Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape

Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
Puricii - foarte neplăcut și chiar dureroasă problemă. Practic, ei sug sângele pisici sau câini, dar musca și oameni în timpul foametei. Ca urmare a acestei, mâncărime, roșeață, și, în unele cazuri, o reacție alergică. În plus, se multiplică foarte repede și, dacă nu doriți să împartă casa cu musafirii nepoftiți, problema modului de a scăpa de purici în casă, trebuie rezolvată cât mai curând posibil.Puricilor mai periculoase

In plus fata de estetica, purici poate aduce o mulțime de alte probleme. Sunt purtatori de mai mult de 25 de boli. Cele mai frecvente:

Cum de a recunoaște un purice și ceea ce sunt

Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
Înainte de a trece la acțiune, asigurați-vă că casa este un purice. La prima vedere, ele nu sunt diferite de bug-uri. Dar metodele de combatere a acestor dăunători - diferite. Pentru puricii sunt caracterizate prin:

 • Dimensiunile mici (1-5 mm);
 • Făină de grâu sau de culoare brun-negru;
 • Oblong, ușor aplatizat pe părțile laterale ale corpului formular (dacă te uiți atent, puteți vedea perilor pe corp);
 • Capacitatea de a sari (înălțime salt de la 1 până la 2 m).

Durata de viață a parazitului - până la 2 ani. În acest timp, o femelă poate depune până la 500 de ouă, care după 2 săptămâni se transformă în capabile de lipitori. Cel mai adesea ele sunt aduse animale de companie, dar chiar și fără ele, paraziții pot ajunge cu ușurință în incinta. În casă puteți găsi aceste puricilor:

Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
În general, trăiesc în blana animalelor. Dar sunt cei care au ca reședință, pentru a alege covoare cu păr lung, pistă sau mobilier. Ele se numesc sex. Casa poate fi accesat de la subsol, sau clădiri abandonate.

Pat Flea - cele mai neplăcute. Condiții de viață într-un pat sau dulap cu lenjerie. Ele sunt adesea confundate cu păduchi, dar ar trebui să ne amintim că păduchii sunt mai ușoare și mai mari.

Puteți găsi, de asemenea, purici de pământ. Condiții de viață în iarbă în curte sau grădină. Ei nu musca oameni, dar lovind o casa, începe să se grăbească dintr-o parte în alta. Puțini oameni ca puricilor care rulează în jurul valorii de apartament. Dacă vom compara cu celălalt - cel mai inofensiv pentru oameni, dar pentru recolta - unul dintre cele mai grave dușmani.

Cum de a afișa purici

Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
Pentru a scapa de insecte, cât mai curând posibil și pentru totdeauna, pentru un astfel de caz trebuie să fie abordată cu o mare responsabilitate. În caz contrar, necesitatea de a apela un serviciu special și să plătească o sumă decentă de bani.

În primul rând, trebuie să dau seama exact modul în care casa a primit purici. În primul rând, verificați animalele de companie. Dacă motivul pentru ea, elimina puricii de la animal, și apoi zona tratată.

Dacă nu aveți animale de companie, și puricii au fost înregistrate cu haine, lucruri (de exemplu, după o mișcare recentă) manipulate cu atenție lucrurile.

Numai după eliminarea surselor problemei, puteți trece la spațiile de locuit.

Prima etapă. Derivarea de purici la animalele de companie

Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
La început, animalul trebuie să fie bine spălate cu șampon. După ce animalul sa uscat, este tratat cu o lână specială, preparare insecticide. Astfel de mijloace pot fi găsite foarte mult. Cele mai populare sunt:

Picături de purici. Simplu de utilizat, iar prețul este relativ scăzut. Este necesar pentru a pune cateva picaturi pe greabăn a animalului sau a coloanei vertebrale, pentru a speria paraziții.

gulere de purici. Acesta cântărește un pic, astfel încât animalul ajunge la ea rapid. Guler impregnat o mulțime de insecticid, care descurajează insectele, dar inofensive pentru animalul în sine. Eficiente timp de 3 luni.

În magazinele de animale de companie și pe internet, o gamă largă de producători, dar cele mai populare:

 • Hartz. Cel mai eficient, dar, de asemenea, cel mai scump;
 • Diaz. Acesta protejează până la 5 luni;
 • Kiltiks. Valabil timp de 7 luni;
 • Bolfo. Universal, potrivit pentru pisici și câini.

Atenție! gulere purici sunt contraindicate sau suferinde de recuperare a animalelor.

Șampoane împotriva puricilor. Efectivă după prima spălare. În plus, acesta este modul cel mai sigur;

Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape


Spray-urile. Paraziții derivă într-o singură aplicație. Cel mai eficient mod, dar, de asemenea, cel mai toxic. Spray aplicat la întregul strat, după care animalul nu trebuie să li se permită să se spele pentru câteva ore.

Preparate injectabile, tablete. Face numai în clinica veterinară ca regia de către un medic veterinar.

Cea de a doua etapă. De lucru preliminar cu locație

Lucrările pregătitoare au mai multe ore, dar nu fi leneș. Înainte de a spațiilor de prelucrare insecticid, trebuie:

 • Organizarea curatenie generala;
 • Perestirat toate lucrurile, jucării umplute, lenjerie de pat, perdele și așa mai departe etc..;
 • Knock saltele, covoare și încălzi la soare;
 • Cât mai bine posibil pentru a curăța mobila;
 • Tratați antiseptice toate suprafețele;
 • Toate produsele alimentare, ascunde în frigider;
 • Împingeți mobilierul de perete, și îndepărtați covoare;
 • Dacă există un pește, sigilați rezervorul și opriți compresorul la momentul deparazitare.

A treia etapă. sala de tratament

După aceste proceduri, să decidă ce tip de insecticid aveți de gând să se ocupe de camera.

Următoarele tipuri de fonduri:

În plus, puteți utiliza serviciile companiilor pentru combaterea paraziților și a efectua tratamentul termic al apartamentului.

 • Professional (de exemplu, Sinuzan). medicamente eficiente, dar au o concentrație foarte ridicată și un miros înțepător. Utilizate în principal specialiști.
 • De uz casnic (Master 250, ORO, Combat, Getty);
 • Spray-urile contra zbor și taratoare dăunătorilor (Raptor, Reid). Principalul avantaj - eficiență ridicată, precum și lipsa mirosului ascuțite, neplăcut.

Aceste medicamente sunt destul de simplu de utilizat, dar trebuie să adere la următoarea secvență de acțiuni:

 1. La momentul procesării, nimeni nu ar trebui să fie în cameră;
 2. Manipulați pulverizați toate suprafețele, să acorde o atenție deosebită plinte, fisuri;
 3. Strâns aproape toate ușile și ferestrele și lăsați camera timp de câteva ore;
 4. După aceea, bine ventilat cameră și să facă o curățare umedă.

A scăpa de purici, folosind pulberi, va dura mai mult, dar mai puțin efort. Ei pur și simplu turnat în locuri unde pot exista paraziți (cărbune, decalajul dintre podea și plinte, etc.). Cele mai eficiente:

 • casă curată. Remediul pentru purici, furnici și ploșnițe. medicament eficient, dar toxice pentru oameni și animale;
 • Spilcuță. praf natural si este absolut inofensiv pentru om. Baza compoziției - extract de mușețel, care descurajează dăunători;
 • Fenaksin. Aceasta ajută în lupta împotriva ploșnițe, gândaci, purici și muște.

Atenție! Atunci când se lucrează cu orice produse chimice, nu putem uita de mănuși de cauciuc și respirator.

Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
Puricii, ca și alte insecte, sunt capabili să trăiască în anumite condiții de temperatură. Dacă acestea sunt în afara intervalului, paraziții încep să moară. Și se bazează pe acest principiu de tratament termic.

Temperatura camerei sau coborâtă la -20 sau +50 crește. Primul exemplu de realizare poate deteriora țevile de încălzire, iar al doilea este extrem de dificil să pună în aplicare într-un mediu casnic. Locuinta nu este cea mai eficientă metodă de combatere a dăunătorilor. Dacă se dorește, puteți utiliza echipele de servicii de deparazitare.

Chiar și după un parazit complet insecte control pot reapărea, și este destul de normal. Pentru prima dată, este extrem de dificil de a obține complet scăpa de ele. Nu fi speriat și alarmat. După re-procesare, paraziții dispar complet.

modul în care oamenii de eliminare a puricilor

Cei care sunt sceptici cu privire la substanțele chimice pot folosi remedii populare. Anumite alimente și plante aromatice, care au un miros specific, care se teme de paraziți. Dă mai puțin rezultat, dar curat. Retete protivobloshnyh șampoane:

 • Murături sampon cu purici pentru animalele de companie. 1 săruri de ambalaj se dizolvă în 1 găleată cu apă fierbinte. Pet muiată în apă sărată la gât timp de 4 minute. După aceea, se clătește cu apă curată, care rulează. PLAJA folosit, de asemenea, săpun gudron sau infuzie de salvie. Ei posedă acțiune antiseptică și de vindecare;
 • Un alt șampon protivobloshny. 250 ml săpun copil, dizolvat în 1 litru de apă caldă. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mic până la o masă gelatinoasă. După aceea, se adauga 1 ceapa rasa. Puteți adăuga o infuzie de urzica si galbenele. Se aplică la animale de companie și se lasă timp de 20 de minute, apoi se clătește bine.


remedii populare pentru tratamentul apartamentului:

Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
mod simplu, dar eficient - sifon. 1 pachet de sodă într-o găleată de apă. O astfel de soluție ar trebui să fie spălați bine podeaua.

Mănunchiuri de salvie, flori de lavandă, buchete de mentă prevăzute la colțurile casei, iar mirosul ei resping paraziți.

În plus față de tincturi din plante, purici nu pot tolera mirosul de citrice. Suficientă pentru a extinde piei plate de portocale sau mandarine (în plus, această metodă ajută în lupta împotriva moliilor).

metode de prevenire împotriva puricilor

Pentru a concura și a scăpa de paraziți, măsuri preventive în mod regulat:

 1. În timpul verii, purta guler pentru animale de companie protivobloshny sau lână de prelucrare picături speciale;
 2. Curățarea umedă cel puțin 2 ori pe săptămână;
 3. Mâner Fantele de creioane speciale împotriva insectelor;
 4. Verificarea spațiilor și animalele pentru prezența puricilor;
 5. Pentru a acoperi fisurile din pereți, ferestre, căile de acces;
 6. Ori de câte ori este posibil să se usuce în perne și saltele de soare;
 7. Periodic se spală jucării moi.

razatoare atentă și respectarea tuturor măsurilor preventive pentru a scăpa casa ta de acești oaspeți nepoftiți, cum ar fi purici.

înregistrări similare

 • Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
  Cum să scapi de bug-uri de pat
 • Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
  Tipuri de musculițe în cameră
 • Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
  Cum să scapi de Ascaris
 • Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
  Cum să scapi de păduchi remedii populare?
 • Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
  Cum să scapi de acnee pentru totdeauna acasă
 • Cum sa scapi de purici in casa - cum să scape
  Cum sa scapi de șoarecii din pod