Cum să scapi de părul gri - la domiciliu

Cum să scapi de părul gri - la domiciliu

În caz de încălcare a melatoninei - un pigment natural întunecat începe „îmbătrânire“ a părului.
Mai multe motive pentru acest fenomen:

  • tendință naturală.
  • Lipsa de vitamine, in special B12. Este aceasta vitamina este responsabil pentru frumusețea și sănătatea părului.
  • ridicat de stres poate contribui la apariția unor fire gri.
  • toroane curling folosind fiare de călcat, uscarea prin uscătoare de păr, contribuie la o schimbare a structurii, și pigmentării părului.
  • Colorarea efect negativ asupra frecventă a părului, ca și colorant conține substanțe care provoacă apariția unui „îngheț“ pe cap.
  • tulburări hormonale la femei.
  • Chill. încărunțit timpurie se confruntă cu fanii sportului de iarnă fără pălării.

Pot scăpa de „argint“ în păr

Cum să scapi de părul gri - la domiciliuSe pare că, chiar și fără colorare. restabilește cel mai eficient culoarea naturala a parului masaj de zi cu zi.

Cum de a face acest lucru? Procedura se face pe firele uscate înainte de fiecare cap de spălare.

Este necesar să se meargă pe deasupra capului cu mișcări în spirală din partea de sus la frunte, și apoi în direcția opusă.

Acest lucru va ajuta pentru a îmbunătăți circulația sângelui și de a restabili toroane pigment natural.

instrumente dovedite

Cum să scapi de părul gri - la domiciliu

Întoarcere șuvițele culoarea lor naturală pot fi remedii populare simple.

Miraculos Anti-Aging curl Lotiune pot fi preparate pe baza de radacina de brusture Ia 2 linguri. linguri zdrobite rădăcină se toarnă 0,5 litri de apă clocotită, se fierbe timp de 25 minute. La această soluție, se adaugă 1 lingura. lingură de semințe de mărar, se lasa la infuzat timp de 3 ore, apoi tulpina, freca în cap de două ori pe zi, timp de 2 luni. Aceasta supa va ajuta să scape de pryadok alb, precum și de a le întări, pentru a face un puternic strălucitor, sănătos,.

Pentru anti-îmbătrânire încuietori au folosit mult timp usturoi si ceapa. În primul rând, stoarce sucul din planta, apoi freca în capul odorant, ci un lichid foarte util, apoi frecati gălbenușul de ou 1. Din cap nu miros ceapa si usturoi, se spală amestecul este bine miroase-șampon.

Cum să scapi de părul gri - la domiciliu


Întoarcere culoarea naturala a parului va ajuta la bulion urzică: 5, art. l. rădăcini și frunze de plante se toarna 2 cani de apa, se adauga 1 cana de otet, pune lichidul pe foc, se lasa la fiert timp de 15 minute. Se strecoara, atunci acest bulion Treat parul de trei sau patru săptămâni.

Pentru a consolida structura firului de păr. și hrăni cu vitamine, va ajuta la un astfel de amestec: ia 1 lingura suc de morcov si lamaie, frecati pielea de pe cală cap timp de 30 de minute, apoi se clătește cu apă. Pentru a obține un efect stabil, face această procedură de două ori pe săptămână.

Cel mai frecvent remediu popular pentru bucle argintate - ulei de ricin. Cum se utilizează: pentru a lubrifia capul timp de o oră înainte de spălare. Pe vremuri toate femeile se bucure de ea cu ulei de ricin și a avut un cap gros de păr.

La domiciliu, puteți pregăti acest remediu: umple păstăi de vodca piper rosu. Pune într-un dulap de culoare închisă, țineți timp de 3 săptămâni. Lichidul obținut se agită timp de 1 oră înainte de spălare.
Sare și ceaiuri negre. Se dizolvă în 1 ceașcă de ceai preparată 1 ceai lingură de sare, frecati în capul meu înainte de fiecare spălare.

Foarte simplu. dar metoda extrem de eficientă va reveni lacătele de culoare naturala, stralucire si frumusete pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Împărțiți părul în șuvițe subțiri. Apoi, fiecare răsuciți transformă pe cală cu degetul în această formă timp de aproximativ 30 de secunde.

salon de tratament

Cum să scapi de părul gri - la domiciliu

Omul este mai ușor să se ascundă părul gri, si arata este mult mai solid. Tocmai ai avea o tunsoare scurtă sau de a vizita salonul, în cazul în care nuanța naturală pot fi returnate prin intermediul unor proceduri moderne.

Cabina poate oferi masaje folosind preparate speciale, diverse măști, comprese, mezoterapie, plazmoterapiyu.
Plazmoterapiya considerată o metodă foarte eficientă, când bulbii plasmatice purificate au intrat sângele pacientului. Toate aceste proceduri pot avea loc și o femeie, dar există metode mai rațional.

păr îmbunătățită structura sănătoasă. cu părul gri, care își pierde cetatea sa, puteți utiliza ambalaje și măști. Oferă ulei din germeni de grâu măștilor, argilă naturală, alge, extracte din plante, formulări de vitamine.

periaj de păr

Cum să scapi de părul gri - la domiciliu

Femeile au nevoie de mai mult efort pentru a ascunde pletele de argint. Dar, doamnelor s-ar putea recurge la un simplu, dar foarte eficient deghizare recepție pierderea culorii naturale.

Pentru a alege dreptul de vopsea. profesional aplica pe parul tau, ar trebui cel puțin o dată să se uite la salonul de înfrumusețare. Pentru un procent mic de „argint“ de culoare, experții pot recomanda nuanțare sau colorare.

O altă situație win-win - blondirovanie sau evidențierea, atunci când firele de gri pictate în ton lumină.

Atunci când schimbarea culorii cu mai mult de 50%, este mai bine să recurgă la coloranți naturali sau coloranți chimici complete.

Ce culoare este cel mai bine pentru a picta parul tau? Este demn de remarcat tonul mai inchisa, cu atat mai notabile este „îngheț“ în regenerarea rădăcini. Dar culoarea aurie face atât de brusc bau „de argint.“

Ce coloranți pot picta într-adevăr părul gri? În cazul în care pachetul spune că vopseaua este „păr 100% vopsele gri“, apoi a verifica afară această promisiune poate fi numai pe propria lor experiență. În saloane de înfrumusețare utilizate serii profesionale sau o linie specială pentru păr gri: este branduri bine-cunoscute, cum ar fi Estelle, Matrix.

Puteți folosi coloranți naturali. Pentru a obține umbra castaniu inchis, este necesar să se amestece henna și Basma în părți egale, se diluează cu apă, aplicată pe scalp, să dețină o jumătate de oră, apoi se clătește cu apă caldă. Pentru a achiziționa o nuanta moale negru, este necesar să se amestece 1 parte henna și două părți Basma. Multe femei fac aceste coafuri sunt foarte bine ascunde părul gri.

La despărțire, aș vrea să nu disperare și să găsească propriile metode pentru a scăpa de păr gri.