Cum să scapi de păr organism permanent remedii populare și droguri

Pentru fete creșterea excesivă a părului pe corp poate fi o problemă serioasă. Astăzi este o gamă destul de largă de produse cosmetice diverse moderne pentru a rezolva această problemă, dar nu toate dintre ele dau un rezultat de lungă durată. Deci, nu mai faceți griji întrebarea este cum să scape de păr corp permanent cu ajutorul unor remedii populare sau tehnici cosmetice moderne.metode de cabină


Până în prezent, instrumentul cel mai comun este crema de parul de pe corp, care oferă rezultate imediate, dar de scurta durata. Pentru a rezolva această problemă o dată pentru totdeauna, puteți utiliza un tratament modern, salon.

Fotoepilare


Această metodă este adecvată pentru îndepărtarea numai parul inchis la culoare, ca impactul exploziei speciale de lumină este doar pe melanina pigment de culoare. Rezultatul este distrugerea lui, și care afectează foliculii de par. În cazul în care parul nu are o culoare pronunțată, există o disipare a razei de lumină, care nu are nici un conductor.

Cum să scapi de păr organism permanent remedii populare și droguri


Cu câteva zile înainte de procedura trebuie să radă părul, ca și lungimea lor ar trebui să fie de aproximativ 1 mm. Faptul că există o influență asupra zonei focar a corpului, care afectează mai multe fire de par, astfel încât această metodă nu poate fi utilizată pentru corectarea.

După fiecare semnal luminos în zona tratată aplicat un cub de gheață pentru a răci pielea și calma durerea. Această procedură poate fi realizată pentru a îndepărta părul facial. Apoi, în următoarele câteva zile nu este recomandat să folosiți produse cosmetice, loțiuni pe bază de alcool și parfumuri. Pentru a elimina iritarea, puteți folosi orice crema pentru piele.

Laser pentru indepartarea parului


La utilizarea acestui tip de îndepărtare a părului funcționează fascicul de lumină laser, monocromatic. Poate fi folosit dioda, neodim, rubin și lasere cu alexandrit. Cele mai frecvente sunt ultimele două specii, dar dezavantajul principal este că ei sunt capabili de a elimina numai parul inchis la culoare.

In timpul cu laser îndepărtarea părului de relief apare destul de neplăcut dureros sentiment că sunt utilizate sisteme speciale de răcire, care poate fi non-contact și de contact. Această procedură se efectuează, se recomandă o dată la fiecare 1,5 luni.

electroliză


Aceasta este una dintre cele mai radicale modalități de combatere a vegetației nedorite. În acest caz, există o influență directă asupra părului fiecărui individ, luând în considerare grosimea și culoarea. Sub piele, în regiunea foliculii de par va fi administrat ca ac subțire, prin care livrată împreună cu aparatul de descărcare electrică. Apoi parul este scos cu ajutorul unei pensete. Se efectuează această procedură poate fi utilizată numai în cazul în care lungimea firului de par este de 3 mm.

poate să apară după roșeață epilarea, umflare, mâncărime, arsură a pielii. Pentru a preveni formarea de consecințe neplăcute, trebuie să stropească zona tratată o cantitate mică de talc pentru copii.

Indiferent care dintre metodele de mai sus de îndepărtare a părului a fost selectat, după întâlnirea pe care trebuie să respecte anumite reguli:

  • Ar trebui să fie purtat doar lenjerie de moale și gratuit și de îmbrăcăminte pentru a preveni rănirea la zonele tratate ale pielii;
  • în primele câteva zile interzise de la o piscină, saună, baie de aburi, efectuarea de tratare a apei;
  • timp de 2-3 zile înainte și după îndepărtarea părului este completă, nu puteți vizita un solar sau băi de soare în soare deschis, sau este primit arsuri grave.

Cum să scapi de păr organism permanent remedii populare și droguri

remedii populare


Pentru a obține rapid scăpa de păr corp la femei, puteți utiliza o varietate de tehnici populare care oferă rezultate de durată, și pentru o lungă perioadă de timp, pielea ramane neteda si matasoasa.

nuc


Înainte de a elimina tot excesul de păr, aceasta înseamnă, este necesar să se ia în considerare faptul că pielea din nuca are un puternic proprietăți de colorare, deoarece acesta este compus dintr-o cantitate mare de iod. Dacă această metodă este folosită incorect, există riscul de a irosi propria piele, transformând-o întuneric și foarte dur.

Că iod conținută în nuci, ajută la eliminarea părul de pe corp și o piele perfect netedă.


Este nevoie de coji de nucă proaspete, precum și utilizarea și partiții. Apoi sunt zdrobite și umplute cu apă clocotită. Capacitatea este acoperit cu un capac și înfășurați un prosop cald este lăsat timp de aproximativ o oră.

Pentru a elimina parul de pe corp permanent, de tip în brațul compoziția rezultată și bine curăța toate domeniile de interes. Apoi efectuați un masaj de lumină, nu traumatiza pielea. După aceea este necesar de ceva timp să aștepte până când compoziția este complet uscat.Pot elimina parul permanent în acest fel? Pentru a obține rezultate stabile, această metodă este folosită o dată pe săptămână, până la un efect dorit. Este important să ne amintim că, după aplicarea nuc pielii, trebuie să utilizați fie un hidratant sau o cremă hrănitoare pentru a calma pielea iritată.


Cum sa scapi de parul de pe corp permanent, cu ajutorul plantelor medicinale? În acest caz, puteți utiliza în condiții de siguranță toate urzica familiare. Este nevoie de aproximativ 2 linguri. l. semințe de plante și acestea sunt măcinate cu ulei vegetal (0,5 v.) se adaugă un suc proaspăt de lămâie mică (50 g).

Amestecul finit este lăsat timp de o săptămână, într-un loc întunecat, astfel încât să nu se află în lumina directă a soarelui. După acest timp, compoziția rezultată este aplicată zonelor cu probleme și lăsate să se usuce complet. Apoi, se spală cu apă (rece).

Pentru pierderea parului pe corp, un mijloc trebuie să fie utilizate în fiecare zi. Cu condiția utilizarea regulată în termen de 1,5-2 luni va aduce vegetației nedorite pentru totdeauna.

Buckeye


Cum sa scapi de parul nedorit de pe corp cu ajutorul acestui instrument? În acest scop, un recipient de sticlă este luat la 500 de grame, este umplut cu fructe de castan cal. Dar, în primul rând, cu coaja lor, așa cum este utilizat numai pastă.

Castanele trebuie să taie și se toarnă apă clocotită în proporții egale. Apoi, castan fierbe masa ceva timp pana se ingroasa și se amestecă cu ulei vegetal (1 lingura. L.). mijloace gata lăsat pentru un timp, până când se răcește complet și poate fi utilizat pentru îndepărtarea părului.

alcool, amoniac,


Acest lucru înseamnă că părul de pe corp este una dintre cele mai eficiente. Pentru a prepara un amestec de alcool este luat amoniac (1 h. L.), Ulei de ricin (1 lingura. L.), iod (1 cafea lingură), alcool medical (50 g). Toate componentele sunt amestecate și produsul gata făcut este aplicat direct pe zona cu probleme. Utilizați acest instrument este necesar pentru o săptămână și în viitor nu va deranja întrebarea, cum să scapi de părul nedorit de pe corp.

Datura iarbă


Cum de a elimina parul de pe picioare repede? Pentru a face acest lucru ia 1 pumn de conuri ierburi Dope, și o masă bună într-un mojar cu pistil. Pulberea rezultată este diluată cu alcool. Lichid este adăugat doar astfel încât compoziția finită semăna cu consistența terci gros. Apoi, compoziția se lasă timp de aproximativ 14 zile, astfel că este un cadou bun și apoi poate fi folosit în timpul unei ceruire la domiciliu. Pasta se aplica pe zonele de interes, atâta timp cât părul nu va dispărea.

varză mare


Puțini oameni știu cum să scape de părul nedorit pe diferite părți ale corpului cu alge marine uscate. Ia 100 g de varză și măcinat până la o pulbere a fost obținută. Apoi, el a divorțat o cantitate mică de amoniac. Ca urmare, ar trebui să obțineți o masă care seamănă cu un lapte fermentat la cuptor gros, apoi a introdus un pic de ulei vegetal. Totul este bine amestecat.

Compoziție infuzat exact 3 zile, după care se aplică pe pielea unui strat foarte subțire și este lăsat până la uscare. Instrumentul apoi se clătește cu multă apă caldă. Această metodă este adecvată pentru îndepărtarea părului de pe corp la femei și bărbați.

Acid permanganic


Cel mai simplu permanganatul de potasiu din parul va ajunge rapid scăpa de. Prepararea unei soluții saturate, care trebuie sa fie proceseze periodic toate zonele problematice. Această procedură este recomandată în seara, înainte de a merge la culcare, după un duș vor fi acceptate.

Această metodă de fete este foarte popular datorită eficienței sale. Dar atunci când îl utilizați trebuie să fie foarte atenți la fel de mult soluție de permanganat de potasiu saturată poate usca sau arde pielea delicata, se pare, și un efect de colorare, astfel încât picioarele pot cumpăra nuanța roz delicat, și în fuste scurte arată off nu va funcționa.


Cum de a elimina parul de pe corp cu utilizarea acestui agenți farmaceutici? În acest scop, iod mixt (1,5 g), ulei de ricin (5 g), amoniac (2 g) a fost adăugat la alcool (50 g). Compoziția preparată pentru mai multe ore, până când acesta devine transparent, atunci poate fi utilizat.

Cum să scapi de păr organism permanent remedii populare și droguri


zonele cu probleme lubrifiate gata înseamnă de mai multe ori pe zi. curs complet durează o lună, după trecerea care nu va trebui să efectueze re-îndepărtarea părului de pe corp.


Cum sa scapi de parul nedorit de pe corpul fetei cu ajutorul strugurilor? S-ar părea că este acest lucru nu se potrivește, dar astfel de remedii populare, ca sucul nu este avut timp să se maturizeze foarte eficient struguri verzi. Avantajele acestei metode se numără faptul că acesta poate fi folosit aproape oriunde pe corp, inclusiv pentru a elimina parul facial.

nestins


Dacă sunteți îngrijorat, acest lucru înseamnă că puteți folosi întrebarea cum de a elimina parul de pe picioare rapid și permanent. În ciuda faptului că aceasta este una dintre tehnicile fundamentale, este foarte eficient și poate fi utilizat numai în acele zone ale corpului în cazul în care sensibilitatea minimă.

Pentru a pregăti instrumentul de păr este necesar să se ia 10 g var și se amestecă cu sulfit de calciu. Amestecul finit este aplicat direct pe păr și partea stângă a o jumătate de oră, dar nu mai mult. După acest timp, trebuie să se spele off înseamnă că pielea a devenit perfect curat.

Rasina de pin siberian


În cazul în care foarte mult parul creste pe corp pentru a le elimina poate fi folosit rasina de cedru siberian. Acest instrument se aplică direct pe zona îndepărtată a părului și folosind benzi de material textil. Principalul avantaj al acestei tehnici este acela că compoziția de rășină include o substanță unică, care încetinește creșterea părului și, în timp, cu utilizarea regulată, acestea dispar complet.

Pentru a scapa de vegetației nedorite, trebuie să știe de ce parul creste pe corp este puternic și cauzele acestui fenomen. În care se consideră posibil de a alege cel mai eficient mod. Dacă este în timpul pubertății, parul este încă foarte moale și de a scăpa de ele poate fi modul cel mai blând. Dacă o femeie este un adult, iar firele de păr sunt grosieră, astfel încât metodele mai radicale pot fi utilizate în acest caz.

nuc frasin


coajă ars de nuci coapte, apoi merge la cenușa zburătoare rezultată, care se diluează cu apă. Nu trebuie să adăugați prea mult lichid, este necesar ca compoziția rezultată a dobândit o consistență sub formă de pastă. Mijloace insistă cel puțin 12 ore.

Pastele terminat acoperite cu părul corpului și lăsat timp de 10-12 minute. Această cremă de îndepărtare a părului la domiciliu se aplică de 3 ori pe zi. Puteți face, de asemenea, o dată pe zi, o compresă, care se lasă timp de o jumătate de oră.


Ea nu are întotdeauna posibilitatea de a folosi crema moderne pentru păr pe diferite părți ale corpului, dar în acest scop, poate fi folosit una dintre cele mai vechi metode - lapte simplu. Pentru a face acest lucru lubrifiate periodic zonele cu probleme de lapte, până când se rezolvă problema.


Scoateți părul o dată pentru totdeauna, este foarte posibil, dar este nevoie de timp și răbdare. Procedurile de mai sus sunt printre cele mai eficiente, dar ele vor da efectul dorit numai în cazul utilizării regulate până când sunt complet eliminate toate firele de păr. Este important după fiecare tratament aplicat hidratarea pielii sau crema hranitoare pentru a calma iritația și roșeață.