Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt, iar în cazul în care nu există un număr de strategii!

Știm cu toții sentimentul când totul merge bine și lumea începe să se destrame. Acest lucru este deosebit de familiar celor care se confruntă cu moartea unei vieți de familie. Astăzi, site-ul Koshechka.ru va vorbi despre modul în care să se întoarcă fostul soț și din nou pentru a picta lumea în culori strălucitoare.Pentru a începe

Înainte de a returna fostul soț, face analiza în profunzime. Tu te știi că situația actuală nu sa întâmplat la fel ca asta. Chiar dacă acum crezi - Alunga aceste gânduri. Deci, toate acestea au, dar nu observați semnalul. Prin urmare, Analizeaza evenimentele recente, comportamentul, reacții, conversații. Când a început totul? Poți rezolva-o? Care este motivul?

Tune in pentru noul val. Dacă puneți o întrebare cu privire la modul în care să se întoarcă dragostea de fostul ei soț și se lasă relația la fel ca și răspunsul nu trebuie să caute o lungă perioadă de timp: „Nu!“. Faptul că iubit este plecat - acesta este un semnal, nevoia, fapt care ia determinat o schimbare. Pentru a stabili toate au nevoie de munca grea pe relații. Și nu numai acum, în ajunul noului, dar, de asemenea, în viitor.

Cum să se întoarcă fostul soț, dacă ar fi vrut să holteie

Lăsați-l să se bucure de libertate, cel puțin un pic. Foarte adesea oamenii în cele din urmă seama că deja nu au nevoie și că „eu sunt încă nu a dezvoltat“ pur și simplu blocat în capul meu cu anii adolescenței. În plus, probabil de plecare pentru a discuta cu noi femei, el ar înțelege că „Ei sunt - acest lucru nu este pentru tine“.

Dar dacă el într-adevăr, chiar gust de viață burlac? Nu escalada situația. Dă-i libertatea în acest caz. În cazul în care relația este prea tensionată înainte de a pleca, atunci „sigur“ - el trebuie să se răcească și prinde respirația. Deranjezi el, doar va agrava situația.

Încercați să facă contact. Dacă aveți copii, cu ocazia primei reuniuni deja. În cazul în care nu au copii, apoi întrebați-l despre unele chestii de sex masculin. Cum ar fi, ceva a mers prost. La o întâlnire se comporta frumos și prietenos - fără lacrimi și conversații pe tema separării.

Cum să se întoarcă dragostea fostul ei soț? - Lasă-l să știe că tu ești cel care au nevoie de ea. La întâlnirile trebuie să arate bine și să nu arate în totalitate suferința lor. Încercați să mențină relații de prietenie cu el, și dacă vrea să se mute pe - o vei simți. Apoi, puteți vorbi despre viitor posibil.

Omul trebuie să înțeleagă că aveți nevoie de unul și că sunteți gata să schimbe modul vechi, totul sa schimbat. Dar trebuie avut în vedere faptul că comportamentul său trebuie să se schimbe, de asemenea, de aceea este mai bine să discutăm lucruri (pe care nu-l place, nu vă place), așa că nu ai plecat.

Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt

situație Aici controversată. În cazul în care acest celălalt - cel pe care el a căutat, există, cum se spune, „te iubesc - da drumul“ și să încerce să se miște mai departe. Dar, dacă vă simțiți că aceasta este o pasiune de moment, de acțiune.

După cum sa menționat deja, așteptați un pic de timp. El, probabil, însuși își dă seama că relația stabilită de-a lungul anilor (care pot fi doar ușor corectă) mai valoros decât nou-a făcut cu o trecere la întâmplare.

Nu aveți nevoie să știe prea multe despre cum să-și recapete dragostea de fostul ei soț. Dragostea nu trece fără a lăsa o urmă în suflet este întotdeauna o bucată din ea. Doar un om a pierdut interesul, și necesitatea de a re-aprinde simțurile sale (și ghidul complet „pentru a obloji“ poate fi citit pe ko6e4ka.ru).

Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt, iar în cazul în care nu există un număr de strategii!

Cum să se întoarcă fostul soț? Intelege-te - ce a cauzat despartire?

Dar un om nu trebuie să se gândească că plecarea lui pentru o altă femeie - este normal pentru familia ta. Lasă-l să știu că ai lăsat trecutul - în trecut și este gata să-l ierte, dar el trebuie să aibă o dorință de a începe o nouă etapă în relația ta.Ce sa nu faci

 • Rugați-vă întoarce - istericale a escaladat doar situația.
 • Nu există acuzații și învinuiri. Nu există nici un astfel că cineva o să dea vina pentru tulburare. Întotdeauna vina pentru ambele. Da, unele mai mult altele mai puțin, dar presiunea va face prea putin pentru a rezolva situația.
 • Dacă omul este în mod clar face clar faptul că relațiile tale viitoare limitate doar la sex, atunci nu speranța că vă puteți întoarce.
 • Nu face gelos fostul soț. Da, oamenii sunt proprietarii, dar nu trebuie să demonstreze că, fără să facă față cu totul. Nu este nevoie să pretinzi că ești bine și fără el în viața ta nici o schimbare. Este mai bine să vorbesc cu el despre ceea ce ați analizat erorile și este gata să lucreze pe ele.

Dar dacă ceva din care ați încălcat, atunci nu intra în panică, și să ia problema în propriile lor mâini, chiar acum. La urma urmei, nu întârzie niciodată să se schimbe și să arate omul tău că el pur și simplu nu poate sa pierzi.

Cum să se întoarcă fostul soț și pierde niciodată? Reteta este simpla. Nu-l insulta mai laudă și să aprecieze și să fie sigur că - un om nu va lăsa niciodată o femeie care îi prețuiește cu adevărat.

Alina ceme_4ka - mai ales pentru Koshechka.ru - site-ul pentru iubitorii de ... în tine!

Soțul meu lucrează la metoda de ceas, în Siberia de Vest. Acesta a fost de lucru pentru mai mult de 2 ani. Și apoi am aflat că el are o femeie acolo. De peste un an, el a cunoscut-o. Apoi soția sa, și se luptă prieten. Și când am început să-l întreb, în ​​cazul în care nu au fost făcute pe partea cuiva. Deci, el a jurat că nu are. Eu cred. Dar când a plecat, am luat concediu și a plecat după el. Aici l-am prins. El nu și-a ridicat în sus, și a spus că a vrut să schimbe viața. Am plecat, iar el a rămas cu ea. Apoi m-am întors la Sayan Vishnevskaya, a ajutat să se întoarcă la soțul ei. Câteva săptămâni mai târziu, soțul meu a venit acasă în mod neașteptat. M-am gândit că lucrurile mici pentru a ridica. Și a început să ceară iertare. El a spus se spune, diavolul a amăgit-l. El a spus că a demisionat. Acesta va face afaceri acasă cu un prieten care a invitat deja. Mulțumesc Sayan Vishnevskaya. Eu cred că totul va avea acum un bine. Împărtășesc e-mail ei de e-mail: svsayana@mail.ru

Interesant

 • Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt, iar în cazul în care nu există un număr de strategii!

Cum să atragă săgeata dreapta, acum sunteți găsit pe site-ul Koshechka.ru.

Problema pungilor de sub ochi de ingrijorare pentru multe femei, pentru că strică

Anya. Am turnat oțet într-un colț, doar 9% și încă x "

Clair. Te rog spune-mi ce fel de program (organism interceptarea convorbirilor telefonice "

Ivlev Ya I, de asemenea, perioada de acum foarte dificil în seme.Ya "

Ivlev Olya Ya! Încearcă să da drumul de situatsiyu.Chto actu "

Maria. Contrar credintei populare, consider doji înjositoare "

 • Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt, iar în cazul în care nu există un număr de strategii!

Astăzi, site-ul Koshechka.ru veni în ajutorul celor care sufera de dragoste neimpartasita. nopți nedormite, furie și disperare, depresie și haos în mintea lui, reticența de a comunica cu oamenii Citeste mai mult »

 • Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt, iar în cazul în care nu există un număr de strategii!

  Astăzi, site-ul Koshechka.ru atinge subiecte destul de complexe, relevante pentru acele femei pe al cărui bărbat a plecat. Spune-ne cum să se întoarcă soțul iubit repede. Citeste mai mult »

 • Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt, iar în cazul în care nu există un număr de strategii!

  Am decis să aibă un pisoi sau un recent achiziționat? Uită-te la pagina noastră - site-ul Koshechka.ru vorbi despre modul in care parazit este periculos pentru urechile tinere pet. Hai să vorbim astăzi despre Citește mai mult »

 • Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt, iar în cazul în care nu există un număr de strategii!

  Numai ieri ai fost un cuplu, și nu a putut imagina viața fără unul pe altul, iar acum fiecare dintre voi se întâlnește un zori de zi în o cameră goală, cu un singur Citește mai mult »

 • Cum să se întoarcă fostul soț, în cazul în care există un alt, iar în cazul în care nu există un număr de strategii!

  Visul de „împreună pentru totdeauna“ sparta de realitatea dură? Nu putea juca rolul de amantă lung pacient? De la soția sa pentru a speria omul nu a funcționat? Apoi, astăzi Koshechka.ru Citește mai mult »