Cum să pregătească un cocktail de oxigen la domiciliu

Cum să pregătească un cocktail de oxigen la domiciliu

Una dintre cele mai bune moduri de a ridica starea de spirit și vitalitatea ta - este o plimbare lungă în parc sau pădure. Faptul că organismul este în mod constant se simte lipsa de oxigen, datorită faptului că avem aproape tot timpul să-și petreacă în interior. atmosfera poluată orașelor nu permite locuitorilor lor de a primi suficient oxigen chiar si la plimbare. Ca urmare, există o oboseală cronică, dureri de cap începe, slăbește sistemul imunitar, ceea ce atrage după sine răceli constante. Dacă nu poți ieși din oraș, vă puteți trata cu un cocktail de oxigen la domiciliu.Ingrediente pentru cocktail-uri de oxigen

Acest lucru este incredibil de util și băuturi gustoase arată ca spumă, format din bule mici de oxigen. Se prepară un cocktail de oxigen la domiciliu nu este dificil. Acesta se face pe baza de ceai, suc, infuzie de plante, sirop sau lapte, care ar trebui să fie adus la o stare de spumă de oxigen și de agent de expandare.

Pentru a prepara un cocktail de oxigen necesar bază, oxigen, agent de spumare sau oxigen kokteyler mixer. Kokteyler - un dispozitiv ca vas cu aerator care reglementează furnizarea de oxigen, iar concentrator de oxigen și robinetul de evacuare a băuturii. mixer de oxigen este, de asemenea, face perfect cu această problemă, este posibil să se prepare cocktailuri delicioase cu diferite compoziții.Cum să pregătească un cocktail de oxigen la domiciliu

Cum să pregătească un cocktail de oxigen

Știind ce constă dintr-un cocktail de oxigen, puteți trece în condiții de siguranță la prepararea acestuia. Deci, să ne ia ca bază sucul de mere, se adaugă agentul de expandare (o linguriță pe litru de suc), volem totul într-un blender. Apoi, timp de câteva secunde pentru a conecta rezervorul de amestecare cu oxigen sau hub, și apoi porniți mixer timp de 10-15 secunde. Acum, bautura sanatoasa este gata! Trebuie amintit că concentrația maximă de oxigen într-un cocktail, imediat după preparare, deci nu este necesar să-l pregătească pentru viitor, și este mai bine să bea imediat.

Odată ajuns în stomac, oxigenul conținut în băutura este absorbit în sânge, și apoi le umple toate organele și sistemele. Acest lucru ajută la accelerarea metabolismului, reduce oboseala, imbunatatirea functiei cerebrale, respirator si circulator. In plus, cocktail-ul de oxigen imbunatateste sistemul imunitar, salvează de la hipoxie, un efect benefic asupra sistemului nervos, imbunatateste somnul si creste eficienta.

Rețete de cocktail-uri de oxigen

Se amestecă 50 ml de mere și cireșe suc 30 ml, se adaugă 1-2 c. un agent de spumare (o compoziție pentru cocktail de oxigen). Se toarnă acest amestec în mixer și se adaugă oxigen. Și vă puteți trata cu o băutură fină gust acru, care va da o taxă de vivacitate și vitalitate.

Cocktail „Vindecarea“

Se adaugă 1 linguriță de miere în 50 ml de bulion șolduri. Se toarnă amestecul în mixer, se amestecă cu un agent de spumare și îmbogățit în oxigen. O astfel de cocktail îmbunătățește imunitatea și normalizează presiune.

Acum, că știi cum să facă cocktailuri de oxigen, și, astfel, va fi capabil să se bucure de această poțiune magică și să le trateze pentru cei dragi.

Cum să pregătească un cocktail de oxigen la domiciliu