Cum să se spele nasul sugarilor

Fiecare tânăr mama trebuie să monitorizeze starea de sănătate a firimituri tale. Bebelușii nu știu cum să-și exprime toate preocupările și neplăcerile lor, motiv pentru care părinții trebuie să monitorizeze starea și timpul lor pentru a ajuta copilul lor.Cum să se spele nasul sugarilor

Foarte des se intampla ca la sugari pune nasul și cauzele acestui fenomen sunt multe:

  • Lipsa de îngrijire pentru un copil, nu purjare nas.
  • umidificarea aerului slabă în pepinieră.
  • Prezența unei infecții virale, care copilul a fost infectat de rude.

Aceste procese provoca probleme care împiedică într-adevăr copilul respira: incomod pentru a suge sânul mamei sale, de aceea este adesea capricios. În timpul hrănirii Prichindelul încercând să respire prin gura si inghitirea excesul de aer, din cauza a ceea ce se întâmplă și regurgitare. În cazul în care scurgeri nazale abundente, acestea provoacă tuse ca rulează pe gât și foarte enervant. Cel mai eficient mod de a scăpa de congestie nazală este considerat spălare în timp util.

Wash out un nas nou-născuți

În scopul de a câștiga muci, ar trebui să utilizați o abordare integrată. Asigurați-vă că pentru a aerisi camera în care copilul este un bun-l hidrata. Acest lucru se poate face folosind un scutec umezit in boluri cu apa si apa, plasate pe un pervaz. Dar opțiunea ideală considerată a cumpăra un umidificator universal.

Curățați în mod regulat nasul sugarilor. Nu este necesar să se aleagă crusta uscată nas dreapta - ar trebui să se înmoaie inițial că ea a căzut, de compensare nas. În acest scop, puteți utiliza o soluție salină obișnuită sau să cumpere medicamente specializate: diferite spray-uri și picături. Acest lucru poate fi un „akvamaris“, „Delfinul“ sau „Solin“, disponibile în fiecare farmacie.

Destul de des, mamele sunt perele, de aspirare de mucus în exces de copil nas. Dar medicii nu recomanda pentru a folosi această opțiune foarte des, deoarece este foarte uscat membrana mucoasă a nasului.

Cel mai important lucru - să se spele pe nas înainte de a vă aduce copilul la sân. Chiar și atunci când sunteți sigur că nu există mai mult mucus, perestrahuytes din nou și curat nas. Pat va fi foarte recunoscător pentru tine, pentru că singurul mod în care va fi capabil să mănânce fără disconfort.Dacă sunt spălate în mod repetat cu cioc, iar copilul continuă să respire greu, apoi încercați să utilizați picături care vasele de sange. Este demn de știut că aceste medicamente nu vindecă problema, dar numai pentru a ajuta pentru un timp pentru a scăpa de ea. Ele reduc umflarea membranei mucoase, ceea ce face mai ușor de respirație și mai plăcută. Datorita acestor picaturi, ca „Nazivin“ sau „Otrivin“, copilul poate fi fericit să mănânce, să doarmă și zbengui.

Dar, amintiți-vă că utilizarea de medicament poate fi nu mai mult de 3 ori pe zi. Și dacă vă aflați în purulentă nas, indică faptul că virusul este acolo, care va trebui să fie tratate cu ajutorul „Protargolum“ picături.

Cum se utilizează soluție salină pentru a spăla nas

Acest instrument a fost folosit de bunicile noastre pentru tratamentul bolilor și pentru igiena personală. Ele sunt adesea preparate cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, înarmat cu o jumătate de linguriță de sare, un varf de cutit de bicarbonat de sodiu și un pahar de apă filtrată și fiartă. Toate ingredientele sunt amestecate și folosite ca preparat pentru spălarea sugari gura de scurgere. Dacă nu doriți să deranjez încă o dată, soluția salină pot fi achiziționate de la orice farmacie. Din fericire, că acesta costă foarte ieftin.

Cum să se spele nasul sugarilor

Mama de multe ori intra in panica si frica se spală firimiturile lui nas. Făcând acest lucru nu este necesar, deoarece procesul este destul de simplu, principalul lucru pentru a avea toate elementele necesare la indemana. Efectuați spălare recomandate mișcări precise și de încredere, de preferință rapid, copilul nu a avut timp să țipe. Copii ar trebui să fie înfășa în mod corespunzător în prealabil, deoarece poate interfera cu mama mânuțele. Saline picurare o pipetă mică, ceea ce este necesar să se folosească numai în acest scop.

Înclinare capul înapoi un pic miez și picurare 2 picături de soluție în fiecare nară, la rândul său. La manipularea nara dreapta, apoi întoarce capul spre stânga atunci când stânga - dimpotrivă. Ce se întâmplă este că picătura de particule intră gura copilului, care provoacă o senzație neplăcută și plânge. Dar nu este necesar să se acorde o atenție, pentru a continua procedura. Amintiți-vă că nu vă puteți picătură o mulțime de picături, deoarece acestea pot ajunge în canalul urechii și cauza otită. Doar nu încercați să se înmoaie pere crusta, pentru copil ar fi suficient de pipetă.

Înainte de a începe de spălat, trebuie să stoc pe bile mici de bumbac, care vor fi utile după jgheabul este clătit. Ele nu ar trebui să fie mai mică de șase. Este aceste Tampoane inmuiate in ulei, elimina tot excesul de mucus. Și fii atent înșurubarea tampon în copilul gura de scurgere la o adâncime de aproximativ 2 centimetri. Acțiunile necesare pentru a efectua atâta timp cât duza nu este complet liber de duza.

Akvamaris pentru copii

În prezent, „substanță akvamaris“ este considerat a fi agentul de conducere, pentru tratamentul și prevenirea bolilor nazale la copii și adulți. Acest lucru se datorează faptului că compoziția sa are o mare de sare rafinată, care nu are bacterii și virusuri diferite.

În plus față de sarea de mare, produsul conține multe elemente utile urme, astfel încât să puteți utiliza chiar și în timpul gestației copil.

Întotdeauna amintiți-vă că înainte de a începe să utilizați orice cale de atac, ar trebui să se consulte cu siguranta un medic si nu auto-medicate.