Cum să obțineți tip să se căsătorească - sfaturi pentru femei online

Cum să obțineți tip să se căsătorească - sfaturi pentru femei online
Aproape fiecare fată vrea să audă de tipul o ofertă să se căsătorească cu el.

În visele ei, își imaginează o rochie albă, o mașină frumoasă, oaspeții prietenos și mai mult, ceea ce simbolizează cea mai importantă zi din viața ei - nunta.Dar se întâmplă adesea ca un om tânăr nu se grăbește să vă rugăm să iubita lui propunere mult așteptată. Apoi, fetele se întreabă cum să obțineți un om să se căsătorească.

Și, în afară de trucuri și ingeniozitate, ei folosesc adesea metode neconvenționale pentru a rezolva această problemă.

Conspirație să se căsătorească

Pentru un om a decis să se căsătorească, el ar trebui să înțeleagă că este cu femeia pe care vrea să-și petreacă alături de toată viața, și numai ea trebuie să-l poarte copii. Aici, rolul principal este jucat de puterea iubirii, pasiune si instinct al proprietarului. Prin urmare, este foarte important să se împingă omul la realizarea că ești exact unul și numai, el a fost căutat toată viața mea.

Joaca sensul proprietarului său, dând de înțeles, din întâmplare, sau prin crearea unei situații în care el va vedea că sunteți interesat nu numai de el, ci și pentru alți oameni. Dar, în orice caz, nu este necesar să se arate cele mai multe semne de atenție la ceilalți membri ai puternică jumătate a omenirii. Acest lucru va face decât să înrăutățească situația și dă-i un motiv să se îndoiască sentimentele și loialitatea. Este suficient să se uite mereu la înălțimea atât în ​​exterior cât și în interior, că alți oameni nu a luat ochii de la tine.

Încearcă să arate ca o casa frumos și poate fi provocatoare. Amintindu-și că casa lui de așteptare pentru frumusețea orbitor, el nu vrea să ia mai multe riscuri și să încerce cât mai repede posibil pentru a legitima relația ta.

Mai mult decât orice, barbatii valoare la fete naturalețea. Nu contează cât de frumos vopsite orice model, sexul puternic mai mult de caracteristicile sale reale interesante. La urma urmei, în fiecare dimineață, el va vedea fata nespălat de dormit fara machiaj, proiect de lege, de san si gene. Și, desigur, fiecare om ar dori să se trezească lângă o femeie frumoasă, și nu zazhmurivat ochii și a alerga la locul de muncă.

Deci, odată ce un imens fete de turnare actrițe pentru rolul tinerei fiica unui erou a venit un pretendent, care este foarte diferit de alții. Toți cei care doresc să obțină rolul de a sta într-un rochii de muselină luxuriante, cu buzele roșii luminoase și arcuri uriașe. Și doar o singură fată nu a venit aici pentru a obține rolul, dar pentru a sprijini prietenul ei. Și pentru că era în salopetă din denim simple cu părul. Și frumusețea sa naturală a fost atât de dulce, și așa se deosebea de alte frumuseti pomaded care râvnit rol într-un film de mare a fost luat fata asta. Și numele ei era Sofi Marso.Nu există nici o dispută, prietenul tău este foarte frumos, te iubește și încearcă să-și îndeplinească toate dorințele. Dar, în cazul în care este garanția că locuiesc împreună nu schimbă relația ta?

După căsătorie - nu este doar o comună la divertisment week-end, un mic dejun zilnic și cină la aceeași masă, sex la cerere și multe momente mai plăcute de viață într-un apartament în mod legal.

Se separă interesele sale. Dacă un om va avea ceva să vorbesc cu tine, ea poate să-l împingă să se căsătorească cu tine.

De fapt, motivele pentru care oamenii nu se căsătoresc, încă destul de mult, dar ne-am uitat la cele mai comune. Acum, înarmați cu cunoașterea principalelor temerile lor, vom încerca să înțelegem cum se ajunge oamenii să fie de acord cu căsătoria.

Cum să obțineți tip să se căsătorească - sfaturi pentru femei online

Cum să obțineți tip să se căsătorească

Ce trebuie să faci pentru a obține o ofertă într-o lună?

 • Nu se poate arăta ca muzhenenavistnitsy. El va fugi imediat dacă spui: „Toți oamenii - bastarzi.“
 • Nu vezi ca te relaxat, liber în comunicarea unei femei, care este un cuceritor de oameni grămadă. Nu spune că sute de oameni mor de dragoste pentru tine. Trebuie să arătăm credibilitate.
 • Respectă rudele și prietenii săi, chiar dacă acestea sunt neplăcute pentru tine. Această metodă este testat timp de secole, puneți-vă și rudele l.
 • Nu arată omul care este obiectivul dvs. - este o căsătorie. Se va simți pradă în mâinile tale. Mai bine-l inspiră, ceea ce doriți să se căsătorească cu el, pentru că am place puternic.
 • Să fie întotdeauna încrezător! Nu te juca fata nedreptățiți și disperată.
 • Aranjați surpriza aleasă. Schimbarea aspectului, cota de hobby-urile lor, l-am sfătui. Păstrați-l într-un fel de suspans, făcând propuneri neașteptate. Nu poți arăta plictiseala, dimpotrivă să fie un pic nebun.
 • Este important să se sprijine un om atunci când el are o problemă, pentru a primi sprijin pentru ea. Nu se concentreze pe propriile probleme, cum ar fi cum să-l facă pe soțul ei.
 • Calea spre inima unui om - prin stomac. Răsfățați-l cu delicii culinare.
 • Să fie independent în sectorul financiar.
 • Nu umili un om în public și în privat.
 • Nu cuvânt o vrabie. Alege expresie în timpul unui argument.

să ne parte

Această propunere - la timp la o parte, face, desigur, dificil. Dar va fi un test de atașamentul său față de tine. Va trebui să ne gândim împreună și să ia o decizie comună. Daca va place - nu va permite separarea lungă și oferă să se întoarcă de data aceasta ca soția lui.

De-a lungul - tipul înțelege cât de greu să trăiască fără tine, și vei atinge obiectivul prețuit.

- împotriva acestei metode poate duce la faptul că ați pierdut un iubit pentru totdeauna.

Sarcina ca o modalitate de a obține tipul de a se căsători

Cu toate acestea, foarte rar. Barbatii nu le place să recunoască în dimineața asta, ce cu caldura pe timp de noapte și vă asigur, „sunt beat.“

Cum să obțineți iubitul ei să se căsătorească cu tine? Această întrebare pune pe om în poziția de miel pe un șir de caractere, care se desfășoară ori de câte ori proprietarul dorește, sau mai degrabă, proprietarul. Dacă vă place cu adevărat unul pe altul, nu mai bine în serios, discuta în detaliu acest subiect, discuta dvs. două întrebări. Împreună, veți găsi soluția la orice problemă. Desigur, numai dacă ambele doresc. Și să se căsătorească cu dragoste sau nu, prin acord reciproc sau prin forță ... ei bine, toată lumea alege pentru el însuși.

Pe site-ul nostru de nunta, vizitatorii pot afla cum a fost nunta Ally Pugachevoy și Maksima Galkina, a se vedea fotografii de nunta si Rudkovskoj Plushenko si stiu pentru cine Catherine Vilkova căsătorit și mai mult.