Cum sa scapi de arsuri la stomac repede la domiciliu

Cum sa scapi de arsuri la stomac repede la domiciliu

De-a lungul vieții tuturor oamenilor, cel puțin, uneori, se confruntă cu o senzație de arsură în sternului, uneori, oferă un mare disconfort. Acest lucru este arsuri la stomac, care este în prezent din cauza malnutriției și deteriorarea calității produselor noastre consumate se întâlnește în fiecare al cincilea adult. Oamenii de multe ori suferă de această afecțiune, încercați să păstrați întotdeauna o tabletă de rezervă, ameliorarea simptomelor neplăcute. Dar ce se întâmplă dacă nu există medicamente, și toate cele mai apropiate farmacii sunt deja închise? În primul rând, să se îngropa mai adânc în esența problemei, în scopul de a înțelege acțiunile posibile.cauzele

În cazul în care persoana se plânge de senzație arsuri la stomac de amărăciune în gură, disconfort sau o senzație de arsură, senzație de arsură în spatele sternului, care cuprinde regiunea epigastrică de-a lungul esofagului. Problema este cel mai des vazut pe timp de noapte.

Contrar credintei populare, oamenii care suferă de arsuri la stomac constantă (cel puțin o dată pe săptămână), există o secreție excesivă de suc gastric. Problema este cauzată de anumite tulburări care duc la pătrunderea înapoi în stomac.

Condițiile de bază sau boli care duc la un simptom neplăcut:

  1. Reducerea tonusului muscular si sfincterelor esofagian duce la dismotilitate Marcat produse alimentare inversă sau conținutul gastric superioare în esofag până la faringe.
  2. Alimente acute sau acide, alimente prajite, unele medicamente (de exemplu, „Ibuprofen“ sau acid acetilsalicilic) provoacă o creștere a acidității în cavitatea gastrică. Trebuie avut în vedere faptul că, cu o istorie de boli, cum ar fi gastrita sau ulcer gastric, ar trebui să fie foarte atent stick la dieta (tabelul numărul 5), excluzând toate produsele alimentare de mai sus. În caz contrar, minut „bucurie alimente“, el arsuri la stomac severe pot provoca.
  3. Creșterea presiunii intra-abdominale. Aceasta afectiune apare cel mai frecvent la femeile gravide, precum și la pacienții care suferă de ascită. Stoarcerea sucurile digestive cauze de stomac arunca în esofag, deci nu este eructatii, greutate și o senzație de arsură în spatele sternului.
  4. Departamentul de hernie esofagiană. În această stare deplasarea diafragmei, urmată de formarea de deschideri prin care și aruncat sucul gastric acid.

Pentru a afla adevarata cauza de arsuri la stomac, trebuie să se facă referire la un gastroenterolog si supus unui diagnostic complet. Aderarea la recomandările medicului, puteți evita starea de disconfort în viitor.Atunci când simptomele se agravează, și de multe ori repetate, ar trebui să fie raportate la medicul dumneavoastră, deoarece impactul pe termen lung al acestui acid gastric în esofag poate duce chiar la cancer. Un aproximativ 0,6% din arsuri la stomac este un simptom al bolii coronariene.

Cum de a elimina arderea rapid și eficient?

Pentru a înțelege mecanismul de „maturitate“ de arsuri la stomac, este necesar să se amintească pe scurt chimie liceu. Acizi și baze - sunt compuși chimici, și dacă este amestecat în proporția corectă, se va neutraliza reacția.

Suc digestiv produs de celulele mucoasei stomacului, necesare pentru digestie completă a produselor alimentare. Ea are mai multe componente, printre care predomină acidul clorhidric. Surplus produc suc de aciditate digestiv crește concentrația, care, la rândul său, duce la arsuri la stomac.

Potrivit „acasă“ de chimie, pentru a elimina simptomele negative, puteți utiliza produse alcaline, care, întâmplător, sunt disponibile pentru fiecare familie. În plus, plante care au proprietăți anti-inflamatorii sunt recomandate ca tratament pentru arsuri la stomac.

Soda - rezultate instantanee, dar nu putem toți!

Se prepară o soluție de reflux de acid este foarte simplu. Un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu trebuie să fie turnat într-un pahar de apă caldă, se amestecă bine și se bea în înghițituri mici. Se recomandă să slăbiți cureaua după procedura și să ia o poziție orizontală cu tăblia ridicată. Efectul ar trebui să apară în termen de 10-15 minute. În cazul în care simptomele nu au dispărut după timpul, procedura poate fi repetată.

reacție Ilustrativă: HCl (acid clorhidric, suc gastric component) + NaHCO3 (bicarbonat de sodiu) => NaCl (clorură de sodiu sau sare de masă) + H2O (apă) + CO2 (dioxid de carbon).

Conform reacțiile pe care le vedem că compușii emis în procesul de neutralizare, este absolut inofensiv pentru om. Cu toate acestea, din anumite motive folosesc adesea bicarbonat de sodiu pentru arsuri la stomac nu este recomandat?

Format în timpul reacției chimice dioxidul de carbon se extinde peretele stomacului și acest lucru poate duce la diferite consecințe. Dacă o persoană are un ulcer gastric, o creștere a mucoasă poate provoca perforații, care este o condiție periculoasă, pune viața în pericol!

În plus, imaginea „cerc vicios“: dioxidul de carbon duce la o creștere în zona peretelui gastric, care, la rândul său, reflex crește producția de suc gastric. Astfel, dacă utilizați frecvent un suc, arsuri la stomac poate deveni mai frecvente și convulsii - intensifica.

Cu toate acestea, în măsura în care este posibil, mai ales cu nevoia frecventa, este mai bine să înlocuiască sifon de droguri farmacie accesibile, care sunt emise sub formă de tablete masticabile, siropuri, emulsii și antiacide. Acestea funcționează pe același principiu ca și sodă (acid neutralizat), permițându-vă să eliminați rapid de arsuri la stomac la domiciliu. Dar acest material modern, în compoziția lor nu este la fel de bine absorbit, astfel mai sigure. Au mai puține efecte secundare, dar încă nu fără întregul lor și poate provoca probleme în scaun (constipație, diaree).

carbon activat din senzație de arsură la stomac și esofag

Nu toată lumea știe că „pastila neagră“ poate fi utilizat pentru a trata arsurile la stomac. Datorită acțiunii absorbant a medicamentului este absorbită de acid gastric. carbon activat are o mulțime de avantaje:

  • medicamentul nu este contraindicat în timpul sarcinii și alăptării;
  • Ea nu are efecte secundare grave (doza recomandată - 1 tabletă per 10 kg greutate corporală);
  • relativ ieftine și disponibile fără prescripție medicală.

Când lumina de ardere suficient pentru a mânca niște pastile, pahar cu apă. Dacă pirozis este exprimat, se recomandă ca zece tablete sfărâmate într-o masă de pulbere și se amestecă cu lapte (100 grame) și se bea dintr-o dată.

Alte instrumente și tehnici disponibile

Vă sugerăm să ia în considerare masa, care descrie populare metode pentru a ajuta la domiciliu rapid elimina arsuri la stomac.