Cum să învețe să facă trucuri magice cu carduri acasă purceluș bancar

Concentrați - un truc vizual se face cu ajutorul iluziei optice, heringul roșu, scamatorie, echipamente speciale și recuzită instruit. Pentru a corecta carte de trucuri, ar trebui să stăpânească mișcarea spectator invizibil al mâinilor, care este secretul oricarui focar.Și, în scopul de a face corect un truc carte, aveți nevoie pentru a perfecționa toate mișcările devin automat, nu pentru a atrage atenția asupra mâinile lor, și cu atât mai mult să se uite la ei. În plus, aceasta ar trebui să examineze treizeci de manipulare majore din cărți și variantele lor.

De asemenea, este un secret faptul că multe cărți de Solitaire și trucuri magice sunt bazate pe analiza și capacitatea de a memora. Prin urmare, aceste distractiv utile pentru dezvoltarea calităților menționate mai sus.

carte de trucuri Demonstrație la nivel de amator și Desfasurandu Solitaire nu este doar o experiență plăcută, dar, de asemenea, o modalitate buna de a avea grijă de dezvoltare, pentru a îmbunătăți memoria, gândirea logică și abilitățile de calcul.

Iată câteva descrieri simple astfel încât să puteți învăța cum să facă trucuri magice cu carduri pentru prieteni.Ghici card în ordine.

Deck ar trebui să fie împărțit în două jumătăți, și de cotitură unul dintre ei a pus împreună. Spectatorii ar trebui să stea în fața ta. Deck ar trebui să fie păstrate, astfel încât ai putea vedea o jumătate din partea din față a punții, iar în prezent au văzut cealaltă.

Trebuie să vă amintiți mai întâi prima carte. Apoi, o numesc, ia mâinile la spate, și de cotitură, pentru a deplasa în sus cardul de jos. Arată-punte pentru oaspeți și ei înșiși în acest moment amintesc ultima carte îndreptată către tine. Focus acest lucru nu este complicat, veți obține după doar câteva antrenamente.

Ghici carte buclat sau simplu.

Concentrați Secretul constă în faptul că cărțile sunt recunoscute prin atingere. Pentru a face acest lucru, marcați cărțile pe care urmează să ghicească. De exemplu, ac fin înțepătură de formă, astfel încât pe partea verso a cardului au rămas mici tuberculilor. Aceste umflaturi nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar a simțit de mână. La scoaterea Cucui deschiderile hartă și a numit-o harta buclat sau simplu.

Aflați ce carduri au fost alese.

Pre-împărțiți punte, astfel că o parte au fost toate costum roșu, iar în celălalt - negru, dar nu le spun. Dă aceste două părți ale publicului, cu fața în jos. După aceea, fiecare să spectator ia o carte de piloți lui. Trebuie să ne amintim de fiecare carte le luați pentru a schimba, fără a arăta cardul și le-a pus în punțile lor. Le puteți cere să se amestece, dar separat, fără a se amesteca unele cu altele. Apoi, după ce se uită cu atenție pachet, ușor de spus ce cărți au fost alese, deoarece acestea sunt o culoare diferită.