Cum să rapid cunoștință cu un bărbat

Amintiți-vă strategia și tactica de eroina Iriny Muravevoy din filmul „București nu are încredere în lacrimi“, el vrea să se familiarizeze cu un bărbat? Într-adevăr, fructe prosizhivanie în fumoar bibliotecii a dat ... Amintiți-vă cum a condus Cavaliers la recepție acasă în apartament la modă altcuiva? Merită să meargă pe urmele sale și să încerce să lovi o cunoștință în bibliotecă? În timpul nostru, probabil, este o cale mort sfârșitul evoluției. Informațiile necesare pot fi găsite pe internet și în biblioteca se va întâlni doar cu un pensionar care nu știe care parte să se apropie de calculator.Astfel, respingem biblioteca ca opțiune inadecvată pentru rezolvarea problemei: cum să se familiarizeze cu omul, și ia în considerare opțiunile moderne pentru fete tinere și activi.

Condiția principală pentru vânătoare de succes - curajul tău. Nu ar trebui să aștepte mila naturii și a aruncat în lateral priviri la obiectul pe care sunt interesați, în speranța pentru inițiativa sa.

Sarcina - pentru a face cunoștință cu omul în sine, și nu se așteaptă de la el inițiativa. Ea poate să nu urmeze. Recomandări cum să facă rapid cunoștință cu omul să-și amintească și de a îmbunătăți în mod constant. De ce? Deoarece teoria fara practica este mort. Depășirea timiditatea pentru prima dată, vei deveni mai îndrăzneț.

Pentru a începe, să definească motivele tale de vânătoare.

Biblioteca, ne-am respins deja, se completează lista.

Acest loc este perfect pentru a explora. Vezi „persoană bună“, atunci când vine vorba de aspectul. Pe plaja nu va fi ghicitul cât de repede pentru a satisface un om. Tehnici de întâlnire poate fi foarte simplu: dacă vă cere un tip frumos să te frotiu înapoi lotiune de bronzat, nu atât de vulgar solicitarea. Vă rugăm să păstrați un ochi pe lucruri - un alt mod de a atrage atenția asupra lor. Principalul lucru este să nu iau lucrurile pe drum plaja brusc va plaja ta hoț frumos.2. Gym

Marea loc, din nou, în ceea ce privește demonstrație de „persoană bună“, și alcoolic dificil să se întâlnească într-un astfel de loc. Este întotdeauna posibil să se facă schimb de fraze despre avantajele și dezavantajele diferitelor simulatoare, solicita consiliere cu privire la punerea în aplicare a anumitor exerciții. Cuvintele tale care preced introducerea va fi foarte organic, iar tipul nu a suspecta că acționați, realizând foaie de ieftin memorat: cum să se întâlnească un om.

3. volei și fotbal terenuri

Doamnelor da la o parte, de obicei, astfel de locuri, dar în zadar. Vara se adună tipi care doresc să lovi cu piciorul mingea. Trebuie doar să stai jos pe peron și du-te pentru a indura toată jumătatea lor fără sfârșit, și în același timp, în căutarea sportivi transpirate. player-ul ales dispus să accepte complimente după meci despre jocul său bun, și acolo, cu ochii, și pus în aplicare planul de a întâlni un om.

Chiar dacă lăsați compania dumneavoastră, apoi aproape în natură este adesea o altă companie. După câteva toasturile companii de multe ori îmbibată de simpatie reciprocă și să înceapă să „mute tabelele“ - că introducerea și începe în sus.

Despre aceeași versiune a iubirii, și că, la un picnic, dar necesită mai mult timp. Dar va ajuta să înțeleagă candidatului la maximum. Cum se cântă Visoțki? „Omul în împinge de munte, să ia o șansă ...“ Campania dispară măști civilizate și a vedea cine este cine. Și dacă vă place un turist, așa cum este ea, fără machiaj și pantaloni vechi, atunci spune multe.

Acest loc standard de clasic pentru a explora. Stațiunea și nu se pune problema ca familiarizat rapid cu omul. Ei sunt acolo de întuneric, și întunericul și întuneric. Tu și degetul nu va trebui să se mute. Un alt lucru este că romantismul de vacanță nu este destinat pentru dezvoltare într-o relație serioasă. Dar este furnizat romanul-vă la stațiune. Bright și scurt. Și de ce nu?

Cel mai banal - pentru a întreba ce oră este sau pentru a întreba despre ruta de autobuz. Poti pretinde a fi un turist și vă rugăm să captura pe fundalul obiectivele turistice (desigur, în cazul în care subiectul nu trezi suspiciuni, și nu există nici o șansă ca el va exploda capul în jos, ținând camera foto). Una pentru masa.

Principalul lucru - nu fi timid.