Cum sa scapi de arsuri la stomac la domiciliu, care va ajuta și că

Cum sa scapi de arsuri la stomac la domiciliu, care va ajuta și că

Apariția de arsuri la stomac, multi pacienti este asociat cu erori elementare din dieta si nu cred despre necesitatea unui tratament specific și încearcă să găsească modalități de a scăpa de arsuri la stomac la domiciliu, cu mijloace improvizate sau nu lasă simptome similare fără o atenție.Într-o anumită măsură, argumentele de arsuri la stomac destul de logic toxiinfecție alimentară.

Într-adevăr, apariția de arsuri la stomac este strâns legată de obiceiurile de stil de viață și de alimentație.

Dar, de cele mai multe senzatie de arsura neplacuta in spatele dovezilor sternului unor probleme grave de sănătate și are nevoie de ajutor profesionist.

Arsuri la stomac: cauze si simptome

Pirozis iritație manifestă de receptori în esofag. Această reacție are loc sub acțiunea stratului mucos elementelor agresive. Problema apare în fundalul pătrunderii conținutului de acid al stomacului in esofag, direct sau după consumul de produse iritante sau lichide.

Mucoasa in esofag actioneaza ca un strat protector peste tesutul muscular profund. Natura oferă protecție universală a esofagului, constând din:

• reflex salivație, care permite menținerea acidității în esofag;

• Mecanismul obturatoare poate împiedica pătrunderea inversă a conținutului stomacului;

• țesutul muscular cu motor, oferind evacuare în direcția naturală a alimentelor.

Orice eșec într-un astfel de mecanism, există premise pentru apariția unor iritații ale mucoaselor, care dau o senzație de arsură.

Problema este exacerbată cu creșterea reflyuktanta agresivitate. Aciditatea, prezența elementelor biliare duoden 12 sau enzimele pancreatice în stomac crește probabilitatea influenței agresive asupra peretelui esofagian.

Prin urmare, arsuri la stomac este o trăsătură caracteristică clinică:

1. Boala de reflux Gasroezofagalnogo.

2. esofagita de natură diferită:

traumatice sau profesionale;

infecțioase sau imune;

sau medicament alergic;

chimică sau termică.

3. anomalii funcționale și fiziologice ale esofagului și sfincterului.

4. Boli ale stomacului: gastrita, ulcer.

Pirozis în astfel de boli pot fi însoțite de:

• aer eructații având un gust acru sau amar;

• regurgitarea alimentelor;

• greață sau vărsături;

• salivație excesivă;

• senzație de arsură, care radiază la gât, sternului, sub lamele;

• senzație de un nod în gât;

• probleme înghițirea alimentelor;

• răgușeală;

• tuse fără cauză.

Durata de reflux acid poate varia de la câteva secunde până la o oră. Izmuchivayut disconfort uman, și, în orice caz, el încearcă să găsească modalități de a reduce apariția simptomelor negative, la domiciliu.

Cu toate acestea, procesul poate fi exacerbată:

• supraalimentarea, contribuind la intinderea stomacului și a crește presiunea;

• Înclinare și activitatea fizică după mese, ceea ce provoaca mulaje alimentelor in esofag;

• creșterea presiunii intra-abdominale, care apare în timpul sarcinii, obezitate, probleme intestinale, purtarea de haine etanș;

• alimente grase abuz acide sau acută;

• tulpina nervului.

Pirozis: cum să scape de la domiciliu - de droguri

Pentru a găsi o modalitate eficientă de a scăpa de arsuri la stomac la domiciliu, aveți nevoie pentru a afla motivul pentru care există astfel de simptome. În practica medicală pentru tratamentul patologiilor alimentare asociate cu arsuri la stomac aplicat terapia concomitentă, inclusiv corectarea obiceiurilor comportamentale și dietetice, precum și utilizarea de droguri.Pentru a scapa de arsuri la stomac la domiciliu, medicii recomanda antiacide tratament. Drogurile in acest grup de ajutor pentru a neutraliza acidul gastric agresiv, datorită proprietăților de ecranare.

Antiacidele ca Almagel sau Fosfalyugel sfătuiți să ia cel puțin trei ori în timpul zilei, după o așteptare de 20 de minute după o masă. Cu o ardere destul de puternic pentru a se permite creșterea dozei și să ia medicamentul pentru rambursarea unui atac de arsuri la stomac la domiciliu.

O astfel de medicamente este interzisă combinarea cu utilizarea simultană a altor medicamente, deoarece acestea se opun absorbția naturală a ingredientelor medicinale din stomac. Dacă doriți să luați în timpul tratamentului cu antiacide alte medicamente, este recomandat să se aștepte cel puțin o oră.

Cu toate acestea, ar trebui să ne amintim că antiacide sunt concepute pentru a scăpa de senzații neplăcute sub forma de arsuri la stomac la domiciliu, dar nu se poate vindeca boala de bază, provoacă arderea.

Medicii recomanda suplimente de medicamente pentru terapie capabile de supresia sintezei de acid gastric. Reducerea reflyuktanta agresivitatea, poate preveni apariția de arsuri la stomac. La domiciliu, puteți utiliza ranitidina, Omeprozolom. Cu toate acestea, luați astfel de medicamente pot fi, fiind pe deplin încrezător în prezența aciditate. Există cazuri rare, când apare pirozis la pacienții cu aciditate scăzută cu mucoasa sensibilă a esofagului.

Este recomandabil să se ia pentru a scăpa de arsuri la stomac la domiciliu și prokineticelor. Medicamente cum ar fi domperidonă sau metoclopramid ajuta la îmbunătățirea motilității gastrice și evacuarea rapidă a acestuia în bolus, creșterea tonusului sfincterian.

Utilizarea oricăror medicamente ar trebui să fie de acord cu medicul. Pirozis poate fi un semn de patologii grave, cum ar fi esofag Barrett, stenoza sau strictura, și supurative sau esofagita ulcerativa. Utilizarea de medicamente simptomatice ineficiente în astfel de cazuri, deoarece aceste boli necesită un anumit tratament sau intervenție chirurgicală.

Arsuri la stomac: cum să scape de la domiciliu - remedii populare

Pirozis este un fenomen destul de insidios poate să apară în situațiile cele mai neașteptate. Și dacă mâna nu este „salvarea“ medicamente protivoizzhogovyh, începe căutarea, cum să scapi de arsuri la stomac, la domiciliu improvizat remedii populare.

Imediat din lista sa de eco din sifon și lapte. Acesta îndeplinește multe dintre recomandările, susținând acțiunea rapidă și eficientă a acestor fonduri cu arsuri la stomac. De fapt, sifon este capabil de a stinge arderea de atacuri. Dar, doar după 10-15 minute efectul opus se produce, pentru că, după o astfel de reacție chimică violentă care a avut loc în stomac după compuși alcalini și acizi începe secreția de suc gastric, ceea ce duce la un nou crize mai puternice de arsuri la stomac a crescut.

Cel mai simplu mod de a scapa de arsuri la stomac la domiciliu, este utilizarea de apă minerală alcalină simplu sau pur fără gaz. Apa pura literalmente spala acidul cu membrana mucoasă, care aduce relief. Și apă minerală alcalină contribuie la neutralizarea factorului de acid.

Pentru a scapa de arsuri la stomac la domiciliu, puteți utiliza:

bulion 1. infuzie sau mușețel, care ameliorează reacția inflamatorie.

2. Suc de cartofi sau terciul de cartofi, ajută la reducerea producției de acid gastric.

3. Cărbunele activat, care absoarbe literalmente și afișează conținutul de acid în exces.

4. semințe de dill, care trebuie să fie mai întâi mestecate și înghițite, bea apă.

5. Ulei vegetal. băutura într-un volum mic. Arsuri la stomac, alimente grase provocat, această metodă nu poate fi aplicată.

6. bulion nesărat Rice având proprietăți antiacide.

7. Varză proaspătă, care frunzele trebuie consumate crude.

8. dovleac copt cu scorțișoară.

9. Ash de la o țigară afumat.

10. Dragă, vrei să se dizolve.

11. ghimbir adăugat la ceai.

12. Un decoct sau infuzie de semințe de in, care învăluie stomacul.

Orice mijloace la îndemână este util pentru un singur sau convulsii rare arsuri la stomac. Dacă arderea se observă în mod continuu sau repetat la intervale legitime, mai bine să nu experimenteze și să caute ajutor de la un medic.

Pirozis: cum să scape de la domiciliu - poți mânca?

Nutriție joacă un rol special în tratamentul oricărei patologii digestive. Deoarece arsuri la stomac este strâns legată de obiceiurile alimentare, trebuie să se adapteze dieta pentru a scapa de senzații neplăcute în casă.

În primul rând, este necesar să se rupă dieta cât mai mult posibil de mese. Acest lucru va reduce porțiunile care vor elimina mancatul in exces.

complet eliminat din meniu produsele iritante sub formă de alimente calde, acru, sărat.

Deșeuri și grase De dorit alimente, care provoacă o secreție crescută de acid gastric.

Dieta este necesară pentru a satura natura alcalinizante alimentare și feluri de mâncare. Pentru a face acest lucru, meniul este administrat în cantități mari de fibre, glucide complexe și mese de proteine ​​slabe.

Prin urmare, următoarele produse din meniul unei persoane care suferă de arsuri la stomac sunt:

• cereale diverse;

• Legume proaspete;

• fructe neacizi;

• pește sau carne macră;

• produse lactate.

Sub lovit ban, și feluri de mâncare care provoacă flatulență, balonare sub formă de băuturi carbogazoase, unele combinații de legume.

Este necesar să se renunțe la produsele pentru care există reacții individuale. Acesta poate fi fructe citrice, lapte, roșii sau varză, morcovi.

Consumul de comportament și obiceiuri va afecta, de asemenea, apariția de arsuri la stomac. Prin urmare, se recomandă să se renunțe la purtarea de îmbrăcăminte de slăbire, înclinații și exerciții fizice, imediat după mese, gustări și mese noaptea târziu.