Cum să numească copilul nenăscut - numele pentru băieți și fete

De obicei, atunci când se naște un copil există o întrebare pentru părinți: cum să se numească copilul. Gama de nume pentru un motiv oarecare, în acest moment este foarte slabă, iar asta se numește primul-născut în onoarea bunicului sau bunicii, prietenii lor, și așa mai departe. E. În timp ce arsenalul de nume este destul de diversă. De obicei, încercați să numele și patronimicul viitorul om suna armonios, care, în general, prea rău. Următoarele sunt numele (de sex masculin și feminin), astfel încât să atenua o parte a problemei, și în treacăt, observăm că propunerea a omis denumirile care au existat în trecutul îndepărtat, cum ar fi Auxentie - „creștere“; Eugraf - „scris bine“; Evtikhii - "fericit"; Lucyna - "luminoasă"; Tecla - „ortodoxe“; Filaret - „dragostea de bunătate.“

Cum să numească copilul nenăscut - numele pentru băieți și fete

Cum de a numi un copil

Numele și semnificația lor

O listă de nume pentru băieți și fete și semnificația acestora:

Sfaturi pentru alegerea unui nume pentru copilul tau

Deci, ce nume alegeți pentru copilul tau? Nu este întrebarea atât de mers în gol, după cum se pare la prima vedere. Și totuși, îndrăznim să vă dau câteva sfaturi:

Ocult cred că între numele și semnele zodiacului există o legătură, iar oamenii care au același semn al zodiacului, foarte asemănătoare între ele.

Privind pentru numele viitoarei mame ar trebui să asculte inima ta