Cum să obțineți băiat de a iubi

cum să obțineți un băiat de a iubi. Îmi place băiatul

  1. Cum se încadrează în dragoste cu el? Metodele și mijloacele. Cum să obțineți tipul să scadă în dragoste, se încadrează în dragoste cu tine?

El poate, de asemenea, nu indiferentă. Doar victorie aveți nevoie pentru a dovedi că o meriți. Este tu, și nu alte fifochka Popsy. El trece și nici măcar în căutarea în direcția ta. Ochii lui, probabil, leneș. Și tu, în loc de un buchet de margarete și alte flori câmp pe care le iubesc, a adus împreună o grămadă de sisteme. Sincer: o grămadă de urât. Și trist ca ploaia în zilele însorite pe neașteptate.A existat o mare dorinta de a cuceri tipul nu cu zakompleksovannostyu orbi! în general, știi că băieții nu le plac fetele cu complexe? Aproape fetele orice tip simt ca nu în farfurie sau ceva. Dă tipul din farfurie! Acolo el va fi mult mai confortabil. Arătați că vă încrezător în sine și datele lor externe. Dedic, dacă supraîncărcate scepticism: date externe va prezenta. Acestea sunt nicăieri și nu se evaporă. Observați, uneori ai nevoie ca să se întâmple în fața ta în oglindă.

Nu striga netsenzurschinoy! Baietii ca fiind capricios și nezhnenko tolerează ura, atunci când, de la fată frumoasă rotika acoperi ca un foc de mitralieră, limbaj vulgar și sex cuvinte obscene. Încearcă să vorbească, cel puțin, în limba cuvintelor parazite. Listă de astfel de cuvinte mai mult decât fără sfârșit. Amintiți-vă, totuși, o astfel de cuvânt ca o clătită. Una dintre ele este, goodies lui. A câștigat peste milioane de limbi umane.

Cum sa faci un tip se încadrează în dragoste, a căzut în dragoste cu o fată? Dress up, a pus pe tot ceea ce doriți. Singura problemă: încercați să nu fac aluzie la faptul că tipul care vă place, ai pălmuit un buchet komplimentikov. El, am asigurat, și el va face fără sfaturi, dacă el este, ceva în tine, într-adevăr place. Tipul pe care ai știut, niciodată smolchit în două cazuri: atunci când este ceva, în general, nu-i place atunci când al doilea tip este admirand ceva sau cineva.Nu mai fi siguri că el va duce doar la o tona de machiaj pe care vă decide să plece în fața lui. Măsura trebuie să fie perfect controlată peste tot. Aici, și încearcă să-l controleze. Mai ales că un astfel de control este sub puterea ta. Umbrele, rimel, luciu, fard de obraz, ruj fete minunate. Dar, să învețe să facă acest lucru, astfel încât acestea sunt chiar mai remarcabile. Nu creați o atmosferă în care, toate cosmeticele, va arata mult mai bine în cutii, decât tine. În general frumusețea, naturală și nimeni nu a încercat să anuleze. Și nu poate fi pictat până când decora pentru tineri.

Cum se încadrează în dragoste cu el? - Zambetul tau este arma iubirii. Zâmbiți, dacă faci este simplu. Zambetul tau este necesar pentru toți. Și el, desigur, de asemenea. Nimeni nu a spus că este necesar să zâmbească aproape în fiecare secundă sau la fiecare oră, la gura de zâmbet a fost bolnav și obosit. Nu uita că știi cum să zâmbească, și asta e tot. Da, un om iubitor (de orice sex), iar acest lucru poate fi uitat. Aceasta reflectă, du-te la ostanovochku. O jumătate de oră mai târziu, constată că stația nu este necesar ca, pe care el este acum. Creierul cu spirele sale, în timp ce valurile de dragoste, pur și simplu zbura departe undeva, nimeni nu raportează la locul lui.

Sunteți într-o singură companie nu fac, atât de mult, gelos lui. Tu, zastavlyaniyami și controalele în sine poate, în cel mai scurt timp, să strice totul. Știi, pentru că există lucruri care strică doar viața, ci de a restabili totul după deteriorare. nu atât de simplu. Zelul practicile rele și mod rău. Lasă-l pentru o altă ocazie!

  • Este necesar să-i explice că aceasta este o problemă gravă și ar trebui să fie tratate în mod corespunzător.
  • dragostea este inconștient ... ceva ca o lumină de nebunie, dragostea nu poate face nimic. acesta fie este sau nu este, și nu asculta șarlatani.
  • SHOW sisechki băiat, și a ta ea lui
  • Pat, este prea devreme în 11 de ani să se gândească la modul de a face se încadrează în dragoste cu tine. Acesta poate fi în continuare un cuplu de ani, să se joace cu păpușile ... timpul .Vsemu.
  • Îmi place prietenul meu și el nu a kakasdelat băiat în dragoste numai tu
  • dragostea nu poate fi