Cum să nu mai fie o femeie slabă, o relație dificilă, o revistă pentru femei «femei sănătate»

Nu există femei în seleniul românesc nu este pe cale de disparitie. Toate dintre noi, din când în când ne angajăm exploituri profesionale și creativ face față cu probleme greu de rezolvat. Și apoi telefonând îi plăcea să lucreze în oroarea deplină a robinet neetanșe.Odată ce psihologii au decis să afle ce principalele diferențe se află între educația băieților și fetelor. Și ce crezi că - unul dintre punctele cheie este faptul că fetele mult mai repede la salvare. Chiar și atunci când tânăra ar fi destul de făcut față fără mamă prea îngrijorat sau bunica privative de libertate.

Cum să nu mai fie o femeie slabă, o relație dificilă, o revistă pentru femei «femei sănătate»

În general, în natura unui copil la multe dorința de autonomie sănătoasă și competență: fiecare dintre noi despre răbdare părintească testat în 2 ani fără sfârșit „Eu însumi.“ Asta e doar nu toată lumea este norocos pentru a realiza acest lucru se manifestă în practică. Uneori, adulții au fost prea ocupat pentru o lungă perioadă de timp pentru a vedea modul în care copilul frotiuri lor se confruntă cu terci. Uneori sună :. „Nu e pentru fete“ Și se întâmplă, de asemenea, că independența rău pedepsit. În general, fetele au avut un copil obține nu numai experiența problemelor razrulivaniya de succes, dar, de asemenea, o mulțime de motive să nu fie prea abil și isteț.Și dacă adăugăm la acest sfat bun dintr-o serie de „oameni ca slabi“, vom obține o bază destul de solidă pentru comportament dependent. Ceea ce este experimentat din interior ca „la naiba fac eu fără tine.“

Cu toate acestea, capacitatea de a face față problemelor de cele mai multe - chiar și în partenerul cel mai grijulii - opțiunea este necesară și importantă pentru cel puțin trei motive:
  1. Abilitatea în timp de nevoie să se bazeze pe ei înșiși și numai el însuși permite să fie cu omul ei iubit în egală, parteneriate. Fără lingușire, manipulare și nu cele mai frumoase jocuri de sex feminin. Și trebuie să spun, un fel de relații de oameni înțelepți știu cum să aprecieze.
  2. Eficiență ridicată - este un mare miez interior. Datorită lui, poate fi demn de a experimenta diverse evenimente neplăcute fără a simți că pământul a fost alunecarea de sub picioare și era pe cale să apară brusc deprimat.
  3. Caută (și constatare) soluție elegantă sarcină dificilă, se dezvoltă perfect creierul nostru și, prin urmare, crește competența noastră. Plus obține mai inteligente este întotdeauna frumos.

Cum să nu mai fie slab

  • Cum de a face față dezastrului în cap

„În viață, am avut o mulțime de probleme, dintre care majoritatea nu au avut loc“, - a spus Mark Tven. Astăzi vă voi arăta cum să reducă numărul de probleme imaginare la zero.

  • Rectificarea erorilor: cum să oprească toate ia în cont

    "Cred - deci exist", - a spus Descartes. „După cum ați crezut, pentru că tu și există“ - ar putea adăuga psihologi moderni. Și toate pentru că erorile de gândire pe care le facem în fiecare zi, care afectează în mod direct starea noastră, stima de sine și relațiile cu oamenii.

  • Libertatea din nou, pentru a scăpa de nemulțumirile din trecut

    Cu lucrurile rele din trecut nu este atât de ușor să renunțe la: ele pot urmări și de a fi amintit de situațiile dureroase pe care este timpul mare pentru a da drumul. Dar, pentru un motiv oarecare nu funcționează. Cazul tău? Să vedem, care sunt motivele și cum să le rezolvați.