Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

După cum știți, pentru a câștiga omul nu este atât de dificil. Sarcina cu adevărat dificil este de a menține interesul său în propria sa persoană. În acest articol vă vom arăta cum să păstreze un om, și vă va oferi sfaturi importante de psihologi profesioniști în acest sens, care va ajuta să câștige inima unei persoane dragi pentru totdeauna și să devină unul și numai pentru el.Astăzi ne uităm la

Relația cu un bărbat căsătorit

Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

Tema relațiilor cu bărbați căsătoriți este larg dezvoltat de psihologi, deoarece o astfel de conexiune are propriile sale caracteristici. Și fiecare femeie care a fost într-o situație similară, vrea să știe cum să țină un bărbat căsătorit. sfatul psihologului va ajuta să se uite în materie și să ia decizia corectă.

Pe un bărbat căsătorit este o mare responsabilitate pentru familia sa. Și fiecare om inteligent simte această responsabilitate, se simte greutatea sa. Prin urmare, o astfel de persoană nu a avut nevoie de mai multe probleme și mai multă responsabilitate. Prin urmare, în cazul în care bărbații căsătoriți au o poveste de dragoste pe partea, cel mai adesea, este trecătoare, frivol și de scurtă durată. Mai multe întâlniri romantice și pasionați în restaurant și în hotel - și se limitează la romantismul în relațiile cu bărbații căsătoriți. După aceea, începe probleme grave suferite de toți participanții la această situație.

bărbații căsătoriți rareori îndrăznesc să părăsească soția pentru a se angaja într-o relație deschisă cu amanta sa. Și dacă se întâmplă, astfel încât inima ta a ales un om cu o familie, atunci trebuie să se pregătească pentru statutul de amantă, care este cu greu transforma vreodată statutul de soție legitimă. Desigur, această regulă are excepții sale. emoții puternice și sentimente vii pot face un bărbat căsătorit obține un divorț, pentru a lega soarta lor cu o nouă pasiune. În această situație, să păstreze un om ryazhom nu este dificil. Este important doar să urmați câteva sfaturi:

 • Nu înceta să surprindă aleasă. Amintiți-vă că omul tău - un soț cu experiență, pentru care viața nu este nou. Cel mai probabil, el a avut deja obosit de monotonia de zi cu zi și a problemelor de căsătorie. Prin urmare, munca ta este să-i dea o vacanță. Adu în culorile sale de viață strălucitoare, și nu se poate renunța la tine.
 • Oprește tam-tam. Scandaluri - prerogativa soției. Și iubitul tău căsătorit, probabil, deja hrănite cu certurile de familie, și scene. Încearcă să facă astfel încât el ar putea avea o pauză de certurile și certurile. Oferiți-i confort, afectiune, dragoste, îngrijire și liniște sufletească.
 • Nu-l forțați să aleagă. Ultimatum - destul de o armă periculoasă în mâinile femeilor. Fie alegere pentru bărbați este dureros. Deci, nu-l tortureze. Decizia privind îngrijirea familiei ar trebui să aparțină doar omul tău. Iar atunci când se face această decizie, vei afla despre el mai întâi.
 • Stai frumos pentru totdeauna. Nu e greu să te aducă la ordinea de sosire a unei persoane dragi. Nu uitați să facă acest lucru, chiar dacă au fost mult timp într-o relație. Ea este dintre cele mai frecvente greșeli femei după căsătorie este faptul că ei nu mai avea grijă de ei înșiși. Un om este cunoscut de a iubi ochii. Este mult mai plăcut să vină înapoi în cazul în care acestea au fost de așteptare pentru frumusețea irezistibilă și nu torturat temele îmbătrânit soția.
 • Laudati bărbatul ei. Lauda - motivație serioasă pentru bărbați. Atunci când observați și admirați frumoasele calități ale celor aleși, stimulezi-l pentru a deveni chiar mai bine.

Secretele cuceririi oamenilor

Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

Înainte de a vă gândiți asupra modului de a păstra un om, trebuie să decidă, și cum să-l facă se îndrăgostească? La urma urmei, dacă un om nu plătește nici o atenție la tine, și țineți-l pentru a fi sigur. De fapt, se încadrează în dragoste cu un bărbat foarte real. Trebuie doar să definească în mod clar scopul și lucrărilor planificate pe realizarea acestuia. În acest caz, veți fi în urma recomandările psihologilor:

 • Lăsați intriga. Bărbații cu solicitanții de natura. Femeie foarte interesant pentru ei, atâta timp cât rămâne un mister pentru ea. Odată ce o femeie a dezvăluit în cele din urmă la cei aleși, isi pierde interesul pentru ea. Prin urmare, nu este necesar să fie de 100% sincer sincer cu omul. Aceasta, desigur, nu înseamnă că el trebuie să mintă în mod constant. Doar o parte din detaliile vieții tale, caracterul și obiceiurile trebuie să rămână secrete. Și descoperi aceste secrete trebuie să fie foarte lent, extrăgând plăcerea și alimentând interesul pentru barbati. Să fiecare nouă zi va fi pentru el descoperirea de ceva nou în tine.
 • Tenta. Așa cum am menționat mai sus, la fel ca ochii oamenilor. Pentru ei, apariția femeilor este foarte, foarte important, chiar dacă cineva spune contrariul. Nu știi cum să te îndrăgostești, și cum să păstreze un om? Ai grijă de tine și apar în ochii lui numai într-o formă perfectă. Demonstrați frumusete proprii în fiecare zi, în toate formele și fațetele sale.
 • Distrează-te. Descurajarea nu vopsea pe nimeni. O femeie plictisitoare sunt adesea descurajați de oameni, chiar dacă acestea sunt perfect bine în deznădejde lui. Lăsați problemele și necazurile tale încă rămân cu tine. Nu este necesar să le arunce pe cei aleși, mai ales dacă relația ta este încă instabilă și nesigure. Salvați voioșia și starea de spirit de distracție la fiecare întâlnire cu iubitul ei. Zâmbește și simțul umorului - două arme puternice în lupta pentru atenție de sex masculin. Acest lucru se datorează nu numai faptului că oamenii mulțumiți de viața lor, este mult mai ușor de a comunica, dar, de asemenea, faptul că omul, văzând femeia veselă crede că starea ei de spirit bună - este de credit lui. Și o astfel de situație este foarte magulitor.
 • Nu te enerva. Orice om va alege o femeie moale, prietenos și inofensiv. Prin urmare, nu prezintă emoții negative și calități, cum ar fi invidie, furie, cinism, pesimism, asprimea. Astfel de femei sunt adesea descurajați de bărbați.
 • Acquire hobby-uri comune. Oameni ca ea când o femeie împărtășește entuziasmul său. Ea dă întotdeauna naștere la o conversație, discuție, comunicare activă interesantă.
 • Uită-te la el cu dragoste și entuziasm. Toată lumea știe ce „în dragoste uite“. Era nevoia lui de a vedea partenerul tau de fiecare dată când se uită la tine. Să-l cunosc cât de adânc și puternic sentimentele tale. Lasă un pic de mister în ochii lui că era o fantezie de sex masculin în cazul în care chefuri. instrumente nonverbale în lupta pentru atenție de sex masculin sunt adesea foarte eficiente.
 • Atingeți-l. Investiți în atingerea ta toate sale sensibilitate, moliciune, feminitatea si sexualitatea. Weasel ca totul, iar oamenii nu fac excepție.
 • Inaccesibile a rămas. Femeile care pot trage cu ușurință și pur și simplu în pat, bărbați interesați într-un timp foarte scurt. Dar doamna care nu se lasă să se atingă în mod constant și menține o distanță considerabilă, probabil, locuiesc permanent în mintea oamenilor. Păstrați o distanță între voi, dar nu prea departe, ține la distanță. Stai în câmpul său vizual, manite, șicana, ars în el o pasiune și un foc de dragoste.


Nu toate femeile știu cum să păstreze iubitul ei alături de el. Aceste sfaturi simple va ajuta nu numai pentru a câștiga inima unui om, dar, de asemenea, pentru a construi pe termen lung și puternică relație bazată pe iubire reciprocă.

Omul de relații cu publicul vrea?

Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

Fă-l astfel încât omul iubit a vrut să fie aproape de tine, nu este atât de simplu. Este mult de lucru, pentru că este imposibil să se mențină în mod constant pasiunea. Îndrăgostirea - o stare temporară. Într-o relație bună, dă în cele din urmă mod de un sentiment profund și netedă - iubire. Dar când pasiunea dispare, poate fi dificil să se mențină o alianță. Psihologii moderni dau câteva sfaturi importante cu privire la modul de a păstra seria iubit. Cel mai important și se concentrează pe problema libertății într-o relație. Unirea a două persoane nu ar trebui să fie transformat într-o cușcă pentru un cuplu. Fiecare participant relație și ar trebui să rămână spațiu privat și de timp privat și afacerile particulare, în care cealaltă „jumătate“ nu este implicat. Presiunea asupra omului, restricțiile, controlul de femei - toate acestea sunt în detrimentul oricărei relații. Orice om are nevoie de libertate, în grade diferite.

Fiecare dintre noi trebuie să înțelegem. În relații, este deosebit de important. Omul trebuie să nu numai dragoste și dezmierdare, trebuie înțeles. Numai în acest caz, Uniunea va fi o deplină și conștientă. Ia să aleagă altul. Acesta poate nu toate femeile, și nu este la fel de ușor cum ar părea la prima vedere. Cel mai adesea, femeile au început să ceară mai mult, nu de conținut cu prietenie. Din acest motiv, multe cupluri despart.

Învață să anticipeze dorințele și starea de spirit a celui drag. Și atunci nu mai trebuie să întreb - cum să păstreze seria iubit.

Libertatea - una dintre bazele unei relații sănătoase

Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

Foarte adesea, probleme în relațiile încep cu faptul că o femeie vrea toată atenția oamenilor a aparținut numai ea singură. De multe ori, motivul pentru această dorință constă în faptul că la începutul relației omului a dat într-adevăr doamna inimii sale 100% din timpul lor liber. Dar, în timp, viața ia obișnuită și omul sa întors la prieteni, rude și colegi. O femeie începe să pară că priva, neglijat. Desigur, ea și-a exprimat nemulțumirea față de situația. Ca urmare, albastru și scandalul următor se întâmplă fără un motiv bun. Pentru a evita acest lucru, trebuie doar să renunțe la iluziile pe care un iubit-o este pe deplin deținute de dvs. 24 de ore pe zi. Acest lucru nu este absolut adevărat. El, la fel ca tine, rude, prieteni, colegi. El poate angaja într-un hobby care nu implică prezența femeilor. Dacă încercați să-l limiteze la acest lucru, puteți să vă pregătiți pentru o ruptură timpurie a relațiilor. Nu este necesar să se păstreze un om. Amintiți-vă acest adevăr simplu: dacă un om vrea să plece, el va pleca de tot ce doriți să le păstrați. Și dacă el vrea să fie cu tine, vei găsi timp pentru a face acest lucru în orice situație.

Scandaluri, insulte constante și acuzații nu vor beneficia în nici un fel. Cu fiecare nouă cerere cu mâna, omul se mișcă treptat. Opriți controlul preferat, lasă-l să facă ce-i place. Crede-mă, va fi tu foarte recunoscător. Crede omul ei când a spus că el va merge cu prietenii pe fotbal sau de pescuit. Nu este necesar să-l și cu mine suspiciuni goale tortura. Dacă omul tău te iubește cu adevărat, el nu te va înșela și ascunde în spatele prietenii, mergi la o întâlnire cu o altă femeie.

Există câteva soluții simple care vor ajuta să stabilească o relație sănătoasă cu un bărbat, și de a oferi ambii parteneri gradul necesar de libertate. În primul rând, asigurați-vă că fiecare dintre voi avea propriul spațiu. De asemenea, este important să nu prezinte un ultimatum, forțând omul să aleagă între tine și hobby-uri și prietenii săi. Punerea dumneavoastră preferat înainte de această alegere, riști să-un răspuns foarte rău. Este foarte probabil ca un barbat va prefera o prietenie sanatoasa si dragostea nu este o problemă. Venind dintr-o astfel de relație, omul de multe ori eliberat.

Se crede că iubitorii trebuie să fie dispuși să fie împreună tot timpul. Într-adevăr, la început, pasiunea ne face să fii mereu aproape cu partenerul tau. Dar, în timp, este necesar să se caute un echilibru între libertatea personală și relațiile. Amintiți-vă că șederea prelungită prea împreună pot duce la pierderea rapidă de interes reciproc. Prin urmare, lăsați întotdeauna reciproc suficient timp liber să se plictisească. Nu este necesar să se solicite returnarea% partener 100, și nu trebuie să fie dat la el, și mai ales de 100%.

Cum să vă păstrați într-o relație?

Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

O altă problemă comună cu care se confruntă multe femei, este că ei pur și simplu se dizolvă în bărbatul pe care îl iubea. Aceste femei nu uita doar despre ei înșiși, ei încetează orice contact cu lumea, arunca activitatea sa, nu mai este interesat de un hobby, restricționa chat cu prietenii. Toate gândurile, sentimentele și interesele se concentreze pe doar o singură persoană - noul cel ales. Aceasta este o foarte, foarte mare greșeală. Nu se pot dizolva în cealaltă persoană. În această situație, o femeie încetează să mai fie interesant nu numai pentru bărbați, ci și pentru sine. În relația sa cu omul apare obsesia care împinge întotdeauna partenerul îl face să zboare.

Un om într-o relație pare ca el vorbește, mănâncă, doarme cu el însuși, pentru că el nu corespunde cu nici o obiecție, nu pentru a asculta punctul de vedere al altcuiva, nu interferează cu interesele altei persoane. De regulă, astfel de uniuni sunt foarte de scurtă durată. Barbatii sunt mult mai interesați de femei cu propriul lor punct de vedere, cu hobby-urile lor, interesele de muncă activă și contemporane. Pentru a trezi interesul unui om modern,, o femeie trebuie să fie auto-suficient, acesta trebuie să impună respect, nu milă. Pentru o alianță de succes acum trebuie să păstreze și să sublinieze propria lor individualitate, pentru a proteja de identitate, caracterul mândru, hobby-uri, interese și realizări. În această situație, soluția problemei și menținerea relației va cădea pe umerii oamenilor.

Aceasta ajută la menținerea unui om feminitatea!

Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

În ciuda dezvoltării active a mișcării feministe din lumea modernă, oamenii încă mai place feminitatea. Aceasta este natura noastră: suntem atrași de masculinitatea de sex opus și puterea, și le în noi - feminitatea si moliciune. Feminitatea ar trebui să se manifeste nu numai în aparență, dar, de asemenea, în caracter. În acest sens, multe femei trebuie să lucreze serios. Aveți grijă de mișcările lor: acestea trebuie să fie moale, netedă, seducătoare. Acest lucru se aplică de mers, gesturi, expresii faciale. În cazul în care o femeie se misca bine, atunci nu chiar opri opinia unui singur om.

Mai mult de un punct important - vocea. Femeia nu merge voce aspră, strident, tare prea. Asigurați-vă discursul curge lin, blând, învăluitoare. Lăsați orice frază se revarsă din rotika tale ca mierea. Dacă învățați cum să controleze vocea, nu va conta cu adevărat ceea ce spui, omul va fi fascinat de sunetul.

Una dintre tendințele moderne - carierism. Trebuie spus că raportul dintre bărbați să careerists ambiguu. Deși astăzi este la modă, și a avut loc la mare cinste, oamenii proiectate astfel încât ei preferă să vadă lângă o creatură fragilă care are nevoie de îngrijire. bărbați care doresc să protejeze femeile delicate și vulnerabile. Deci, dacă doriți fericirea de familie, apoi să plătească eforturile sale de a crea confort, romantism si atmosfera de sensibilitate pentru oamenii lui. Și tot ceea ce va face eu. Feminitate - acest lucru nu este un dar care este dat mai sus. Această calitate, care este în fiecare femeie. Și această calitate poate fi dezvoltat în mod eficient. Nu uitați să lucreze în această direcție, pentru că este feminin este încă o atracție majoră pentru succes și puternici oameni.

Credincioșia în relații

Cum să te îndrăgostești și să păstreze un om

Toate dintre noi se simt, modul în care oamenii ne tratează. Când este vorba de cei dragi, putem fără cuvinte pentru a înțelege exact ce propriile lor sentimente. Deci, dacă vrei să fii fericit într-o relație, nu ar trebui să permită înșelăciune. Fidelitatea este foarte important pentru orice om. Acest lucru nu înseamnă că ai nevoie de tot timpul pentru a fi cu soțul ei și nu privi în sus la alți masculi. Dimpotrivă, interesul altor oameni persoanei poate încălzi pasiunea dintre tine si unul ales. Dar, în această privință, este important să adere la „mijloc de aur.“ Frank flirt și flirtezi cu alți bărbați inflama pasiunea ta nu este un om, ca o gelozie distructivă. De aceea, dacă un om evinces favoruri, să-l ascundă de iubit nu este în valoare de ea. Dar mor în urma unor astfel de avansuri este de asemenea imposibil. Și omul tău trebuie să fie sigur că vă arătăm tărie și coborî la trădare.

Experții psihologie cred că este prea luminos, și o parte din demonstrație a iubirii pentru partenerul nu vrea într-o relație. în cele din urmă de recunoaștere tare încetează să însemne ceva. Prin urmare, este mai bine pentru a arăta dragostea lor în alte moduri: prin îngrijire, afecțiune, de sprijin. Lăsați omul tău știe că sunt în așteptare pentru el, îngrijorat despre el, interesat de afacerile lui. Acest lucru îi va permite să înțeleagă că într-adevăr să-l iubești. Multe femei sunt interesați, este posibil să se păstreze un om de sex. Relații intime - o parte integrantă a iubi unire. Deci, încercați pentru a se asigura că dvs. iubit sexul regulat și variat.

Așa că ne-am acoperit tehnicile de bază și metodele de reținere a omului. Rezumând toate cele de mai sus, putem concluziona că, în scopul de a se lega la un partener, nu se dizolvă în ea. Dimpotrivă, este necesar să vă lase libertatea de a lua timp, în primul rând, pentru a tine si interesele tale. Oamenii spun că femeile - crearea înțelept și viclean. Utilizați calitățile pe care natura te dăruite, pentru a păstra foc luminos și moale, în vatră.