Cum să se adapteze amortizorului cu mâinile

Cum să se adapteze amortizorului cu mâinile

Omenirea tinde să îmbunătățească lumea. Și aceasta a afectat chiar și un astfel de obiect aparent simplu ca o ușă. După cum știți, ușa se poate, de asemenea, să se comporte „prost“: fie să se închidă prea repede și este foarte tare bate din palme, sau nu închide până la sfârșitul anului, necesitând, prin urmare, o atenție suplimentară. Deci, oamenii vin cu un fel de un dispozitiv numit „mai aproape.“ Acest mecanism este proiectat pentru a controla mișcarea ușii, ceea ce face, dacă este necesar, progresul său mai lent sau, dimpotrivă, mai rapid și mai dure. Cum să se adapteze amortizorului este cunoscută, nu toate, dar fără a cunoaște dispozitivul nu poate fi utilizat în avantajul maxim. Dar ar trebui să ia în considerare mai întâi în detaliu foarte designul mai aproape.funcţia de blocare

Cum să se adapteze amortizorului cu mâinile

închizători automate - este un fel de structură metalică, de preferință, având o formă cilindrică. În interior, acesta este echipat cu un arc care, în timpul deschiderii ușii este comprimat, respectiv, la închiderea arcului ușii este decomprimat, care accelerează procesul. În interior, există încă mecanismul de viteze mai aproape și pistoanele care controlează viteza de eliberare a unei primăvară. Este remarcabil faptul că în corpul dispozitivului, există șuruburi speciale, cu ajutorul cărora proprietarul ușii poate ajusta independent viteza de închidere dorită a canatului.

Tipurile de dispozitive și în funcție de

Cum să se adapteze amortizorului cu mâinile

închizători în mecanismul poate fi:

 • schimbator de viteze - acest mecanism este cel mai popular. Primăvara se mișcă sub presiunea de viteze, care vă permite să instalați produsul, chiar și la ușile masive echipate cu încuietori de cod.
 • Cam diapozitiv - un mecanism asigură cu ușurință mișcarea lină a panourilor ușilor ușoare, dar ușa grea este absolut nepotrivit.

De asemenea, împărtășesc tipurile de închizători, bazându-se pe principiul instalării lor. Acestea sunt:

Mecanismele care stau la baza sunt adesea folosite în cazul în care un rol important este jucat de aspectul camerei. În acest caz, structura de blocare este ascuns în interiorul canatul de ușă sau pe podea. Cu toate acestea, obtinerea unui interior armonios, proprietarul ușii cu o ușă primește mai aproape și eforturile în legătură cu ajustarea, deoarece chiar și doar pentru a ajunge la dispozitivul în acest caz este foarte dificil.

Amortizorul este cel mai popular datorită simplității sale. Pe panoul din cutie sunt șuruburi speciale sau valve, control pe care le puteți regla funcționarea mecanismului, ci mai degrabă o serie de rotații solicitări acceptabile emise de instrucțiunile producătorului.

Design interior cat sunt destul de simplu de utilizat și de tipul anterior diferă doar prin faptul că atașat la partea de jos a foii de ușă. După ce a primit o mulțime de popularitate în școlile publice, acestea nu sunt „decontate în jos“ în case.

În unele cazuri, ajustarea de închidere a ușii

Cum să se adapteze amortizorului cu mâinile

Fără nici un motiv aparent nu este nevoie de încă o dată pentru a verifica ușa mai aproape. Reglați ușa este necesară mai aproape în următoarele cazuri: • ușa a început să se închidă prea lent sau, dimpotrivă, prea repede;
 • în mișcarea foii de ușă a început să apară labagii ascuțite;
 • Slam ușă a încetat complet.

În plus, capacitatea de a ajusta acțiunea amortizorului și este util pentru prima dată după instalare, deoarece parametrii originale nu pot fi foarte confortabil pentru utilizarea de zi cu zi, iar ușa va necesita modificări minore.

Experții recomandă să reamintească aceste dispozitive în offseason, la schimbarea temperaturii. De exemplu, în ulei de iarnă umplere mai aproape va fi mai vâscos (ca rezultat al temperaturii scăzute), care va afecta funcționarea mecanismului, și, prin urmare, au puține pentru a regla dispozitivul. În timp ce unele modele au un mecanism în cadrul termozaslonku său. În perioada în care uleiul devine fluid, se extinde, compensând astfel grosimea lipsă. Prin reducerea temperaturii termozaslonka funcționează în sens invers.

În cazul în care proiectarea amortizorului, pentru un motiv oarecare, de ordine, nici o ajustare nu va fi în măsură să înlocuiască complet de lucru de reparații.

Procesul de ajustare

Cum să se adapteze amortizorului cu mâinile

Ajustarea închizători uși cu mâinile lor necesită o pregătire teoretică și practică temeinică. Desigur, care a fost inițial pentru a fi sigur că toate instrumentele și materialele necesare sunt disponibile. Printre acestea trebuie să fie: manual (sugerată de către producător), o șurubelniță și un scaun sau o scara pe care se poate lucra confortabil cu montarea de sus nu este posibilă.

Panourile mai aproape de ușă poate ajusta astfel de procese: a) viteza ușii; b) prezența zăvorâre; c) poziția deschisă.

Reglarea vitezei de închidere

Pentru a schimba viteza de deplasare a foii de ușă, trebuie să inspecteze cu atenție ușa carcasei mai aproape. De regulă, modelul standard are două șuruburi. Primul dintre acestea - viteza decomprimare arc de reglare și, în consecință, viteza de închidere a ușii. În funcție de direcția de defilare (strângerea sau slăbirea) poate face procesul de mișcare a foii de ușă mai ușor și mai rapid, sau invers, pentru a încetini. Apropo, ar trebui să rotiți șurubul în sens orar, și pentru a accelera progresul în încetinirea ușa, respectiv, dimpotrivă. De asemenea, nu trebuie să uităm că rândul său, în plus a șurubului poate duce la ceea ce se va întâmpla depresurizare a amortizorului de locuințe, și din uleiul începe să curgă.

Ajustare acțiune de blocare

Zăvorâre - un mod de blocare, care asigură o fixare fermă în tocul ușii. De asemenea, înainte de trântind o normă întreagă a avut loc o ușoară diferență. Zăvorâre fără îndoială mod foarte util, care salvează pe rapid eșec unitate de ușă, ca urmare a popping brusc foaia de ușă pe rama.

Pentru a regla acest mod, folosind al doilea dintre cele două șuruburi existente. La acea vreme, atunci când pentru a completa închiderea este de aproximativ 15 de grade, încetinește mișcarea foii de ușă, după care este atras de cadru. Al doilea șurub controlează viteza procesului.

Ajustați poziția deschisă

Sunt momente când ai nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a ține ușa în poziție deschisă, a fost atunci și acest lucru este util pentru modul de blocare. Multe modele sunt echipate cu o funcție numită «țineți deschisă» pentru a porni. Pentru ao activa, trebuie să deschideți ușa de 90 de grade și apoi trageți de blocare special pe ușa corpului mai aproape. După aceea, ușa va rămâne deschisă atâta timp cât este necesar. Pentru a dezactiva funcția, pur și simplu trageți foaia de ușă în sine. Când deschideți ușa în modul Buda gradul expus este activat automat. Dacă ușa nu este complet deschisă, se va muta ca de obicei.

Măsuri de precauție

Cum să se adapteze amortizorului cu mâinile

Ca orice mecanism, mai aproape de ușă poate fi o victimă a acțiunilor nerezonabile. Pentru a păstra un astfel de dispozitiv util de la daune, ar trebui să urmeze câteva reguli simple:

 1. Pentru a nu expuse distorsiuni pe diagonală, în nici un caz nu poate fi agățată pe canatul de ușă obiecte grele.
 2. La un moment în care ușa este închisă, nu pune presiune asupra ei într-o încercare de a accelera mișcarea acesteia.
 3. Designul amortizorului trebuie să fie într-o stare de echilibru, atunci când un oblic este un risc de eliberare a sistemului de proiectare.
 4. Nu se poate transforma șurubul încă o dată, se trage de-a lungul scurgerile de ulei, care afectează negativ funcționarea mecanismului. Apropo, a reveni uleiul înapoi în casă nu este posibilă.
 5. Pentru a menține ușa în poziție deschisă, se recomandă să utilizați o funcție specială, mai degrabă decât pentru a sprijini canatul în orice subiect. Acest lucru duce la o defalcare treptată a mecanismului.
 6. Înainte de instalare și reglare mai aproape este necesar să se studieze cu atenție instrucțiunile atașate la producătorul dispozitivului.

După ce a analizat cu atenție toate recomandările de mai sus, fiecare proprietar va ști cum să se adapteze ușa ta mai aproape, astfel încât el a servit, atâta timp cât este posibil. În general, în timp ce mai aproape de ușă, și ajustarea acesteia, nu este ceva care este extrem de complex și confuz, și, prin urmare, cu pregătire teoretică suficientă, procese corective pot învinge pe toți.