Cum să taie bretonul acasă (fotografii și video)

Noi bang un singur dezavantaj - creste rapid. Nu toată lumea îi place să ruleze la cea mai mică provocare la coafor. Aflați cum să taie bretonul la domiciliu, oricine poate învăța prea dificil.norme fundamentale

 1. Tăietura trebuie să fie părul curat, uscat. parul umed când este uscat, scurtat considerabil, astfel încât rezultatul poate dezamagi. Puteți tăia și părul umed, atunci trebuie să ia în considerare este proprietatea lor, lăsați un pic mai lung.
 2. Parul cret este, de asemenea, bordurate, având în vedere faptul că acestea „Bounce“, apoi lăsați o lungime marjă mică, astfel încât să nu pentru a obține prea scurt.
 3. Engage scurtarea Bangs mai bine zi. Este necesar să se aibă grijă de iluminare bună și starea de spirit liniștit.

Unelte necesare:

 • foarfece ascuțite, bine, dacă acestea sunt profesionale,
 • pieptene cu dinți fine,
 • pieptene cu un vârf ascuțit pentru a separa șuvițe,
 • agrafele,
 • întinderea părului de păr de fier,
 • Subțierea foarfece.

breton oblice

Tunsoare - este un proces creativ, și pot exista mai multe opțiuni de breton oblice. Este considerat un universal, se potrivește oricărui tip de persoană.

În mod corespunzător breton lungime alese vor evidenția caracteristicile individuale sau pentru a ascunde defectele.

 • Dacă o persoană are un pătrat, oval sau formă circulară, experții recomanda pentru a alege un breton lung oblici. Pentru cei cu caracteristici mici, versiune scurtă adecvată. Dar proprietarii de par cret pe ea este mai bine să refuze.
 • Dacă decideți să schimbați imaginea, ajutor mai bine să se consulte stilist sau face uz de un program special de calculator. Și apoi doar pentru a scurta propriile breton. Ea poate fi foarte tăiat, citiți instrucțiunile.

Cum să taie breton oblic

 1. Se separă părul, care va fi o tunsoare la greutatea totală. parul curat din spate și fixați ghergheful, pinioanele sau banda de cauciuc, astfel încât să nu interfereze. Bangs pentru par separate printr-un triunghi sau o potcoavă. Baza triunghiului este de depresie pe o parte a frunții pe marginea văii par să-pe de altă parte (aproximativ între marginile exterioare ale sprancenelor). Partea din cifra: punctele depresiile sunt conectate la un unghi la despărțire punct, în funcție de cât de mare va fi franjuri. Se separă părul cu un vârf ascuțit al unui pieptene. Dacă despărțire este pe partea, atunci triunghiul nu este breton get echilaterale.
 2. Înmuiați ușor părul prin pulverizare.
 3. Determina breton lungimea necesară. Variații: punctul de tăiere oblică ajunge la vârful superior sau mijlocul lungimii nasului, punctul inferior al liniei trage genelor, lungimea poate fi chiar mai puțin. Ar fi frumos să avem o ilustrare a coafura dorită, pe care o puteți privi în sus la.
 4. Două degete tras părul ei, cerându-le la lungimea dorită și înclinarea tăiat și curățate mișcări scurte.
 5. Crestei și ajusta, dacă este necesar, a făcut tăiat. Una dintre tehnicile, modul de a face tăiat dreapta: pentru a trage de păr în direcția în care există o piesă scurtă, pe orizontală tăiat.

Pentru a-bang-ului a fost mai blândă și ascultătoare, în propria lor casă poate fi profilul său.

 • Pentru a face acest lucru, răsuciți firelor în flageli mici și faceți clic pe foarfece în mijlocul lungimii, apoi pe cealaltă jumătate încă în mijloc și mai aproape de vârful. Apoi, pentru a alege un alt sistem de blocare și Mills. Și așa mai departe pentru a atinge succesul.
 • Tronconici se poate face cu foarfeca. Plimbare pe marginea de breton foarfece, menținându-le în poziție verticală și ușor înclinat și părul subțire. Puteți merge pe jos prin păr, cu foarfeca pe verticală de sus în jos, ceea ce face conicitatea. Dacă foarfece ascuțite, apoi, chiar și fără a închide-le, vă puteți tăia firele de păr și volumul subțire.


breton drepte

Atât breton tăiat taie direct? Această sarcină este simplu! Toate acțiunile descrise în secțiunea anterioară, până când Bangs tunderea, coincid. Gândiți-vă prin linia de tăiere. De obicei, se duce peste sprancene.

 1. Separat de despărțire orizontală fir subțire.
 2. Cu două degete, arătător și mijlociu, catena de mijloc este tras perpendicular pe frunte și se taie mișcări scurte exces de lungime. Foarfece dețin la un unghi de patruzeci și cinci de grade.
 3. Alinierea breton lung pe partea de mijloc a fiecărui mod.
 4. Separat de un alt strat de păr și echivala-l la prima catenă, dar fac o lungime de aproximativ un milimetru. Pentru această parte a incitante două straturi cu două degete și trage, astfel încât stratul superior se obține cu o ușoară suprapunere.
 5. La fel cu restul de a face un bang. Ultimul strat este, de asemenea, a făcut mai mult de aproximativ un milimetru, decât cea anterioară. Ca rezultat, parul va fi sub formă, care tinde să onduleze spre interior.

Tronconici se realizează după cum se dorește.

 • Înmuiați ușor părul, pieptănare bine și ajusta breton drepte, dacă este necesar. Puteți folosi apoi pentru a face de ambalare și de fixare pe gel.
 • pentru a reduce copil

  La domiciliu, puteți învăța cum să taie un copil. Copiii se simt inconfortabil într-o frizerie, deci este o abilitate utilă. Copil face un bang directe de până la sprancene sau superioare.

  • Alocați parul tau pentru un bang: aceleași arce de la binevoitoare la punctele extreme ale sprancene.
  • Porțiunea de mijloc a părului, mijlociu si aratator pieptanate separate tras un sistem de blocare în jos, la locul de tăiat propuse. Este necesar să se tundă toronului. De asemenea trăgând pe două degete, fac o tăietură netedă pe partea stângă și dreaptă a breton, concentrându-se pe trunchiat deja partea de mijloc. Se pare o linie dreaptă. Dacă peste pod, pentru a reduce încuietori extreme, va verifica cât de mult tăiate curat.
  • Există o versiune pentru copii - o scară. Pentru a face acest lucru, ridica bang, cu atenție pieptănate și prinsă între două degete, se taie aproximativ doi centimetri, se transformă Strand subțiată. În cazul în care parul este rarefiat, o scară pentru ei nedorite.

  omul Strizhom

  Întrebarea este, cum să taie breton om necesită atenție și efort. În tunsoare bărbați breton este de obicei cea mai mare parte din ea, iar din aceasta depinde în mare măsură de forma generală a unei coafura.

  La acasă, pentru a primi o tăietură bun Bangs un om, este necesar să se efectueze activități.

  1. Pe marginea din stânga a firului de păr mici parted scăzut la aproximativ un unghi de treizeci de grade la linia sprâncenelor.
  2. Asigurați-vă un fir de păr tăiat deasupra sprâncenelor despărțire paralele.
  3. Mai sus încă separa firul de par cu ajutorul despărțire mai mare, conectat la prima parte și se taie.
  4. A doua componentă a face un milimetru mai lung. Pentru a face acest lucru, se taie părțile lor, se suprapun a doua catenă a primei între două degete, și trage în jos.
  5. Același lucru se efectuează cu marginea din dreapta. Pe fruntea lui sa transformat Mysik.
  6. Partea centrală a firului de păr, și să ia o zonă de tăiere mică, înmuiere linia care leagă două linii laterale tăiate.
  7. Că păr au fost ușor de îndoire în partea de jos, mijloc Strand nachosyvayut partea de sus a unui alt fir și a avut loc între două degete, trage și dub a primei catene.

  Acest Fringe va arata bine și după stabilire, chiar și doar puțin ciufulit.

  cu mașini

  Puteți face breton tăiat drepte la condiții mașină acasă.

  1. Pe linie spranceana pastă de ipsos benzi orizontale înguste. Limita superioară a benzii va servi drept punct de referință pentru determinarea liniei parului.
  2. Mașina ar trebui să aibă loc cu ambele mâini, coate trunchi macră. Această poziție va permite aparatului să se asigure tăietură curată.
  3. Masina de aplicat secvențial de-a lungul liniei de la început până la sfârșit.

  Pot tăiat breton gravide

  Există o credință populară că femeile gravide nu se poate obține o tunsoare, ea ar fi să dăuneze sănătății fătului. Nu există contraindicații medicale. starea de spirit a femeii depinde în mare măsură de modul în care arată. Iar starea de spirit are un impact direct asupra sănătății mamei, cât și a fătului. Deci improspata utile și necesare pentru o femeie de așteptare pentru un copil.

  Bretonul poate fi usor de auto mentinut in stare excelenta prin ajustarea formei sale in casa tuturor membrilor familiei și eu. Procedura constă în tehnici simple și reguli. De-a lungul timpului, capacitatea de a reduce în mod independent, breton aproape de nivelul profesional.