Cum să renunțe la fumat respingerea lor proprii și cu ajutorul de medicina tradițională

obicei periculos

Cum să renunțe la fumat respingerea lor proprii și cu ajutorul de medicina tradițională

Fumătorii cred că a scăpa de acest obicei este foarte dificil

Pericolul fumatului demonstrează o mulțime de fapte diferite. S-ar părea că după ce a aflat despre ele, cele mai multe dintre fumători renunțe la această ocupație, în timp ce alții nu vor. Cu toate acestea, în realitate, nu este așa. Multi fumatori cred ca renunti la fumat este extrem de dificil pentru toți. Deși, probabil, acestea sunt doar ele însele, în încercarea de a convinge. În plus, unii oameni convinși că, dacă renunțe brusc un obicei prost, se poate deteriora corpul, obișnuiți cu fumul de tutun. Aceasta este o greșeală profundă.Nu poți chema pe credincioși și convingerea larg răspândită că, atunci când renunțe la fumat, pentru a primi de grăsime. Creșterea în greutate în cele mai multe quitters este foarte scăzută, iar media este de aproximativ 1 kg pe an. Problema este, cum să renunțe la fumat și nu a recuperat, poate sta doar în fața câteva. Totul depinde de individ.

Refuzul de țigări poartă numai lucruri pozitive pentru sanatatea oricarei persoane, reducerea riscului de boli grave. Motivele pentru care o persoană începe de fumat, sunt diferite. Unii oameni se bucura de „joc“ cu o țigară. Pentru ei, procesul de renunti nedureroase. De obicei, suficient pentru a înlocui țigaretei, cum ar fi bomboane.

Mulți oameni ca „un fum“ pentru a extinde de vacanță. Unii oameni încep să fumeze, să țină companie sau părtășie cu alții. Restul stațiunii la fumat nu este constantă, ci periodic - în căutarea păcii. Cei mai multi fumatori suficient de dorinta de a realiza rezultate.

Cel mai eficient mod de a renunța la fumat - să-l doresc. Renunta la obiceiul, puteți aproape instantaneu. Unii vor fi un pic mai ușor în cazul în care o zi înainte au fumat mai multe țigări decât de obicei. Dacă nu reușesc în acest mod, puteți încerca treptat în fiecare zi, pentru a reduce numărul de țigări luate sau numărul de pufuri în timpul fiecărei „sesiuni“, nu încearcă să fumeze o țigară înainte de sfârșitul anului.

Cele mai multe dintre fumatori dupa un infarct miocardic, nu fuma în timpul tratamentului. De aici putem trage concluzia că fumatul nu este o astfel de mare nevoie, ci doar de reflecție externă. Cu toate acestea, recuperarea și a reveni la viața lor obișnuită, unele din păcate, din nou atras de țigări, supunându-a apărut o dată obișnuință. Nici măcar nu doresc să ia în considerare motivele pentru a decide să renunțe la fumat.

Conform statisticilor, doar o treime dintre fumatori există o reală dependență pe tutun. Este acești oameni într-adevăr dificil să renunțe pe cont propriu. Altii ar putea avea nevoie de ajutor sau rude. În cazurile dificile necesită intervenția medicului psihiatru sau neurolog.

Nicotina conținute în tutun, face parte din cele mai puternice otrăvuri care pot fi inițial dependență și apoi abuzul de substante. Prin urmare, dependența de țigarete este transformată într-o boală complexă. Și cu cât o persoană fumează, mai pronunțată această dependență.

În ciuda acestui fapt, chiar și fumătorul mai avid poate renunța vreodată obiceiurile lor proaste sau de propriul dvs., sau cu ajutorul unui medic. Este important să se doar un singur lucru - dorința. Omul trebuie să se adapteze psihologic la obținerea de rezultate.

Oamenii tineri și de vârstă mijlocie pentru a dezvata de obiceiul este posibil, la o dată, chiar dacă au fumat mult timp si fumate pe zi la 2 pachete de țigări. Poti renunta la fumat in mod dramatic daca experienta ta ca un fumător nu depășește 5-7 ani. vârstă Persoanele în vârstă se recomandă să renunțe la țigări treptat: prima jumătate a tăiat, în timp ce fuma un număr normal. În plus în fiecare zi, pentru a reduce numărul de astfel de țigări trunchiate la 10-15 zile mii de a crește acest număr la un maxim de 10 zile, iar apoi abandoneze complet obiceiul.

Cum să renunțe la fumat respingerea lor proprii și cu ajutorul de medicina tradițională

Obiceiul în timpul sarcinii poate duce la consecințe graveRenunțe la fumat în timpul sarcinii este necesar din mai multe motive. După cum spun medicii, fumatul creste riscul de avort spontan, complicatii in timpul procesului de sarcină și naștere. Dependent de țigări provoacă la copii boli respiratorii, diferite malformatii congenitale. Sau chiar duce la nasterea unui copil mort.

Ușor să renunțe la fumat în timpul sărbătorilor, să zicem, sau o excursie pe jos în sanatoriu. Pentru a obține efectul dorit este necesar ca alții au sprijinit cu fermitate persoana care decide să renunțe la obiceiul său. În cazul în care familia fumează mai mult de o persoană, cel mai bine este să renunțe la fumat împreună. De multe ori contribuie la întreruperea consumului de băuturi alcoolice. Nu este nici un secret faptul că intoxicata reînnoit pofta de a fuma. Prin urmare, persoana care a decis o dată pentru totdeauna să renunțe la țigări, și ar trebui să se abțină de la alcool.

Există diferite moduri de a pune capăt acestui obicei prost. În prezent, tratamentul de substituție pe scară largă. Cine a decis să renunțe la acțiuni de substanțe prescrise nikotinopodobnogo care reduc în mod semnificativ pofta de țigări. Printre ei este demn de remarcat medicamente, cum ar fi Citisina, Lobelină și anabasine produse din plante medicinale. Tabletele care conțin aceste substanțe, luați într-un anumit model. Cursul de tratament este de 7-10 zile.

Este demn de remarcat faptul că unele medicamente pot provoca reacții adverse, astfel încât tratamentul trebuie efectuată sub supraveghere medicală strictă. Există cazuri când, după primul curs de a lăsa o țigară nu reușește. În astfel de cazuri, face o pauza de 1-1,5 luni, după care se repetă tratamentul.

Refuzul de țigări pe cont propriu

Cum să renunțe la fumat respingerea lor proprii și cu ajutorul de medicina tradițională

Prima sarcină - de a lua o decizie privind refuzul de țigări

Este puțin probabil că există o modalitate ușoară să renunțe la fumat, totul depinde de persoana. Un mod simplu este încă, probabil, nu va fi găsit. În orice caz, este necesar pentru a testa puterea va la încercare.

Poate fi împărțit procesul de renunti în două etape - o pregătire și de bază. Pregătirea este de a oferi un motiv convingător de ce ar trebui să renunțe la fumat, vă ton în care nu este atins încă rezultate. Motives pot fi diferite:

 • dorința de a păstra sănătatea lor;
 • instalarea pe prelungirea vieții;
 • economii și altele.

Atribuirea în ultima zi a renunti. O femeie este mai bine să faci una din aceste zile, imediat după menstruație. În această perioadă de fond hormonal cel mai favorabil, ceea ce face mai ușor să îndure simptome de sevraj si o posibila depresie. Tune la data atribuită, în mod constant Reamintiți-vă că aveți voința de a obține rezultatul dorit.

În cazul în care calendarul vine ales o zi mai devreme, convinge-te ca nimic nu este mai important decât obiectivul. Sarcina ta principală din această zi va fi o luptă cu dorința de dornici de a fuma. Când doriți să trageți, aplicați tacticile dezvoltate de comportament.

Cu o dorință puternică de a fuma o respira adanc. Pentru a face acest lucru, relaxați-vă, formați încet o respirație profundă, țineți-vă respirația pentru un moment, și încet expirati la fel. Se repetă de 5 ori pentru astfel de proceduri. Încercați să folosiți guma de mestecat, bomboane suge, mânca semințe sau să bea apă sau ceai.

Ia tot ce era legat de fumat: țigări, scrumiere, brichete, chibrituri. Acesta ar trebui să evite locurile desemnate pentru fumat. Primele 2 luni va fi din ce în ce util să se ia o baie fierbinte, sau du-te la baie. Un aport mare de lichide va ajuta la eliminarea rapidă a toxinelor din organism și de a reduce pofta de țigări.

Principalele recomandări pentru această etapă:

 • se abțină de la cafea, alcool, sărat sau alimente condimentate;
 • mananca fructe si legume proaspete mai mult, încercând să evite alimente care conțin amidon și dulciuri;
 • raduyte-te cadouri, cumpărate cu banii economisiți;
 • Exercitarea, vă pot ajuta să evitați situațiile de stres și de a restabili organismul de la daune cauzate de fumat (nu exagerați - povară excesivă asupra inimii la nimic);
 • să se abțină de la diete, dorința acută de a mânca o masă ceva mai bine scăzut de calorii, de exemplu, morcovi, sau oricare din fructe;
 • de multe ori petrec timp in aer liber.

De obicei, în timp pofta de țigări este redusă, iar în câteva săptămâni dispare complet.

moduri populare

Cum să renunțe la fumat respingerea lor proprii și cu ajutorul de medicina tradițională

Clătirea gurii cu saramură dezgustat de tutun

O modalitate eficientă de a renunța la fumat poate oferi medicina populară. Există mai multe rețete pentru a vă ajuta să scapi de pofta de nicotina.

 • Când doriți să fumeze, trebuie sa mananci un nap, cu ei de mestecat cu atenție.
 • Ei bine, la un amestec de varză și cartofi suc este recomandat să bea un amestec de 70 ml pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de mese.
 • Cu o dorință puternică pentru fumat ar trebui să fie lent pentru a mesteca pod salcam ghimpată. Puteți mesteca rădăcini proaspete sau uscate ciulin felii în plăci mici, cu un pahar de 100 ml de lapte. Această combinație determină adesea o ușoară gag reflex, promovează formarea de aversiune față de tutun. Încercați de mestecat pe ramuri de cireșe, bucăți de scorțișoară sau rădăcina de lemn dulce ori de câte ori doresc să fumeze. Dorință de nicotină dispare după aproximativ 10-12 zile.
 • Pentru a ajuta poate veni de la una dintre metodele eficiente populare - clatirea gurii cu apă și sare. Acest lucru determină, de obicei, o aversiune față de tutun. Pentru prepararea saramurii se amestecă 1 lingura. l. sare de mare în aproximativ 250 ml apă. Este necesar să clătiți gura cu această soluție, de fiecare dată când doriți să fumeze.

Puțini care au renuntat la prima încercare. Chiar daca nu fumezi pentru o anumită perioadă de timp, sunteți încă nu în condiții de siguranță de la posibile defecțiuni. Dacă retensionati, nu ar trebui să faceți din această tragedie, încearcă să învețe din lecția beneficiul maxim. Cu toate acestea, singura modalitate de a scapa de pofta de nicotina - această tensiune va putere si rezistenta.