Cum să tiv acoperișul cu mâinile

Am observat de multe ori - multe greșeli la depunerea acoperișului cu mâinile sale: ca urmare a depunerii urzeală, cădere de tensiune, iar casa are o vedere teribil. În plus, rama se prăbușește, iar coroziunea pornește de la streașină la acoperiș.


În cazul instalării incorecte trebuie să repare, nu doar un fișier de cornisa, dar acoperișul casei, în special căpriori, la care au fost atașate, care este destul de problematică. Luați în considerare greșelile de bază și pas cornișă dreapta tăiați propriile lor mâini.

Cum să tiv acoperișul cu mâinile

Cofrajul la acoperiș, cu mâinile

lucrări de pregătire

Avem nevoie de următoarele instrumente:

 • Tratate și vopsite greblă 25 x 50 mm.
 • Anti cuie 20 mm, cu un diametru de cel puțin 8 mm laturi capac striate,
 • instalare rapidă,
 • Șuruburi pentru lemn de 30 mm,
 • J profil de pornire, profil special pentru lucrari interioare - intrados, perforat (ventilație) spoturi luminoase.

Cum să tiv acoperișul cu mâinile

Intrados, acoperișuri

Înainte de placare trebuie să fie inspectate cu atenție de acoperiș, căpriori, placi. Elementele rămase în urmă Loose ar trebui să fie consolidate, putred - înlocuiți provocând suspiciune bordurate materialul pe o suprafață curată și apoi impregnat cu un antiseptic care urmează să fie vopsit.
Unii artisti fac greseala, pentru a încălzi spațiul în Hemming față. Este plină de acoperiș putregaiul casei: ferme, grinzi și acoperiș, deși izolația la acea locație este inadecvat, cel mai bine este să-l loc sub acoperișul standard al casei sau în interiorul pod.

Fixarea cadrului de depunere

În continuare, să ia în considerare instrucțiunile pas cu pas cu privire la construcția corectă a cadrului său pentru mâini liant (elemente din lemn sunt fixate împreună cu șuruburi):

 1. Pentru a începe, măsura nivelul orizontal pe perete proeminent din fundul căpriori, făcând marcatorul etichetei. Apoi, semne de nivel inferior pe raft fixat, fixați „ansamblul de rapid“ în jurul conturului căpriorilor din toate părțile casei.
 2. După aceea, în mod similar de a face pe cealaltă parte - atașați cremaliera plăcile între căpriori. Pentru a atașa căpriori în șinele verticale de mijloc, astfel încât capătul a fost la același nivel și exact la mijloc între cele două bare existente.

Dacă se dorește, peretele poate fi întărită cu ghidaje verticale pentru corpurile de profil pentru căpriori de mai sus, dar, în practică, de multe ori am pe acest timp liber, bani și materiale, deoarece sarcina pe ea nesemnificativă la selectarea materialului.

 • Atașați un al treilea ghid pentru profilul de fixare de-a lungul pereților casei, la partea de sus existentă a suporturilor verticale, după care toate cele trei șine se combină împreună la capetele elementelor transversale.
 • Cum să tiv acoperișul cu mâinile

  Mulți, de asemenea, spori și mai mult designul, făcând o multitudine de plăci transversale corpuri de oriunde se simte ca a cheltui o mulțime de materiale, timp și bani este irosit, după cum arată practica, nu joacă un rol semnificativ.

  Atașarea liant plastic

  Panourile de vinil sunt cele mai populare materiale pentru depunerea de pe acoperișul casei cu propriile sale mâini. Ele sunt durabile, nu capricios, dar se poate deforma foarte mult cu schimbările de temperatură, datorită fixării rigide, în acest sens, de multe ori fac greșeli, să ne gândim cum să coase în mod corespunzător de acoperiș din plastic casei noastre.

  Cum să tiv acoperișul cu mâinile

  Depunerea scafe streașină

  Ancorarea j-profil feroviar din partea de jos, este nevoie de șina centrală pentru fixarea profilelor. Erori apar frecvent - pentru unghii j-profil pe care doriți prin găurile, în orice caz, nici demaror j-profil sau mantale nu poate fi bătut în cuie direct pe piele prin găurile. Start profil bătut în cuie la o distanță de 40 cm strict pe centrul găurii.  După aceea, liantul este important să nu se pună de-a lungul pereții casei, și perpendiculare. Nerespectarea regulilor este plină de curbarea și apariția golurilor între elemente.

  Siding ar trebui să fie făcut cu 1 cm mai scurt decât distanța maximă dintre j profilurile și puneți-l exact, astfel încât fiecare parte a avut o rezervă pentru extinderea de 5 mm!
  În cazul în care căptușelii trece aproape de orificiul de pe șina sau gaura nu este în centrul rack, atunci ar trebui să facă un nou mijloace improvizate, se potrivesc același cui, face o serie de găuri de-a lungul liniei dorite, iar apoi crește lățimea de deschidere a unghiilor liber, fără obstacole ar putea fi deplasat de-a lungul liantului gaura.

  Cum să tiv acoperișul cu mâinile

  Metode de liant cornișă

  Condiția principală - că cui a fost în mijloc, iar panourile se pot deplasa liber dintr-o parte în alta fără efort, cuie unghiile nu trebuie să se încheie, lăsând un decalaj de 1 mm, nerespectarea regulilor poate afecta grav aspectul casei, în cazul în care un clește necesar de unghii ușor tras până la nivelul dorit.
  Puteți urmări, de asemenea, o greșeală ca fiind prea scurt, siding în cazul în care distanța pe ambele părți ale mult mai mare de 5mm, siding merge toate sloturile din vânt și hangout, așa că nu a fost să fie respectate cu strictețe dimensiuni.
  La fixarea nu ar trebui să trageți panoul, în orice caz, nu este necesar să ciocan un cui în piele! , Poziția mantale liberă nu rigid legat, este garantul faptului că de mai mulți ani, va fi netedă și frumos.

  Unii artiști folosesc șuruburi în loc de cuie pentru a fixa profilele, în afară de a permite o greșeală gravă - filarea-le tot drumul, am folosi cuie din oțel inoxidabil cu crestaturi pe margini, practica arată că economisește timp și bani, fără a compromite calitatea muncii, ci dimpotrivă, numai accelerare.

  Panourile sunt interconectate caneluri, cu atenție fiecare al treilea panou instalarea unui perforat, adică aerisirea, cu orificii pentru ventilație ciorchine, plăci și alte elemente de acoperiș, pentru a se evita putrezire și a mucegaiului.
  La sfârșitul anului pereti cultură mai bine fără probleme, nu la 45 de grade pe ambele părți, așa cum fac unii, mai exact, taiere numai grosimea dorită, se economisește timp și simplifică instalarea structurii.

  Cum să tiv acoperișul cu mâinile

  Panourile de vinil sunt cele mai populare materiale pentru depunerea unui acoperiș casă

  Profilul cel mai recent al pielii, nu putem repara cu cuie, astfel încât la profilul de start bătut în cuie pe partea de sus a unui mic bar la carcasa de jos în sine găsit într-un profil de start, iar partea de sus - în bar. De asemenea, se va proteja de zgârieturi și pierderea de piele cu structura acoperișului în timpul vânturile puternice.

  Cum să tiv acoperișul cu mâinile

  Fața de mulți maeștri folosesc aceeași tehnică liant, permițând astfel gafa - la colțul dintre profilele din PVC fixate cu unghi simplu. Deci, nu să fie în colțul colectează apa de pe acoperiș. Când panta spre apa curge în jos casa asieta, elementele de fixare și chiar scurgeri de pe peretele interior al camerei. Această problemă poate fi rezolvată parțial cu propriile lor mâini, și închide decalajul cu montare de silicon.
  Am cârlig bandă fasciei, este vorba de depunerea unui acoperiș, acesta accelerează instalarea, elimină fluxul de proiectare, și ne economisește bani.
  Trebuie avut în vedere faptul că banda de friză este atașat la început, acesta îndeplinește funcția și tăiați și j-profil, pe partea de sus a articulațiilor fasciei de bandă sunt jgheab ascunse sau turnare.

  Cum să tiv acoperișul cu mâinile

  spoturi luminoase de depunere Cornice

  Depunerea acoperiș clapboard

  Este mai puțin frecvente, dar mai popular decât depunerea de acoperiș din metal și materiale scumpe. Luați în considerare punctele importante atunci când atașați materialul manual.
  Frame consolida deoarece este mai grea arborele atunci când sunt ude, iar materialul este predispus la deformare.
  În primul rând căptușeală trebuie să fie de înaltă calitate și bine uscat, pentru a evita deformarea materialului.

  Cum să tiv acoperișul cu mâinile

  Depunerea acoperiș clapboard

  Pentru depunerea capitonajul plafonului este mai bine să folosiți șuruburi, având în vedere umflarea materialului atunci când sunt ude, unghiile - nu cea mai bună opțiune pentru fixare.
  Există, de asemenea, poate fi o eroare în absența unui acoperiș de ventilație. Este necesar să se perforarea panouri pentru pereti, pentru a asigura fantele de ventilație din plastic, ținând cont de faptul că fiecare al treilea - de ventilație.

  Cum să tiv acoperișul cu mâinile

  Opțiuni pentru depunerea streasina căptușelii acoperișului

  Este de dorit să proceseze partea din spate a antiseptic și „scoarță de copac“, pentru o protecție suplimentară ca un tratament standard de căptușeală slab.
  De asemenea, este important să nu se stabilească colțuri la nivelul articulațiilor - de multe ori am să văd această nebunie pe mai multe acoperișuri. panouri pentru pereti mai bine benzi căptuși fasciei, fie din poziția din față l paralel cu acasă de blocare în sus, în partea de jos este mai bine să plece fără formare și căptușeală, astfel încât apa care curge în jos nu curge în elemente.

  Cum să tiv acoperișul cu mâinile
  Depunerea acoperișului: ochii se tem, dar mâinile fac