei în jurul capului - ocolită limba în jurul valorii de ...).

Ce te împiedică să încep o întâlnire obișnuită cu persoana iubită? Crede-mă, un om foarte mult ca o atitudine grijulie și blând.

2. Eskimo.
Acum vom crește ritmul. Ia penisul cu o singură mână. Lick cercul său, se deplasează încet în jos și în creștere în sus. Sau doar ling ca în mâinile tale popsicle cele mai delicioase din viața mea.Ați putea din când în când să-l suge ca un caramel. mână liberă mangaie picioarele, perineu, anus si tot ce se va face.

3. Swing.
Cum să vă rog, un om, atunci? Deschide gura si suge usor. Buzele în timp ce ca și în cazul în care se pronunță „y“ sunetul. Acum, înclina capul în sus și în jos, încet, dar continuu, ca și în cazul în care pe un leagăn. Încearcă să nu strice el distracție și se oprește și accelerații.

Treptat crește tempo-ul. Mâinile stimuleaza baza penisului, ceea ce face miscari sincrone de mana care se potrivesc cu gama de mișcare a capului (dacă omul tău este ca!). Încercați să țineți penisul în gură, limba de mers pe jos în sus și în jos și de a lua în incizie în cap.

4. Pompa.
Ia poziția de pornire - penisul in gura. Încercați să creați un vid, suge-l în sine. Puteți să dai din cap, creând vibrații suplimentare. Fii creativ, pentru a îmbogăți acest exercițiu nepretențioasă. Nu fi ca pompa în jurul valorii. Presiunea și forța din loc în această situație. Alunecare, ritm si sensibilitate in loc de cap!


5. o oră.
Este pe penis deja întărit. Hai să jucăm? Trebuie să-l ia în gură, dar nu comprima buzele în jurul trunchiului, ținându-l lejer în gură. Începe rotirea mișcarea capului. Penisul va fi liber pentru a efectua o mișcare circulară, referindu-se în mod alternativ la diferite suprafețe interioare ale gurii.

Frumos tactil personalizat. Din când în când acesta poate fi scos, prudent, încetinind un pic dinți. Mișcarea de rotație ar trebui să facă sensul acelor de ceasornic, apoi împotriva.

Puteți face acest lucru, atâta timp cât amândoi doriți. Acest lucru va face mult mai ușor dacă te ajuta să devină o limbă

6. Gât.
Tehnica bine-cunoscut de Linda Lovelace este dificil, dar realizabil, este nevoie de doar practică.

Desigur, există un truc - gura și gâtul tău ar trebui să formeze o linie dreaptă - este posibil să se întindă pe pat, cu capul agățat din spate. De ce este asta? Așa că, fără o intervenție chirurgicală crește spațiul pentru penis.

Respirați adânc, pentru că penisul în momentul în care blocați vântul. Nu vă faceți griji, puteți respira cand penisul din gura lui. Nu vă faceți griji că îneca. Când sa pus spasm, înghiți, destul de ciudat, este mișcarea instinctivă de a adăuga propria culoare în senzațiile paleta bărbați. De-a lungul timpului, voința spasme și omul tău te va implora să repete mîngîierea.

Depășirea fricii și gag reflex sunt posibile în timpul antrenamentului și dacă dvs. preferate nu este gata să fie proiectil de antrenament, nu vă faceți griji și du-te la cel mai apropiat magazin de sex pentru o înlocuire.

Cel mai important lucru în aceste exerciții este de a nu intra în panică. Respira lin și liniștit. Tot ce ai! Work-out, vă va da o mulțime de plăcere în poziția 69, atunci când în partea de jos, și omul dorit de pe partea de sus.

În timpul muie cade tăcut. Desigur, deoarece gura este foarte ocupat cu munca de important! Dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie liniște. Gemand din timp în timp, în cazul în care aveți tendința să-l, dar în nici un caz nu face acest lucru, atunci, de aceea este necesar, dar numai pentru că vă place foarte mult asta.

vibrație a aerului va crește plăcerea și spune iubitul tău că este toată acțiunea este distractiv nu numai pentru el. Crede-mă, chiar și realizarea că vă bucurați cu ea, adaugă o senzație plăcută în cupa plină!

În toate aceste exerciții au un mare stimulent - omul tău obține plăcere atât de mult de la orgasm cu tine, că este puțin probabil să vrea să se uite la alte femei.

In plus fata de penis de sex masculin poate mangaia în continuare limba scrot, anus, locul intre penis si anus ... Conectați-vă imaginația, experimentul!
Și, dacă faci sex în sala de gimnastică, se aplică pat sau adulți jucării. Un om va purta pe mâini.