Cum să obțineți un om să se căsătorească

Cuprins

Cele mai multe dintre fete se confruntă cu o situație în care oamenii lor iubitoare tras în mod deliberat și cu atenție căsătoria. Pare a fi o relații pe termen nu este mic, și te iubesc unii pe alții, și de a construi împreună un plan, ci o propunere de căsătorie încă nr. Faptul că aproape toți oamenii există teama patologică lega nod chiar si cu femeia. Ei cred că în acest moment ei cravată mâinile, pus pe cătușe și luat libertatea tuturor. Rid de omul său de la o astfel de frica poate fi doar femeia lui preferată, în cazul în care, desigur, va acționa cu grijă și în mod corect. De aceea, fiecare femeie ar trebui să știe cum să obțineți un om să se căsătorească sau ca o relație pe termen lung să se transforme în căsătorie. Pentru beneficiul unui viitor comun, desigur.


De ce oamenii se tem de căsătorie?

Ai nevoie de cel puțin un pic pentru a înțelege psihologia de sex masculin la bărbați. Nesupunerii să se căsătorească - nu este doar abdicarea de responsabilitate sau de teama de a părăsi zona de confort. Din moment ce poate fi legat, și din alte motive psihologice:

  • Experiența anterioară rău. Poate că un om a supraviețuit o relație dificilă sau chiar căsătorie, lăsând peleta în inima lui. Răni cicatrici, dar nu se vindecă până la sfârșitul anului. Ei să se facă cunoscute toată viața lui. Cât timp ar merge împreună și cât de mult ar fi fost nici o încredere unul în celălalt, ultima experiență proastă a lăsat o mulțime de frică, din care este imposibil de a scăpa de. Omul se teme că acesta va provoca traume psihologice din nou, arunca, tradeze, lăsați (orice versiune - în funcție de ce fel de experiență pe care a supraviețuit), și chiar mai rău să realizeze că acest lucru se poate întâmpla într-o căsătorie. El poate da seama că aceste temeri sunt stupide și nu este justificată în acest caz, dar nu poate scăpa de ele.
  • Pierderea de libertate. Bărbații sunt foarte iubitor de libertate, nu este un secret. Ei au folosit pentru a trăi prin propriile lor legi și regulamente și în conformitate cu obiceiurile lor. O situație extrem de incomodă: o femeie vine, invadează viața și distruge calea obișnuită. Acum este imposibil să-și petreacă timpul acolo, în cazul în care doriți să comunice cu prietenii, zi și noapte, pentru ca favorit necesită o mulțime de atenție și îngrijire. În cazul în care relația devine legitim, situatia se va inrautati. Cum să obțineți tip să se căsătorească într-o astfel de situație? Extrem de dificil.

Cum să obțineți un om să se căsătorească

Discutați cu un om despre căsătorie, pentru a afla motivele pentru care pune relațiile legitimarea

  • Indecizie. Uneori ne vina indecizie obișnuită. Tânărul vrea, dar nu îndrăznește să facă un pas înainte. chinul sau îndoieli cu privire la costurile de viitor, momentul relevanței și așa mai departe. El știe exact ce viața se va conecta cu tine, dar nu știu când se va întâmpla. Și nu în grabă să se gândească la asta. Prin urmare, pentru a răspunde la întrebarea „Cum să obțineți un om să se căsătorească?“ În cazul tânăr unadventurous și indecis este chiar mai greu.
  • Confort. Mulți oameni nu înțeleg de ce ai nevoie de o ștampilă în pașaport, dacă vă împreună și fără el bine. Ei cred că e doar o formalitate inutilă, care leagă mâinile. Mai mult decât atât, în cazul în care locuiți împreună, șansa este redusă însutit. El a folosit pentru a fi cu tine, esti aproape - totul este exact la fel ca într-o căsătorie, dar fără formalizarea relațiilor. De ce să schimbi ceva?


Poate că omul este nedumerit de alte probleme pe care-l împiedică să se căsătorească cu tine. În orice caz, trebuie să ia totul în propriile mâini.

Cum să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubea ea dorește acest lucru?

Barbatii iubesc nu numai afecțiune, ci și argumentele. Cu alte cuvinte, dacă vrei ceva pentru a convinge tip, trebuie să fundamenteze opinia lor. Tema de nunta nu este o excepție. Dacă decideți să demonstreze fezabilitatea unui tânăr al acestui eveniment, aduce argumente și motive întemeiate pentru acest lucru. Deci, ce putem rezolva această situație?

Familie și copii

Vorbind în mod specific despre familie, și nu despre căsătorie aproape întotdeauna încununate de succes. Alege un moment în care un om este gata să vorbească despre asta, și glisați tema familiei ca din întâmplare. Mai ales bine adaptate momente de tandrețe, care sunt toate cuplurile. În timp ce omul este vulnerabil și maleabil, atrage în mintea lui o imagine frumoasă a viitorului tau - cu familia, copiii și realizarea visurilor tale partajate. Ea nu vorbește despre căsătorie și ștampila în pașaport, deoarece este tema familiei ca atare, ar trebui să fie dominant în conversație. Și astfel el își dă seama că, înainte de o familie, ar fi rezonabil să se legitimeze relația. Din păcate, de multe ori barbatii cred ca femeile au nevoie de o nunta doar pentru rochia albă, oaspeții și solemnitatea momentului. Ai timp pentru a convinge un iubit-o în sens invers, introducerea de prioritate pe crearea de probleme de familie, mai degrabă decât căsătoria.

Cum să obțineți un om să se căsătorească

Spune-i omul care în primul rând doresc să aibă o familie și să nu fie căsătorit

trăind împreună

auto-realizare

Explicați favorit că fiecare om trăiește în lume, pentru a se realizeze. Una dintre etapele de punere în aplicare - o familie. Ai nevoie pentru a obține până la acest nivel, pentru a fi realizat ca un cuplu și ca indivizi. Vârsta se scurge, anii trec, timpul se scurge.

libertatea reciprocă

relație de familie - nu e cătușe, fără frânghii care legat mâinile sale, aceasta nu este o limitare a libertății. Assure un om care, în cazul în care nu va fi o ceartă prostie despre asta. Sunteți atât de personalitate liberă în ceea ce privește auto-realizare, creativitate, socializare cu prietenii, părinții, și așa mai departe. În relația dvs. de încredere, ceea ce înseamnă că nu va restricționa libertatea reciproc.

realizarea unui vis

Desigur, omul are vise, scopuri și dorințe. El cu disperare frică să „îngroape“ ei după căsătorie, pentru că este contrar dorinței sale de a se realizeze. Promite-mi te-a iubit, pe care îl va susține în toate întreprinderile sale, și cu ea va merge la visul său.

Un bărbat trebuie să fie sigur că femeia lui îl va iubi și de a înțelege la fel de mult ca și mama lui. Dă-i această încredere, și nu va mai nedumerit ca să se căsătorească cu el.

Amintiți-vă că nu poți manipula sarcina! Aceasta este cea mai fatala greșeală.

De la cuvinte pentru a acționa în mod decisiv

După ce vorbești cu omul despre necesitatea căsătoriei, de a trece de a acționa decisiv. Dacă doriți să-l vadă prin și să vină sub coroana unei persoane dragi, du-te!

Primul pas este de a se întâlni cu rudele dragi. Ar trebui să fie conștienți de ceea ce este familia, și familia lui trebuie să știe cine a găsit fiul lor. Sarcina ta nu este numai doar pentru a satisface, dar, de asemenea, să vă rugăm părinții Man. Când mama lui a văzut în tine o soție de încredere pentru fiul ei, ea îl va încuraja să înceapă o familie cu tine, și nivelul de nedumerire la cum să obțineți un om să se căsătorească, să fie redus în mod semnificativ.

Cum să obțineți un om să se căsătorească

Primul pas are o discuție serioasă cu cei dragi - o cunoștință cu poporul său nativ

După aceea înconjoară un tânăr cu atenție și îngrijire. Orice tip vrea să simtă că este iubit și îngrijit. Numai o femeie își alege ca soția lui. Deci, încercați să-l ajute în eforturile sale de a menține, avea grijă de el, să-i dea o surpriză plăcută sub formă de mâncăruri delicioase.

În continuare, aveți nevoie pentru a face relația interesantă și bogată, nu numai pentru tine, ci pentru un tip. El ar trebui să se simtă confortabil în jurul tău. În același timp, ar trebui să fie interesant să-și petreacă timpul cu tine. Acest lucru se poate face prin schimbul de un hobby.

Cel mai important - nu începe o ceartă. Asta e ceea ce oamenii se tem de cele mai multe - scandaluri, certuri cerințe. confort psihologic ei nu sunt dispuși să sacrifice. Mai ales dacă trebuie să o faci toată viața mea căsătorit. Este în interesul dumneavoastră pentru a stabili o relații armonioase și pașnice, fără certuri, scandaluri, cereri fără sfârșit și probleme.