Cum să scapi de remedii populare păr gri, tratament

Se crede că problema de păr gri se aplică numai pentru persoanele în vârstă, dar nu este atât de acum mulți oameni doresc să știe cum să scape de păr gri. Uneori părul gri apar chiar și în oameni foarte tineri - aceasta înseamnă că producția organismului de melatonină este rupt - pigment natural de culoare închisă. Mă întreb dacă este posibil pentru a opri procesul de albire a părului, dacă înțelegeți ce declanșează acest mecanism în corpul uman?Care sunt cauzele părul gri?

deteriorarea parului
Nu este un secret faptul că starea de sănătate a părului - este, de asemenea, un factor important. Utilizarea de curling, călcat și uscătoare de păr structura firului de păr deteriorat - deranjat pigmentare naturală.

predispoziție genetică
De multe ori, Albire precoce a parului se datoreaza unei predispoziții congenitale - Din păcate, acest medicament nu poate face nimic. Și doar așa se întâmplă că acest lucru este cel mai frecvent motiv pentru albire timpurie.

Deficitul de vitamine
În cazul în care organismul nu dispune de vitamina B12 - poate fi, de asemenea, o cauza de păr cărunt. Problema este ca aceasta vitamina promovează acumularea de proteine ​​specifice, care sunt responsabile pentru frumusețea părului unei persoane și de sănătate.

situatii de stres
Se întâmplă că, ca urmare a suferi un stres și experiențe emoționale puternice sau traume psihologice grave, o persoană poate deveni gri devreme. Acest lucru se datorează faptului că stresul determină organismul să aloce rapid resursele lor - aceasta nu poate afecta aspectul și sănătatea.

Efectul rece
Mulți dintre noi nu le place să poarte pălării, chiar și în cele mai orice îngheț. Între timp, temperaturile scăzute încalcă microcirculatia scalpului care cauzează păr cărunt.

colorit
colorarea părului, în special cu utilizarea fondurilor disponibile, pot provoca, de asemenea, păr cărunt în compoziția lor, și tetralină parafenilendiamina. Știind acest lucru, cel mai bine este să se evite utilizarea frecventă a colorat de calitate scăzută și vopsea.

eșec hormonale
hormoni calm, in special la femei, este fundamentul stare bună de sănătate și aspect atractiv. încălcarea acestuia poate duce la graying mai devreme. Apel la medicul endocrinolog poate ajuta la rezolvarea acestor probleme în timp.

Cum să scapi de părul gri?

Pentru a preveni apariția de păr gri. aveți nevoie pentru a defini ceea ce a fost exact motivul pentru care sa produs. În cazul în care problema „prinde din urmă“ cu tine la o vârstă fragedă, ar trebui să înceapă căutarea pentru cauza sa de a face apel la profesioniști: endocrinolog și trichologist. De asemenea, merită să renunțe la utilizarea fondurilor și a instrumentelor pentru hair styling, chimice, vopsele, etc. De asemenea, este necesar să se gândească la un stil de viață sănătos, nutriție adecvată, cu un accent în fructe de mare, fructe și legume. nervii Tidy, pentru a evita impactul negativ al factorilor psihologici.Cum să scapi de remedii populare păr gri, tratament

Recuperează culoarea naturala a parului va masajul scalpului. Înainte de a vă spăla părul, trebuie sa probati mișcarea sa în spirală a capului la frunte, și apoi vice-versa. Părul în același timp, ar trebui să fie uscat. Normal efectuarea acestei proceduri va ajuta la restabilirea microcirculatia scalpului.

Se poate întâmpla, de asemenea, că toate aceste eforturi nu vor reuși - în acest caz, va trebui să profite de realizările terapiei moderne cu laser medicina. Expunerea la raze laser oferă un rezultat perfect - circulația sângelui este considerabil accelerată, se întoarce culoarea părului uman la normal.

remedii populare pentru păr gri

Utilizarea medicamentelor tradiționale și puterea de vindecare de ingrediente naturale, se pare, este posibil să se întoarcă părul gri culoarea lor naturală.

Se prepară un decoct de brusture: 2 linguri plante rădăcină tocată se toarnă o jumătate de litru de apă clocotită și se fierbe totul cu cel puțin o jumătate de oră. După bulion trebuie adăugate la semințe de mărar lingură și infuza mijloace obținute timp de 3 ore. Dacă luăm obiceiul de supa rezultată pentru a freca în scalp de 2 ori pe zi, timp de cel puțin 2 luni la rând, puteți restaura nu numai bucle de pigmentare pierdute, dar le-a reveni la o forță naturală. Parul va fi sănătos și bine îngrijit.

Proprietatile curative ale usturoi si ceapa poate fi, de asemenea, de ajutor pentru tine în a face cu gri perforate. Frecați în sucul de păr, stors din planta, și după el, pentru a consolida efectul, mai mult și gălbenușul de ou. Singurul dezavantaj al acestei tehnici este ca ceapa si usturoi au un miros foarte ciudat - pentru „recucerirea“ finisarea lui este necesar să se utilizeze sampon puternic și plăcut mirositoare.

Un alt remediu - decoct de urzici. Pentru a găti aveți nevoie de 5 linguri de frunze și rădăcini de urzică. Materia primă este necesară pentru a umple un otet cana si 2 cani de apa la fiert timp de cel puțin 15 minute la căldură. Lichidul filtrat este utilizat pentru frecarea în albire a părului. Procedura de 3 săptămâni la rând înainte de a merge la culcare, vă puteți întoarce părul culoarea sa naturala.

A funcționat bine ca un amestec de vitamine de morcov si suc de lamaie, luate în proporții egale. Acesta trebuie să fie frecat în păr pentru o perioadă de cel puțin o jumătate de oră, apoi se clătește bine cu apă. Utilizați în mod regulat - și veți avea toate șansele de a scăpa de părul gri a arătat mai devreme.

Uleiul de ricin este cunoscut ca un remediu eficient pentru sanatatea parului. În cazul în care lubrifia capul timp de aproximativ o oră înainte de spălare, nu numai că va aduce înapoi culoarea naturală a încuietorile, dar, de asemenea, hrăni sănătatea lor. Pentru astfel de tratamente de par va spune că vă mulțumesc foarte mult!

După cum puteți vedea, nu este necesar să se ia în considerare aspectul de teză de păr gri nu este supusă căilor de atac. Această situație ar putea fi corectă - și acum știi cum!