Cum să poarte Butoni, problemele femeilor

Manșetă - bijuterii alternative pe urechi, care este un hibrid de cercei și clipuri. Kaffa descriu într-un singur cuvânt nu funcționează, pentru că există mii de soiuri, care diferă radical una de cealaltă. Acest ornament a fost foarte cunoscut în India antică, Grecia și Roma. Istoria sa este calculat din epoca bronzului. Până în prezent, acest tip de bijuterii a fost popular numai în India, dar acum este una dintre cele mai populare bijuterii ureche datorită flexibilității și versatilitatea sa.Cum să poarte Butoni, problemele femeilor

Caracteristici de cercei Manșetă

Datorită distribuției uniforme și blând de încărcare pe întreaga ureche, Kaffa permis să poarte obiecte foarte mari, în timp ce le poartă destul de confortabil. Mai ales de popular Kaffa într-o singură ureche, dar există mai multe modele de asimetrice sau egale cu două urechi.

Kaffa permit să sublinieze demnitatea gâtului atractiv, păr de lux, profil atractiv, etc. Există modele de sex masculin și feminin, sunt unisex.

De la clipuri, cum ar fi decoratiuni diferă placute de utilizare (nu apăsați pe lobul urechii și marginea), fixat la ureche de încredere și Kaffa nu a pierdut și nu se încadrează în jos, puteți utiliza construcții foarte voluminoase și grele, decora ureche și de jur împrejur.

clasificarea Manșetă

Prin metoda de atașare ornamente pe ureche:

 • prin prova în spatele urechii;
 • prin fixarea părții superioare și inferioare a urechii și compusul lanțului;
 • sub formă de inele și jumătate, la vârful urechii (lobilor de mai sus);
 • combinate mount.

Cele mai multe Manșetă atașat la ureche, fără o punctie, dar există modele care combina suportul cu și fără puncție.

Cele mai frecvente forme Cuff:

 • cu motive animale (șerpi, dragoni, fluturi, păsări, pisici, etc.);
 • grațios Kaffa cu lanțuri;
 • discret semi-ring-clipuri;
 • pompos Kaffa cu pietre;
 • modele extreme - rock, punk, stilul gotic (cu cranii, cruci, sicrie, capse, etc.);
 • Kaffa folosind pene, desene mari și decor;
 • Manșetă, decorare nu numai urechi, dar, de asemenea, de păr, gât și spate.

Cum să poarte Butoni, problemele femeilor

Cum de a purta Kaffa și cui se duc?

motiv pentru animale (o varietate de animale și păsări mici, insecte, real și imaginar) sunt perfecte pentru iubitorii de costumele din muzica rock, punk si stilul de motociclist. Aceste probe sunt în colecții Amber Atherton, Marty Magic Little Camere et al. Cu toate acestea, în cazul în care Decoratiunile sunt realizate cu eleganță, cu elemente subțiri, îngrijite (paianjen sau șarpe paienjenis grațios), pentru natura romantica sunt, de asemenea bun. Mai mare și dur ca fanii stilului brutal.

motive florale (flori și frunze, viță de vie și fructe de pădure) este, probabil, stilul cel mai liniștit și versatil. Aceste cercei Kaffa arata bine pe o tânără fetiță și doamnă romantică. Simplu și, în același timp, inteligent și plăcut să arate bine varietate de flori pentru orice ocazie.

Insecte pe urechi se pot uita în mod diferit. Dacă se sperie de păianjen realism în negru, mare și teribil - stilul dur abrupt rocker, sau ventilator, subliniat masculinitatea și stilul este ideal. O, fluture grațios aproape fără greutate din cele mai fine sârmă de oțel, combinate cu margele, flori și viță de vie - perfect potrivite atât pentru o rochie de seară, și doar în fiecare zi, în cazul în care un costum de lumină, risipește.

Stilul Mystic Marty Magic a mers bine, și elementul atât de misterios, din altă lume cu cercei Kaffa populare acum (Alchimia gotice). Acesta poate fi la fel de elemente gotice, cruci, ace, și parcele de film străin sau science-fiction.Ca ornamente pe urechi, Kaffa cu pietre mari, arata bine pe fundalul de rochii de seara rafinate, combinate cu o coafura festiv elegant. Cerința obligatorie - parul este atent pliat și a ridicat până la urechi fie în mod clar vizibile.

pene strălucitoare pot fi găsite în bijuterii Anni Jurgenson, Iza Artillero, TopShop, Jewelr Bedlam, ASOS. O astfel de Kaffa tropicale arata bine cu tinerii, rochii etnice, precum si rochii de seara si sarafane de lumina, totul depinde de mărimea și culoarea penajului.

Margele din Caffi le face un decor minunat dacă tinuta include o bluza romantica, o rochie de vara sau o rochie de cocktail. Totul depinde de mărimea și numărul de bile.

Pearl Kaffa - completarea perfectă nu doar o rochie de lux (model de bogat cu perle luminoase, cristale), dar, de asemenea, o afacere bună pentru a merge împreună cu, în cazul în stil low-cheie de decor și auster.

Cum să poarte Butoni, problemele femeilor

Acesta oferă o combinație de manșetă, păr și machiaj

O nuanță importantă, care ar trebui să ia în considerare, preferând ornamentele ureche ca parul ar trebui să deschidă urechea bine să se vadă clar cafenea. Fără îndoială, mai elegant decât acest tip de bijuterii, mai stricte și mai inteligent să fie stil. Ei bine, uite romantic Kaffa cu parul lins sus (coajă, coada, coc, păr ridicată de o bordură sau lână, etc.). În cazul în care stilul este romantic și de tineret, că ar trebui să fie o astfel coafura si ornamentele de pe urechi și alte părți ale corpului.

Kaffa adesea folosit ca un singur decor, subliniind frumusețea corpului este benefică. Fără îndoială, o astfel Kaffa ideal pentru pieptănarea asimetrice. Desigur, ele pot fi purtate în perechi, dar unele modele sunt prea masive sau poate cauza și două Kaffa deja va arata vulgar, nepoliticos, în timp ce unul - în stil. pereche Uzat de ornamente este mai bine pentru a deschide ambele urechi, ridicând părul la început.

Paired Kaffa ar trebui să fie moderat luminoase imagine, complementare sau se concentrează pe o anumită zonă a capului și a gâtului.

Kaffa poate purta câteva bucăți de stiluri diferite într-o singură ureche. Dacă toate sunt bine în bun gust - experiment, combina mai multe modele dintr-o dată, încercați să combine diverse utilaje si Kaffa. Totul depinde de imaginatia si dorinta ta de a fi un luminos, la modă, originală.

Luminos cercel, cu atât mai modeste de a fi machiaj. excepție poate fi uneori un colorat make-up combinat cu pene colorate Stil manșetă culori tropicale sau cerneală grele într-un stil gotic sau punk.

cercei Kaffa foarte bine evidenția frumusețea naturală a unui gât lung, urechi îngrijite, o coafura bun, frumos umeri-îndoire gât, profilul ideal. Dacă aveți ceva pentru a arăta - Kaffa va fi finalizarea unei imagini perfecte a frumuseții. Dacă există defecte în cap, gât și decolteu - Kaffa trebuie să fie alese în mod deliberat, sau alege o mai discret, produse rafinate, care sunt complementare numai imaginea, nu atrage atenția asupra sa.

Din fericire pentru bijuterii nu este limitat la vârstă, sex și stilul de mod. Doar o varietate fantastică de stiluri și modele vă permite să efectueze toate Kaffa. Mândriți-cafenele sunt adolescenți și bunica elegant, desigur, cu corespunzătoare vârstei. Ele sunt perfecte pentru ambele fete si tip la modă. lanț exacte de lichidare de-a lungul marginii urechii, sau un inel modest pe partea de sus a chiuvetei este foarte potrivit ca un profesor strict, și de afaceri de afaceri-femeie, în timp ce dragoni masive și mare de șarpe, pietre va fi mai bine să se uite la motociclist muscular.

Perfect cu cercei sau se pot avea elemente care necesită puncție. Universal, fără a penelor - cea mai frecventă, deoarece nu lasă urme și sunt un substitut excelent pentru sau completează clipuri. De fapt, Kaffa - este abilitatea de a crea o întreagă imagine pe urechea externă, este un câmp fără margini pentru imaginație, este o oportunitate de a încheia întreaga imagine într-un singur decor pe ureche sau spori efectul de rochie, adăugând o imagine stilistică.

Cum să poarte Butoni, problemele femeilor

În cazul în care să poarte Kaffa?

Business Meeting va avea loc foarte bine, de fapt, grațios Caffa cu un lanț sau o crenguță casant în ochiul nu ar distrage atenția de la principal, dar, de asemenea, completează armonios rochia strictă. Se pare bine într-un model complet al unei perle de dimensiuni medii sau cristale. Aici, model sau marcă de produse utile exclusive, care permit afișarea elegant, dar discret de lux.

Party - un loc minunat pentru decoratiuni luminoase folosind pene tropicale, pietre strălucitoare, o multitudine de inele, lanțuri, elemente suspendate. Plin de culoare și chemarea Kaffa, mai multă atenție va primi o fashionista.

Celebration - o ocazie de a te îmbraci rochia de seară preferată, completează-l cu cele mai scumpe și rafinate decoratiuni. O aniversare sau o nunta, de important eveniment corporate, sau pur și simplu merge la restaurant - ne crea vacanță. Perle și pietre prețioase, metale prețioase - de ce să nu poarte Kaffa de cea mai înaltă clasă.

In fiecare zi purtarea - este mai bine de a alege un model cu un puternic montură universal. Scurry, purtând pălării, striviți în transportul public - astfel Kaffa nu trebuie să atragă atenția numai puternic, acestea trebuie să fie, de asemenea, în condiții de siguranță să poarte în public, că în lanț lung de noroc nimeni nu a tras.

Kaffa - una dintre decoratiuni, care ne permit să-și exprime individualitatea și unicitatea lor. Cuff soiuri nelimitate le permite să poarte toate și întotdeauna, alegerea modelului și despre situația.