Cum să te îndrăgostești cu reprezentanți ai diferitelor semne ale zodiacului

Ce ar putea fi mai important decât iubirea? Este un sentiment minunat ne face mai buni și mai fericiți. Femeia dragoste dă frumusețe și foc în ochii lui. Acest lucru se reflectă în comportamentul. Ea plutește deasupra pământului și lumina de fericire. Ce femei cum ar fi diferite semne ale zodiacului? La urma urmei, temperamentul fiecărui semn, ceea ce înseamnă iubirea și reprezentant al cercului zodiacala în moduri diferite. Aici poti afla totul despre ceea ce este important pentru draga ta și cum să găsească abordarea potrivită să-l!

Cum să te îndrăgostești cu reprezentanți ai diferitelor semne ale zodiaculuifemei dragoste pasionala Berbec. Nu există jumătăți de tone - este real. Atunci când sunt în dragoste, sentimentele pe care le au întotdeauna pe primul loc. Ei sunt gata să dedice întreaga viață.
Femeile nascuti sub acest semn de foc, relațiile sunt în curs de dezvoltare pentru a se potrivi elementul lor. Dar relația furtunoasă este posibilă numai cu favorit. Iubitor de libertate Berbec sunt de acord numai pe cea mai bună opțiune. Dacă nu, ei vor prefera să se bucure de o singură călătorie.
Berbec să își asume responsabilitatea pentru ei înșiși, dar le place parteneri puternici. Ele sunt în căutarea pentru cineva care nu atenteze la libertatea lor, dar nu va fi „lut“. Aceasta este o contradicție aici. În plus, Berbec devin uneori ostatici de propria lor mândrie, gelozie sălbatică și încăpățânarea. Ea duce chiar la agresiune. Dar toată lumea știe că Berbec - optimiștii incorigibili. Și în timpul unei furtuni, întotdeauna vreme însorită.
femeie Berbec iubește, atunci când ea a admirat. Un compliment bun ea poate ridica starea ta de spirit pentru toată săptămâna! Berbecii sunt atât de dornici de a fi iubit și erau mândri de ei, ei sunt gata să se mute munții, dacă numai pentru a auzi din nou: „E mai bine să nu faci!“.
Reprezentanții acestui semn este foarte aventuros. Muncă, muncă și locul de muncă din nou! Ei trebuie doar să se dovedească în domeniul profesional. Și unii chiar preferă eforturile depuse de muncă de familie. Dar într-un Berbec pasionat și credincioși nu va părăsi preferat într-o situație critică.

Taur set echilibrat și realist. Ele nu tind să arate emoții puternice. Prin urmare, compliment, destinat pentru o altă femeie, nu va provoca un scandal. Dar aceasta, desigur, cu condiția ca acesta este asigurat de dragostea ta. În caz contrar, riscați să cunoașteți puterea de furie. Și este poporul acestui semn este rar, dar este cu adevărat devastatoare.
O femeie elegantă, Taurul este legendara. Ei sunt capabili să-și exprime feminitatea! Astfel, Taurul vrea sa fie un pic de îmbrăcăminte pe corp. Ei reușesc să facă un accent pe culoare, deoarece la inimă, un reprezentant al bitului semn al unui stilist. Ei se bucură de viață în diversele sale forme. haine bune, băuturi rafinate, produse alimentare delicioase, picturi frumoase, și numai cea mai buna muzica!
Cei care sunt în dragoste cu Taur aprecia afecțiunea și devotamentul lor, dar este important să nu se dea dezvoltarea de pesimism lor. Nu este necesar să jure că le, ​​altfel vei experimenta pentru tine lor arme „grele“ - indiferența și răceala.
Taurus imaginația sceptic. Acest vis de materialiști pentru a vedea și de a „atinge“. Ei nu sunt dispuși să își asume riscuri, dar în cazul în care ajunge la concluzia că merită, poate chiar merge la o expediție la distanță.
Femei frumoase si puternice Taurus, la un moment dificil nu se va plânge și nag omul tău. Fără tam-tam și panică ei vor găsi un loc de muncă pentru tine.

Gemenii - un caleidoscop de capacitate de personalități multiple. Prin urmare, pentru a construi o relație cu ei este destul de dificil. Și dacă o „personalitate“, sunteți de acord, al doilea mâine pur și simplu decide să nu meargă cu tine la o dată.
Gemenii sunt sigur că viața - este un experiment mare. Cu ei, vei uita totul despre viața de zi cu zi monoton! Ele se încadrează imediat în dragoste și se răcește rapid. În același timp, ei tind să se îndoiască. O astfel de femeie va câștiga cel care o convinge că el este cel mai bun.


Pentru Gemenii SEH și iubire - concepte egale. Creativitatea și imprevizibilitatea în acest domeniu pentru oamenii din acest semn cu adevărat nelimitate. Temperament ca vântul, mersul pe jos de mare. Ei apoi afectuos, plin de rafale furtunoase. Și nu este nevoie să-și petreacă timpul pe înțelegerea lor de logica - mai bine pentru a face dragoste.
Oricine a trăit ceva timp cu Gemenii, au învățat să accepte dualitatea lor, care se manifestă în relația, și la domiciliu. Astăzi, ele sunt fermecătoare și de distracție, dar mâine de tăiere și de nesuportat. Dar pentru tine, femeia Gemeni este gata pentru a merge chiar și pe marginea lumii, împărțită în mod egal toate greutățile și bucuriile.
Și nu uitați niciodată să vină cu complimente frumoase, dacă doriți dvs. „cameleon“ a fost în vervă.

Rac Femeia - o culme de romantism si confort pentru cel iubit. Pupici si imbratisari, îmbrățișări și sărutări ... Și borș, chiftele, cookie-uri și cuvinte un fel de suport, la un moment dificil.
De la tine, ei sunt, de asemenea, de așteptare pentru îngrijire cuprinzătoare. În timp ce vorbim despre acest lucru în grabă. Cu toate acestea, nu așteptați pentru critica lor, pentru că este foarte dureroasă rană. Dar dacă ai câștigat dragostea de încredere profundă Rakow - în inima lor va genera un flux de sentimente, ceea ce este suficient pentru zece.
Persoana Rakov poate fi urmărită, așa cum se spune, cele două părți ale lunii. Dimineața le puteți vedea fraged și delicat. Și sa întors în seara, dintr-o dată prins natura puternic și cald. Și dacă există un motiv pentru care într-o dispoziție racii vă poate cere „la al cincilea număr.“ Deși atunci ei înșiși se vor da vina pe care te-a rănit cu cuvintele sale.
crabi de sex feminin sunt capabili să păstreze secrete. Cu ei o plăcere de a împărtăși povești de viață. Dar nu uitați că acestea sunt foarte gelos. Este proprietarii în forma sa cea mai pură! Și în ziua iubirii tale infidelitate transforma instantaneu într-o ură profundă. În cazul în care cancerul a încetat să încredere în tine, poți uita de poveste luminos și blând al iubirii.
Cancerele de sex feminin - Amazoanele reale, care nu se tem de teste. Dar nu uitați că au momente de slăbiciune, atunci când au nevoie de sprijin. Și din dragostea ei atât mai frumos că oamenii încep să creadă că cu ei - zeita!

Femeia Leu - creaturi prețioase care au nevoie de dragoste și respect. Și dacă nu ești de până la o personalitate carismatică, atunci nici măcar nu încercați. Reprezentanții acestui semn place să-și petreacă timpul înconjurat de prieteni. Fii pregătit pentru faptul că Leoaica ta a avut deja o relație și nu încercați să-l instalați pe „custodia“.
Lions doar fizic nu poate tolera un control extern în orice manifestare. Și atenția sexului opus ca luat ceva de la sine. Dacă kompleksuete - ea va observa. Ar trebui să crezi în tine, pentru că o astfel de persoană Leoaica iubesc cu pasiune și cu sinceritate.
Lions poate fi generos și înțelegere. Dar ei au fost Satui de manifestarea iubirii în modul „automat“. Ei apreciază complimente conștiente, mai degrabă decât de voce plictisită. Leii nu le place clișee și modele. Vrei să câștige inima Reginei? Apoi, să învețe să se apropie totul creativ!
Leoaicele nu sunt egoist, ele nu rece, dar nu te vaneze pentru atenție. Aceste femei solicitante știu că merită mai mult. Le place să cheltuiască bani pe bijuterii și haine. Dă-le posibilitatea. Un gust de multe Lions doar o mare!
Femeile din acest semn sunt în măsură să demonstreze bunele maniere, dar nu are nimic de-a face cu ascultare. De îndată ce te tachineze - „maraie“ si „gheare“ nu poți scăpa. În același timp, aveți nevoie în anumite momente pentru a fi capabil să-l domine.
Demonstrați că vă puteți baza pe. Și dacă ești un amant bun, leoaica nu poate rezista. După SEH pentru ea - punctul culminant al iubirii. Cineva poate, și va suna snob, dar împreună vei rade mult, excursii plan și de a iubi și din nou să iubim unii pe alții în noapte!
Ambițios și încrezător Leoaica emit magnetism. Gelozia ei consideră o pierdere de timp. Și de dragul unei persoane iubite poate merge la lungimi mari să-l salveze.

Fecioara - o femeie care poate da totul de dragul de sentimente serioase. În același timp, ea nu poate să acorde o atenție la punctul de vedere exterior. Pentru ei, este important să fim sinceri în primul rând în fața lui.
Femeia Fecioara este sau caută sau fericit în dragoste. La domiciliu ei sunt - pur materialiste, dar într-o relație - este „ultima romanticilor.“ Gustul lor delicios se manifestă în tot ceea ce: în îmbrăcăminte, în interior, în furnizarea de produse alimentare. Ei - adevărații perfectionisti.
Virgin atât de grijuliu! Vă puteți baza pe ele în toate sferele. Ei nu se va odihni până când totul este stabilit. critica ura Virgin. Despre deficiențe spun tacticos față mai bine în față, pentru a menține relația. Virgin mai mult decât alții să sufere de realizarea imperfecțiune. Ele arată rareori vulnerabilitatea altora. Dar, la un moment dat ei pot doar să plece.
Reprezentanții acestui semn este destul de decisiv, ele sunt ghidate de logica. Dar printre ei sunt visători. Deși au evitat drame și conflicte. Imprevizibilitatea le sperie. Cadou armonie Virgin și încredere în viitor. Dar pasiunile prea violente sunt evitate cel mai bine. Femeile nascuti sub acest semn sunt apreciate duioșie.
Dragoste surprinzător fermecător Dev manifestat în detalii. Și dacă relația este plin de încredere, Fecioara va fi o soție mai bună pentru un om care va aprecia frumusețea, inteligența și gradul de utilizare.