Cum să se familiarizeze cu bărbații sfaturi practice

Fiecare femeie vrea să găsească un om care ar fi fost pentru sprijinul ei și companion loial pentru viață. Dar astăzi, se întâmplă adesea ca sexul puternic nu sunt în grabă sau se tem să se familiarizeze cu doamnele. În acest caz, nu ar trebui să fie teamă să ia inițiativa în mâinile lor. Scopul acestui articol - să-ți spun cum să se familiarizeze cu oamenii, că trebuie să facă și ce greșeli comune pentru a evita.Cum să se familiarizeze cu bărbații sfaturi practice

pregătire

Prima femeie care vrea să se familiarizeze cu un om decent ar trebui să facă o anumită pregătire pentru ea. Ceea ce este de asemenea important să aibă grijă de?

 1. Aspect. Nu este nici un secret faptul că oamenii iubesc cu ochii lor. Acest lucru a fost sigur să-și amintească. Trebuie, mai întâi pentru a merge la un salon de înfrumusețare și complet se pune în ordine: păr, fata, maini, picioare. doamnă Numai bine îngrijită atrage atenția sexului opus.
 2. Maniere. Femeia ar trebui să fie, de asemenea, capabil să se comporte în societate. Impunerea de mers, „murdar“, ea - toate acestea îl împinge pe băieți. Bunele maniere, capacitatea de a păstra conversație - aceasta este ceea ce ar trebui să poată fiecare femeie care se respecta.
 3. Pe viitor. Ce altceva este important să ne amintim fiecare femeie în etapa de pregătire? Omul din doamna trebuie să vadă viitoarea lui soție. Nu este nici un secret faptul că acest lucru este ceva diferit pentru fiecare individ. Ei bine, aici ai nevoie doar pentru a ajunge în mere și ghici ce este primul lucru la tipul de pe relațiile de familie: libertatea, o cină delicioasă sau de o parte intimă a vieții.

Cum să se familiarizeze cu bărbații sfaturi practice

 1. Munca. Un loc minunat pentru a căuta un partener de viață. Cu cât o persoană de contact de zi cu zi destul de aproape, pe o perioadă lungă de timp, face posibilă cel puțin în termeni generali, pentru a înțelege ce reprezintă această persoană.
 2. Shop. Chiar și în cazul în care oamenii se pot întâlni, fără a încălca regulile de etichetă? Acest lucru este tot felul de magazine și supermarket-uri. Puteți poticni accidental pe căruciorul de-a placut tipul și așa începe o conversație neostentativ.
 3. Transportul public. Este, de asemenea, un loc minunat pentru a găsi un partener de viață. Astăzi, destul de o mulțime de oameni ajunge să lucreze într-un mod similar. Și nu din cauza sărăciei, dar din cauza vitezei de circulație pe străzi aglomerate. Metrou, tramvai și troleibuz - un loc minunat pentru a face cunoștință cu soțul ei în viitor.
 4. Camerele de la gări sau aeroporturi de așteptare. Adesea face noi cunoștințe, scopul care - pentru a trece timpul. Cu toate acestea, de multe ori aceste întâlniri fugare se încheie uniunea maritală robust.
 5. Resorts. În cazul în care sa întâlnit cu oamenii? Locație excelentă - centrul de recreere sau de îngrijire medicală la domiciliu. Foarte adesea recurg romane cresc nu numai o prietenie puternică, dar într-o relație mai serioasă.
 6. locuri de formare. În cazul în care mai bine familiarizat cu bărbații? De ce ar face-o într-un loc de învățare: în liceu sau cursuri? Oamenii care doresc să învețe, sunt în sine interesante. Și dacă există interese comune - în general, excelent.
 7. Evenimente și activități. Locul mare de a avea o familiaritate cu tipul - pentru a partaja sau a unui eveniment social total. Ziua Orașului, sărbătoare de Anul Nou în piață, acțiune în sprijinul câinilor fără adăpost - locuri în care oameni cu interese comune. De ce atunci nu găsi sufletul pereche?
 8. Site-uri culturale. Ei bine, bine familiarizat cu bărbați în muzee, teatre, expoziții și galerii de artă.

Este demn de a spune că acest lucru nu este o listă completă de locuri unde puteți găsi fericirea. Extinde gama de locuri de dating pot și ar trebui să fie la discreția lor.Cum să se familiarizeze cu bărbații sfaturi practice

inițiativă

Cum să se familiarizeze cu oamenii? Nu ar trebui să fie teamă să ia inițiativa. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că astfel de femei baieti de multe ori se tem, chiar și neliniștiți. Prin urmare, pentru a nu speria omul, este mai bine să facă totul ca din întâmplare. Se pare urât atunci când ea se apropie de om, spunând: „Să ne întâlnim“, sau ceva de genul asta. Este necesar să se acționeze cu mai multă înțelepciune și pur și simplu împinge un tip de a acționa în mod independent. Ca o opțiune - pentru a cere ajutor (pentru a organiza o placă de hors d'oeuvres, aprinde o țigară - în funcție de situație).

naturalețe

Cum să se familiarizeze cu oamenii, astfel încât totul sa uitat discret? Este simplu - doamna trebuie doar să fiu eu însumi. Asta este, nu este necesar să se inventeze o alta, imaginea dorită. De asemenea, nu-ți fie rușine de tine, educație sau statut social. Totul ar trebui să fie gândit ca virtuți. La urma urmei, ca doamna la preocupările ei, așa că va fi tratată și din jur, inclusiv bărbați.

Cum să se familiarizeze cu bărbații sfaturi practice

Este imposibil să dea un „back-up“

fraze simple,

Ce altceva poate sfătui femeile tinere care doresc să înțeleagă cum să se familiarizeze cu oamenii? Deci, din nou, vreau să repet doar: tipul ar trebui să aibă posibilitatea să se simtă ca un maestru, nu un sclav. Deci, conversația este bun pentru a începe cu o frază simplă, de exemplu: „La ce oră este“ Dacă se întâmplă în coada de așteptare, puteți încerca o conversație simplă, reducând timpul de așteptare. Foarte adesea, aceste conversații simple, se încheie cu o relație puternică.

Cum să se familiarizeze cu bărbații sfaturi practice

Pentru femeia alege o secvență de acțiuni, aveți nevoie pentru a înțelege modul în care un om familiarizat cu fetele. Și să acționeze pe același principiu. Ce înseamnă? Ai nevoie doar de puțină atenție pentru a conferi obiectului selectat. Un cuplu de ori să se uite spre tip, cum se spune, „trage ochi“, atrage astfel atenția. În cazul în care un tip este gata pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor, a preluat inițiativa și abordarea pentru a satisface. Dacă omul ar fi lipsit de interes, se va ignora pur și simplu, toți l-au trimis atentii.

Gradinita!

Chiar și femeile să se familiarizeze cu bărbații? Ne putem aminti de ani de școală, și de a face la fel. Dacă se întâmplă în formare, puteți rula ocazional într-un tip mingea. Mai puțin frecvente pentru fete poticni accidental pe băieți, gândesc la ceva. Ne cerem scuze, zâmbet dulce - și jumătate din treaba. Restul tipului. În cazul unei coliziuni poate fi, de asemenea, făcute, de exemplu, durerea din picior și să ceară tipul să dețină la cel mai apropiat banca de rezerve. Dacă un om - un domn, el nu va lăsa o femeie în primejdie. În caz contrar, genul de om o fată pur și simplu nu este necesară.

Cum să se familiarizeze cu bărbații sfaturi practice

De ce băieții nu ajung să știu?

Foarte des, fetele ar putea fi interesat într-o întrebare destul de logică: de ce oamenii nu ajunge să cunoască mai întâi? Ce e în neregulă cu societatea? Vorba e că băieții, ci ca o femeie, un total de dezamăgit în comuniune cu sexul opus. Nu pe mâna sexului puternic juca, de asemenea, procesele de emancipare și de gen. Femeile de azi - personalitate independentă completă, de multe ori mai puternic și mai stabil decât din punct de vedere moral, decât băieții. Motivul pentru partea masculină poate fi de mai multe:

 • nu te teme pentru a te alege o femeie;
 • Situația financiară șubredă și un profil public destul de scăzut (și ca rezultat - stima de sine scazuta);
 • negativ experiența anterioară datând (răspunsuri de-a lungul liniilor de: „Nu vreau să se familiarizeze cu oamenii, că ei nu sunt vrednic să mă ..“, etc ...).

Și acest lucru nu este o listă completă a tuturor motivelor care sunt esențiale pentru răspunsul la o întrebare simplă: de ce tipi opresc să se familiarizeze cu doamnele.

Cum să se familiarizeze cu bărbații sfaturi practice

erori majore

La cunoștință cu bărbați, femei, de asemenea, fac de multe ori unele greșeli. Ce este că trebuie evitată atunci când este vorba de sexul opus?

 1. Adrenalină. Valoarea normală este acceptabilă. Cu toate acestea, în cazul în care doamna va trage în mod constant la părul ei, alege un cos sau zero - acest lucru se sperie exact orice tip.
 2. O furtună de emoții. Femeile nu ar trebui să fie prea mult.
 3. Afișare. Fata, dar, ca tipul din dragoste nu ar trebui să se expună, cum se spune, la spectacol. Nu este nevoie pentru a lista imediat toate avantajele sale. Acest lucru se sperie exact tânăr.
 4. impolitețe. Fata în ochii celor mai mulți bărbați - ființă slabă, care are nevoie de protecție. În cazul în care mamele regina din societate, bea bere și ședința, lenevind, aceasta poate provoca sexul opus doar dezgust. Și nu simpatie.