Cum să se asigure că tipul era frică să te pierd 1

Cum să se asigure că tipul era frică să te pierd 1

Există o zicală „oameni ca copii“, dar nu e chiar adevărat. Doar natura le-o altă mentalitate înzestrată. Și dacă unele lucruri pentru fete - este o chestiune de curs, omul poate într-adevăr nu înțeleg ce a fost dorit de el. Încearcă să-l explice în detaliu fiecare pas mare dragostea ta. Psihologii cred că pentru a se asigura că tipul a fost frică de a pierde tine este aproape imposibil. Cu toate acestea, este în valoare de o încercare.Cum sa faci un om frică să te pierd

Iată câteva psihologic „hitrinok“, care vă va permite să păstrați tipul.

 • În primul rând, nu este necesar să se monitorizeze în mod constant. în caz contrar, el va primi în curând obosit de ea, și riscul de a pierde-l pentru totdeauna. Apelurile și SMS-uri, cerințe, în cazul în care era în urmă cu 5 minute și cu care de raportare - nu este cel mai bun mod de a păstra tip. Dă-i un pic mai multă libertate, el va înțelege că printre toți oamenii din jurul lui este plăcut să-și petreacă timpul cu tine.
 • Suportă-l. Desigur, nu trebuie să vă faceți griji cu ea de fotbal, bea bere, și după goluri marcate să strige, astfel încât vecinii chemat poliția, dar în limite rezonabile, această metodă este foarte validă.
 • Lasă-l să aibă un timp privat. că aceasta poate fi efectuată fără tine. De asemenea, el vrea să facă un hobby sau chiar se pot relaxa în singurătate și de a face un bilanț al zilei.
 • Nu ar trebui să-l băga nasul unde a fost acea noapte, când nu erați împreună. De obicei, băieții le spun ce făceau.
 • În general, amintiți-vă înțelepciunea tibetan: nu pune aceste întrebări care nu ar putea dori să știe răspunsul adevărat.
 • Un alt mod de a păstra tipul - nu-l forțeze să facă ceea ce nu-i place. De exemplu, excursii de cumpărături în comun îl poate speria numai. Amintiți-vă, provocări, cum ar fi „Ei bine, dacă mă iubești, atunci vino cu mine“, în general, ar trebui să fie interzise. Și la un moment dat, puteți vedea doar spatele. Amintiți-vă în acele momente că piesele de alegere pe mașina lui v-ar fi plăcut.
 • Nu mai afișa niciodată tip. nu ești încrezător. Puteți da o gelozie prost. Nu fi gelos pe el pentru ceea ce el se uita la celelalte fete. Cei mai mulți tipi înțeleg mecanic. Dacă acest lucru va fi mai ușor să se uite la frumoase băieți. Apropo, nu vă faceți griji, el va fi cel mai probabil, nici măcar nu observă. Și vei simți răzbunarea insidios.

Cele mai frecvente greseli noastre

Cum să se asigure că tipul era frică să te pierd 1

De multe ori fetele fac o mulțime de greșeli atunci când încearcă să mențină tip. Nu-i spune mai întâi despre cât de mult le valoare. Incearca acest joc: el spune să vă aceste cuvinte, și tu răspunzi la fel. Dacă el nu a spus ceva și nu începi. Arăți ca un cuplu de zile, veți începe să audă cuvintele de dragoste mai des. Apropo, acesta va nu doar cuvinte, ele sunt acțiuni adevărate.

Uneori, fetele fac clar că intențiile lor sunt atât de grave încât putem mâine pentru a merge la registratorul. Se sperie întotdeauna sexul masculin. Deci, aranjat prin natura că bărbații sunt mai tem de responsabilitate decât femeile.

Dar nu este dificil să se stabilească. Lasă-l să știu ce o persoană minunată ești, cât de mult l-ai se potrivește, și cum va fi bine cu tine pe tot parcursul vieții. Apropo, acest lucru necesită timp.

Dacă doriți să păstrați tipul și asigurați-vă că el a fost frică să te pierd, atunci să-l domine relația. Lasă-l să ia decizii, și tocmai l împinge de-a lungul calea corectă. Uita de ton fiat, forma propriile lor dorințe sub formă de cereri. Chiar dacă ceva foarte mult, nu vrea să fie de acord cu el, și apoi cu o pereche de argumente eficiente să-l convingă că el este greșit. Și nu uitați să spun doar decizia corectă, altfel vei fi descurajat de idei nepotrivite în mod repetat.

Noi - fetele!

Apropo, tipul era frică să te pierd, trebuie să arate bine. Se știa chiar nostru stră-bunica. Și dacă te uiți decent, apoi eyeing celelalte fete vor fi mai puțin. Și acest lucru la rândul său, vă va da încredere în tine.

Nu uita despre feminitate. și aspre trăsături „masculine“ Ia departe - ei spun că nu pentru a face față. El nu vrea să piardă, dacă poți să-i arăți că tu ai fost - fata visurilor sale. Încercați să găsiți ușor ce calități într-o fată prețuiește cel mai mult. Când aduna suficiente informații pentru a începe să crească în aceste calități. Cu toate acestea, nu este necesar, și reluarea. Uneori, fetele aranja teatru întreg, nici măcar știind că falsitatea în simțurile nu pot fi ascunse.Parcelele sau utilizarea de magie în această chestiune

Cum să se asigure că tipul era frică să te pierd 1

Ah, misterios magia alb-negru ...

Adesea, femeile care doresc să-și piardă un tip frică de ei, întorcându-se la metode neconventionale: conspirații, semne și magie. Desigur, misticism - este interesant, dar este foarte îndoielnic. Deși, recunosc, eu știu două fete care au ajutat o dată magie. Cel puțin, ei cred!

 • Spell pe Apple - este probabil cel mai faimos ritual printre femei disperate. De ce un mar, puteți vedea din numeroasele mituri, astrologia - este asociat cu mere în miturile antice ale lui Venus - zeita iubirii. De asemenea, Biblia ne arată de mere, prin urmare, sub rezerva că rapproched Adam și Eva.

Dacă doriți să vă ocupe, apoi să ia roșu mare de mere, se taie în două jumătăți, și în interiorul nota de bagaje. În ei de pre-scrie rugăciunea: „Cum marul este uscat, iar robul lui Dumnezeu (numele omului) va fi robul lui Dumnezeu (numele tău) să se usuce. Amin. "

ghicitoarele și vrăjitoarele fac acest ritual diferit. Acestora li se cere să aducă un măr și o pictogramă. Un mar au ceva de calomnie. Cu pictograma, de asemenea, ușor de înțeles cheltui doar pentru a le acțiune. Apoi totul sa dea la tine. La domiciliu trebuie sa pui un mar pe un pervaz și a pus să-i o pictogramă. Aceste lucruri nimeni nu ar trebui să vadă. In timp ce Apple va încreți și zbârci în soare, va crește dragostea omului pentru tine. În cele din urmă - va dura aproximativ două săptămâni - omul se ofilesc cu dragoste pentru tine, atunci când este uscat mere.

 • Spell lucruri - cel mai puternic ritual. Nu e de mirare că, în cele mai vechi timpuri oamenii de panică începe atunci când unele dintre lucru personal a căzut în mâinile inamicului. În țările africane, există încă o magie voodoo ritual care poate ucide o persoană sau o fac doar zombi cu treaba. Nu contează cât de ridicol se părea la noi în epoca internetului și iPhone, dar există o mulțime de secrete teribile, din care îngheț este pe piele - și este conectat cu magie.

Dar, dacă nu poate fi oprit, sau poate ești foarte curajos, apoi să ia orice lucru tip și de a face un teren de depresie. Este necesar să spunem următoarele cuvinte: „Tu ești lucru pe care îl luați de la mine, eu iau departe pacea ta de tine minte. De asemenea, nu întuneric de noapte, nici zi clar nu uita slujitor al lui Dumnezeu (numele tău). Amin. "

Ar trebui să fie cu siguranță a spus că a cumpărat în mod specific pentru un tip cu o rugăciune nagovorennoy prezent nu va funcționa! Ideea este că el a trebuit să dețină în mâinile lor lucru si da-i o bucată din sufletul său. Ritualul de conspirație pentru a face astfel încât cuvintele tale transmite sufletul său cu un lucru pe care el este deja familiar.

Cum să se asigure că tipul era frică să te pierd 1

 • Plot privind produsele alimentare acționează încet, dar cu creșterea forței. Se spune că nu se cunoaște dacă omul va fi atras de tine sau la masa. Dar, așa cum nu a fost acolo, puteți încerca. Va trebui să încercați mai mult decât în ​​versiunile anterioare. Se prepară antena lui preferată, gatiti delicios și să-l citiți această rugăciune:


Peștii nu pot trăi fără apă, slujitorul lui Dumnezeu (nume de sex masculin), nu poate trăi fără alimente,

Deci, el nu a putut trăi și să fie fără mine (numele tau)

Am crezut că voi fi întotdeauna despre mine de dimineața până seara.

Nu ar fi eu fără el urină.

Nici mânca, nici băutură, nici somn pentru a închide ochii.

Mi-ar fi ratat pentru mine, pentru soția mea.

Ca un copil tânjește după mama sa,

Mare ratează mânji,

tânjește oi pentru miei,

Oh, el a fost plictisit,

Oh, el ar ratat.

Închid cuvintele tale,

Închide cazul său

Șapte chei și șapte castele.

Cuvintele-mea Nu mai puternice. cătușele

cătușele mele pe picioare,

cătușele mele pe mâinile sale.

cuvintele mele de la Fecioara din nori

În această zi, pentru eternitate, la infinit.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

Acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

După aceea, suna-o pe cea a iubit la masa. Recomanda adăuga servire frumos pur feminin, pune un zâmbet pe fața ta și cuvinte frumoase. Cum ar putea să nu crezi în puterea de magie, psihologie joacă un rol în relație. Tipul tău neavizat se bucure de ea și va aminti mult timp această masă.

 • Spell pe coarda. Numele, desigur, ridicol - el vraja foarte serios. Este necesar să se ia o frânghie subțire poate fi un fir gros. Ma gandesc la o cravată tip noduri noduri. Pentru o lungă perioadă de timp nu trebuie să se gândească nu, timp de două sau trei minute, ai zavyazhesh multe noduli. Acum le găsi. În cazul în care sa transformat chiar și în magie se numește cantitate Man, puteți începe rugăciunea lui. Dacă pe un șir de caractere pentru a obține baieti noduli, si unul dintre voi obține o pereche bună. Dar, în cazul în care numărul de noduri - este impar, atunci pune deoparte complot pentru o altă zi, azi nu va lucra cu tine.

Mai ales, nu trebuie considerate ca fiind noduli. Ar trebui să se concentreze tocmai pe gândesc la asta, mai degrabă decât de numărare. Dacă le numeri, intriga nu va funcționa. Când ați terminat, puteți recita rugăciunea:

Ca orice frânghie lungă, ultimul nod va.

Cum ai, un slujitor al lui Dumnezeu (numele omului)

Am plecat de la mine,

tu hex ruina mea.

Dragostea, sufletul robului lui Dumnezeu (nume de sex masculin)

sclavi sufletul lui Dumnezeu (numele tău). Amin.

Sper că aveți suficient arsenal de rugăciune prietenul tău a fost frică de a pierde tine. Principalul lucru este să nu exagerați. Si cel mai important, preglavnoe - nu spune despre asta la orice om. Chiar și cel mai bun prieten, chiar dacă sunteți încrezător în el sută la sută. Dacă știți vreodată despre ea, cel mai simplu lucru pe care îl așteaptă - baietii vei primi o petrecere. Dar cel mai periculos - vei ajunge la spital, datorită aceluiași tip. Amintiți-vă, ei sunt foarte frică de conspirații și nu iartă!

Și chiar dacă complot nu funcționează, nu vă faceți griji. Cel mai important, amintiți-vă că nu contează cât de bun sau frumos și remarcabil a fost tipul, dacă el a plecat, înseamnă că el nu este persoana care ar trebui să vă însoțească pentru viață.


El a eliberat doar scaunul cuiva care o merită cu adevărat.

Atenție, numai azi!

Nenad nu fac niciodată parcele nikokogo pe care persoana, el nu are nevoie de tine!

Loturi - acest lucru este foarte periculos! Nu se cunoaște deloc, ceea ce riști! Tu, trebuie să limp animale în lesă, așa că iese? Și mâine poate, să se întâlnească unul și numai dumneavoastră, și ați reușit să-l vrăjesc da. Și, în general, am dat peste o propoziție care prevestiri sunt periculoase, deoarece: a) să le amenințe pe 7 ani infertilitate, dacă tipul plecat, care are un copil în căsătorie, b) prevestiri foarte puternice se poate termina în moartea prematură () dumneavoastră preferat !. De exemplu, trăiesc la 40-50 de ani și apoi a murit subit de un atac de cord brusc.