Cum să se căsătorească cu un bărbat singur, sfatul meu

Cum să se căsătorească cu un bărbat singur, sfatul meu

Nu este unul dintre sexului frumos, care nu este interesat de această problemă. De fapt, băieții nu se grăbesc să se căsătorească. Ei privesc de multe ori la căsătorie ca o cușcă. Prin urmare, ai nevoie de un mic impuls l. De asemenea, ne uităm la modul de a face acest lucru în mod corect.


Pentru a începe, aveți nevoie pentru a lua decizii. dacă ți se potrivește? Foarte des, fetele se grăbesc să se căsătorească, și montat pe acest tip. Apoi, există nunta în sine și începe viața de familie. Și în viața de zi cu zi oamenii încep să realizeze că nu se potrivesc împreună. Pentru că el aduce acasă un salariu mic, aruncarea șosete, nu se spală vasele după sine, nu știu cum să se stabilească soclu și folosit pentru a trăi într-un bordel. Și ea nu se poate găti să mănânce, merge în fiecare noapte cu prietenii mei și doar un scandal. Ca urmare, după o anumită euforie - luna de miere, căsătoria începe să se destrame.

Cum să se căsătorească cu un bărbat singur, sfatul meu

Apropo, recent în ziarul poveste amuzantă a fost scris pe acest subiect:

Cuplu de familie. Tipul cu fata legaliza doar relația lor. El vine acasă în seara noul soț foame, obosit și furios. El îi spune soției sale: „Hai să fugim să mănânce.“ Soția a vrut să se încălzească, dar pentru ca acest lucru să fie tratate, a dat soțul ei mâncarea rece. Bărbat încercat și cu furie aruncat placa spre aragaz. Dar placa a lovit în mod miraculos piciorul soției sale. Același lucru este, de asemenea, nu a fost infirmi. De aceea, furia cu placa ciur de gaz fierbinte impuls îndepărtat și ogrela soțul ei pe spate. Apoi, ambele părți au zburat toate celelalte ustensile donate la nuntă. Ca urmare, tânăra familie a fost la spital cu leziuni numerice și arsuri.

Cum să se căsătorească cu un bărbat singur, sfatul meu


În primul rând, ia în considerare principalele greseli ale femeilor care împiedică alegerea ei să facă propuneri:

1. Aspect. Încercați înainte de aspectul său ales ca un milion de dolari, sau cel puțin de ruble. În nici un caz nu ar trebui să se relaxeze. Băieți atent. Și dacă începe să uite despre apariția, acesta este alertat. Într-adevăr, după nuntă, cel mai probabil te uita aspectul lor. Dacă trăiești cu prietenul ei, încercați cu el să facă tot felul de măști și altele asemenea. În general, nu face asta strica temporar aspectul tau. Pentru el, este de dorit să nu se vadă.

2. de uz casnic. Bărbații vor să vadă viitoarea soție amanta. Și pentru că rareori se referă la gravitatea fetelor care au o mizerie la domiciliu. Dacă omul în voi va lua în considerare viitoarea sa soție, propunerea sa nu ia mult timp.

3. Familia înțelegere. Desigur, tipi ca să se simtă independent. Dar opinia familiei și prietenilor, ei ascultă. Pe ce va fi opinia, depinde de tine. Deci, încercați să intre în contact cu cei dragi.

Dacă toate cele de mai sus cu tine bine, apoi lăsat doar pentru a împinge tipul la decizia de a se căsători.

Cum să se căsătorească cu un bărbat singur, sfatul meu

Important: Nu vorbi și nu au nevoie de un tip pentru a legitima relația. Cu cât mai mult se încalcă libertatea sa, cu atât mai mult el a pus sub semnul întrebării utilitatea nunta.

Deci, ia în considerare acțiunile care vor ajuta să se căsătorească cu omul său:

1. Straight Talk. Nimic nu ar putea fi mai bine decât o conversație. Dar pentru o astfel de conversație trebuie să se pregătească bine. Oameni ca argumente și fapte. Și ei nu le place obsesiile și femeia încearcă să-l comanda. Prin urmare, discuția ar trebui să fie construit în așa fel încât vă aflați în ea va ocupa un rol pasiv. Dar, din când în când dirija Omul în direcția cea bună. Doar au mult să-l facă aluzie și să-l împingă în mare măsură. Și a început o conversație cu cuvintele de sfat: „Cum vedeți viitorul nostru?“ Sau: „Care sunt planurile tale pentru viitor.“

2. Manipulează gelozie. Băieți, de fapt, foarte gelos. Chiar și în genele ei inerente sentiment de proprietate. Ele sunt gelos pe tine, nici măcar părinților. Aici sarcina dumneavoastră este de a arăta iubitul ei că sunteți interesat de alți tipi. Dar spectacolul este ușor și discret. Pentru că nu prea departe merita. Acest lucru poate duce la un efect nedorit.

Cum să se căsătorească cu un bărbat singur, sfatul meu

Te sfătuiesc să profite de toate cele trei metode. Dar fă-o treptat, astfel încât să nu sperie pe cei aleși. Și atunci el va avea nici o opțiune pe măsură ce face doar o propunere de căsătorie.