Cum să-l facă să se căsătorească cu tine

Fiecare fată vrea să se căsătorească, începe o familie. Este în natura noastră mama când instinctele ne spun că a avea copii este cel mai bine atunci când oficializarea căsătoriei.

Cu toate acestea, multe femei, atât de multe motive să se căsătorească în curând. De ce sunt femeile atât de mult doresc să se căsătorească? Cum să-l facă să se căsătorească cu tine? Și dacă este necesar să se facă ceva, fără să mai aștepte până când va decide?







Cum să-l facă să se căsătorească cu tine

Ei bine, la urma urmei, cum să-l să se căsătorească cu tine?
Există un întreg arsenal de moduri de a obține un om să se căsătorească. Acestea pot fi împărțite în două grupe:
1. Foarte rapid la performanță, dar în cele din urmă, oferind o mulțime de probleme. Acestea includ șantaj.
2. O femeie, la fel cum ați face cu propriile mâini cursul natural al evenimentelor, ceea ce duce la propunerea de căsătorie. În acest caz, un om pe deplin convins că a fost inițiativa lui.
Numai femeile stupide, enervante recurg la șantaj. Ei nu sunt în căutarea pentru nimic, în mod necondiționat dispus să se căsătorească. Versiunea standard poate fi aici: să se căsătorească pentru amenințările „aeriene“, de suicid si boli mortale non-existente.







Desigur, încredere și slabotemperamentnogo om ca să învingerii. Dar trebuie amintit că mariajul nu va fi fericit dacă a fost folosit șantaj. Toți veți auzi mai multe și mai remarca nemultumit: „Pe tine l-am căsătorit pentru tine!“. Și ai nevoie de ea să trăiască în ură, în nemulțumirea și nefericire.
În ceea ce privește a doua opțiune, atunci:

- nu se opresc să flirteze cu el;
- nu insista pe ea complet, cu excepția lui, există, de asemenea, interesul cel mai bun pentru hobby-uri;
- nu afectează subiectul căsătoriei;
- asigurați-vă că el a simțit confortabil cu tine: pregăti o masă delicioasă pentru el, ai grija pentru curățenie și ordine, să fie pasionat și blând în pat;
- prieteni cu mama lui;
- de multe ori invită cuplurile căsătorite;
- un cuplu sau trei zile să dispară din viața lui, ca să poată fi plictisit;
- încearcă să evite o căsătorie civilă.

Cum să-l facă să se căsătorească cu tine

Dar ce faci dacă trucuri și trucurile tale nu pot fi? Poate că nu e încă omul tău și ar trebui să găsească un alt? Sau poate nimic să se schimbe, și să continue să se bucure de relații excelente, pe care le aveți acum?

Desigur, puteți încerca opțiunea de a cădea în dragoste cu un alt bărbat, atunci el poate alege apoi calea cea dreaptă. Într-un vârf de cuțit, puteți apela întotdeauna la șantaj, dar tu vrei?