Cum să păstrați pagina de site-ul, calculatorul ABC Pro100

Computerul vă solicită să selectați o cale pentru sohraneniya.Vybirayte D.Mozhete disc pentru a crea un dosar și denumiți-l, de exemplu, paginile Web.

Numele fișierului poate izmenit.Udalite existente și scrie propriile lor. Important! Un tip de fișier „Pagina web este complet“ .Dalshe-clic pe Deschidere, Salvare și pagina în dosarul pe kompyutere.Proveryayte.După cum puteți vedea conservate două fișiere, un dosar și fișier-dosar HTML.V toate imaginile din pagină, și dacă faceți clic dublu pe un fișier Salvarea HTML, pagina pe care l-ați salvat, deschideți browserul.

Cum de a păstra site-ul în browser-ul Internet Explorer.

Stânga-clic pe un fișier cuvânt. Dacă nu aveți bara de meniu din browser-ul, faceți clic dreapta pe câmpul gol din partea de sus a browser-ului și drop-down bar tabelul de căpușă Meniu.

Deci, faceți clic pe fișier cuvânt în tabelul de drop-down, selectați Salvare ca și calculatorul vă solicită să selectați locația pentru a salva fișierul.Selectați disc D.Pri salva un tip de fișier - pagina web, un fișier .Toate alți pași sunt similare așa cum ați face în Google Chrome.

Cum de a păstra site-ul în browser-ul dvs., Mozilla Firefox.

Faceți clic pe fișierul cuvânt din meniul drop-down, selectați Salvare ca, salvați fișierul pe disc atunci când pagina de web D.Tip sohranenii- este complet pași .Ostalnye ca în primele două browsere.

Cum să păstrați pagina de site-ul în browser-ul Opera.

Faceți clic pe fișier Word, selectați Salvare ca, fișier D.Tip disc atunci când sohranenii- Arhiva meniul drop-down Web (un singur fișier) .Toate alte acțiuni sunt similare cu toate browserele.

Vă recomandăm

Bine ai venit! Am o casă la internet prin cablu. Este posibil pentru a salva pagina în social. de rețea atunci când sunt scoase din înregistrarea calculatorului vechi? Este posibil să meargă pe pagina sa expirată la înregistrarea unui nou computer la rețea, și cum se face?

Pe noul computer, este necesar să se stabilească o conexiune la ISP, este mai bine să le contactați sau apelați conexiune la Internet spetsialista.Posle pe un computer nou, cu toate site-urile rețelelor sociale vor fi disponibile atâta timp cât vă amintiți numele de utilizator și parola.

Elena, citiți despre rețelele sociale aici