Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Prea mulți tineri au început viața profesională, cu nici o idee despre cum sa se imbrace elegant. Acest lucru trebuie să se schimbe. Tinerii sunt viitorii lideri ai societății, și haine elegante este primul pas pentru a deveni un profesionist. Dar ... nu hainele face pe om. îmbrăcăminte adecvată poate da o persoană tânără secunde prețioase pentru a confirmam pozitia si influenta pe ceilalti sale. Un tânăr avocat, consultant, asistent manager de sănătate sau, toată lumea ar trebui să înțeleagă că. Astăzi ne uităm la 9 sfaturi utile care va permite un om sa se imbrace elegant.Este important să rețineți că ar trebui să acorde o atenție la haine când ești tânăr, chiar dacă lucrați într-o zonă în care reguli stricte nu sunt respectate codul vestimentar. Călcate, curate și bine așezat pe hainele tale - oriunde ai fi - îi încurajează pe alții să te ia mai în serios.

Consiliul №1. Nu uita despre pantofi

Baza de haine elegante - pantofi bine. Ideea tradițională că un om poate fi judecat de pantoful lui, și încă relevante. Dacă nu ați avut pantofi bune, aduna și să se pregătească să plătească o cantitate considerabilă de pantofi clasic de înaltă calitate. Ați putea fi șocat de eticheta de preț pe pantofi bune, dar calitatea și confortul va plăti dividende în viitor. O pereche buna de pantofi de model pe care va dura ani de zile și să păstreze aspectul, pierderea posibilă doar strălucire. pantofi din piele de înaltă calitate nu este un lux pentru oamenii bogați în special, este o necesitate pentru toată lumea.

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

pantofi eleganți sunt de asemenea importante ca îmbrăcăminte clasic.

Consiliul №2. Pentru a imbraca sa arate mai în vârstă

De la modul în care te îmbraci depinde de modul în care percepe. Dacă încă purta haine care seamănă cu „colegiu de zile“, ceilalți te vor percepe ca un băiat care nu are nici o experiență din viața reală. Vrei să știi cum să se îmbrace elegant, uita-te la persoanele în vârstă. Urmeze tendința, pentru a da un pic de vârstă, și pentru a obține respectul meritat de la persoanele în vârstă. Acest lucru înseamnă să faceți curat în garderoba ta și de a scăpa de cele mai multe haine casual rima: tricouri, pantaloni, pantaloni scurți din denim, jachete, pantaloni sport, șepci de baseball.

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Lasă câteva lucruri pentru a lucra în grădină, și pregătire fizică, dona restul pentru caritate (a da la o biserică sau o casa de copii) și începe înlocuirea hainele sale de modă, care arată maturitatea ta.

Mark nu Tsukerberg un blestem, dar este încă dificil să-l percepe ca un adult tricou și hanorac.

Sovet№3. Ignorați tendințele modei

Cele mai recente tendințe de moda se schimbă prea repede, asa ca ne-am luat de la ei idei utile pentru garderoba. Cei mai mulți tineri nu au buget pentru a cumpăra pantaloni noi în fiecare lună sau două - apoi stai departe de pantaloni care sunt prezentabilă numai în timpul sezonului de moda curent.

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Purtata sau blugi estompate un exemplu perfect; mai multe branduri de designer într-o perioadă scurtă de timp, a reușit să vândă imaginea publicului, iar apoi tendința sa schimbat, și a lăsat mulți oameni cu blugi foarte scumpe, dar prea unpresentable pentru a le purta în locuri publice. Stick la elementele de bază dulap clasic, și de a evita lucruri care nu sunt de acord în totalitate cu el, chiar dacă acestea arata bine.

Și totuși, cum sa se imbrace la moda? Nu atât de mult timp în urmă, am pregătit o serie de articole despre „Cum de a ridica haine om“ (partea 2 partea 3). Acestea sunt vopsite în detaliu recomandările, cum se asamblează un dulap clasic universal, care nu se va pierde relevanța pentru mulți ani și va fi la modă în anii următori. În plus față de recomandări cu privire la un set de haine, de asemenea, am pus împreună recomandări privind alegerea mărcilor de îmbrăcăminte. După citirea acestui articol, veți învăța cum să învețe cum să se îmbrace elegant om.Modele plătit pentru ei să facă haine la modă prost. Nu se încadrează pentru ea.

Consiliul №4. Ai grija de hainele tale

Cei mai mulți tineri nu au bani de rezervă de mult pentru a le arunca (părțile nu iau în considerare;)). Dacă petreceți câteva produse de îmbrăcăminte de înaltă calitate - costum la comandă, o pereche de pantofi scumpe, apoi păstrați-le într-o stare bună, vă va costa încă o sută de alte mai mult.

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Acest lucru înseamnă utilizarea de umerașe pentru haine bune, bretele pentru pantofi și spălare delicată folosind mașina de spălat. Unele dintre elementele pot fi achiziționate în magazine de vânzare, dacă sunteți destul de norocos pentru a găsi figura ta dimensiune. Aceasta este o modalitate foarte bună să se îmbrace bine și cu costuri reduse. Mai multe amendamente de la croitor și a se potrivi bugetul magazin poate deveni un obiect demn de garderoba ta. Doar avea grijă de el și de a proteja investiția cu îngrijirea și întreținerea corespunzătoare.

Bine cuier, mult mai ieftin decât un costum nou. Începe cu ea.

Consiliul №5. Păstrați cel puțin un costum frumos în garderoba ta

Indiferent de modul în care lucrați, veți avea nevoie de un costum decent pentru o ocazie speciala. Dacă lucrați într-o zonă în care trebuie să poarte costume în mod regulat, ar trebui să caute o varietate de culori si stiluri; dacă aveți nevoie doar de un costum pentru evenimente speciale ocazionale, ar trebui să preferați costumul clasic la un singur rând cu două butoane într-un albastru inchis gri sau inchis.

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Dacă cumperi costumul clasic bărbătesc din rack, și nu se află sub comanda, apoi să ia un pic de timp pentru a se potrivi un croitor. Unele dintre cele mai importante magazine oferă acest serviciu, dar va trebui probabil să găsească un croitor tine.

Este merita efortul - costumele din magazinele sunt realizate de standardele generalizează, și nu totul este perfect vei face. Un croitor bun poate face modificări mici, care fac un costum de mediocru perfect stând pe tine.

Consiliul №6. Începeți cu o cămașă albă și albastră

cămăși de bumbac alb și albastru sunt baza dulap elegant. Această idee este întărită de faptul că tricouri ale acestor culori reprezintă aproximativ 90% din totalul tricouri vândute în lume și faptul că oricare dintre aceste culori arata bine pe cele mai multe tipuri de fizicul și fizicul de sex masculin.

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Fiind atât de popular, tricouri clasice sunt, de asemenea, disponibile într-o gamă largă de stiluri si dimensiuni oriunde in lume, inclusiv vânzări. Diferite părți pot revigora bază cu paleta de culori alb și albastru, și nu este nimic greșit să aducă o altă culoare, care dictează stilul personal. Trebuie doar să aibă o cămașă albă și albastră la baza.

Atâta timp cât aveți cel puțin un agățat cămașă albastră albă sau lumină pură în dulap, ai ceva de purtat.

Consiliul №7. Achiziționați unele blugi bine-montaj pe tine, și să știe când și unde acestea ar trebui să fie pus pe

stiluri de blugi sunt în continuă schimbare: cu lacrimi, albită, purtat, îngust, larg, scăzut fasonată, baggy, etc. Stick la stilul simplu al unui bine ajustat blugi denim, o culoare închisă. Le puteți purta cu un stil casual gratuit tricou adecvat. sau cu un tricou pe butoane și un strat de sport în stilul casul de afaceri.

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Consiliul №8. Nu se concentreze pe blugi

Ei bine-capsate și proiectat în pantaloni stil clasic te fac să arate un pic mai elegant, la evenimente publice decât blugi.

Pantaloni sunt mai puțin frecvente în rândul tinerilor, astfel încât să se iasă în evidență. Este mai bine să cumpere o lână sau bumbac pantaloni chinos. decât blue jeans. Pentru mai multe detalii despre pantaloni și pantaloni bărbați pot fi găsite în publicațiile noastre anterioare.

Consiliul №9. Înlocuiți tricouri polo tricouri și cămăși sport

T-shirt pot fi purtate în sala de sport sau munca la domiciliu. Dar, purtând un tricou cu privire la activitățile sociale sau de muncă, în orice caz imposibil, mai ales atunci când este prea mare și este fabricat din tesatura de calitate inferioară, cu logo-ul unei companii.

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Cum să te îmbraci om elegant - 9 Sfaturi

Bun polo in culori simple, de culoare închisă - arată întotdeauna prezentabil și întotdeauna măgulitoare, dacă stau bine. Puteți selecta, de asemenea, butoanele de pe cămașă cu mâneci scurte pentru vara, variind de la tricouri lenjerie casual de la tricouri cu dungi sau o cușcă. Dacă, cu toate acestea, purta un tricou Asigurați-vă că este de culoare nou, curat, solid de culoare închisă și se așează bine pe tine. Vă recomandăm să citiți ce tipuri de tricouri pentru bărbați sunt de vânzare.