Cum să vă rog, un geamăn tip -....................

Enchanting, suflet mai multe fațete ale oricărei companii. Dar acest vicios și secretos, care nu se poate vorbi adevărul, incontinent și predispus la accese de furie nemotivată. Și totuși - am fost doar o mască pentru propriul lor beneficiu. Asta e tot ce este - un om născut sub semnul Gemenilor.Toți ceilalți El caută servitori și aderenți, este important ca lumea se învârte în jurul lui, de îndată ce el - centrul lumii în sine. Dar mândria lui se joacă în mâinile unei femei care se află lângă el - un om-Gemenii vor face tot ceea ce ea a fost îmbrăcat mai bine decât oricine că ea a avut decoratiunile cele mai originale.

4) Pentru a multumi Gemenii nu-l condamn pentru faptul că nu sunt în stare să facă sau nu pot face.

5) Cu Gemenii nu se plictisesc de ele este întotdeauna distractiv și interesant. Ei sunt oameni foarte inteligente și atractive.

6) Gemenii vor fi cu tine pentru un timp bun și când ai probleme.

Dacă auzi opinia omului. care este „sufletul companiei“, atunci cel mai probabil, acesta este un reprezentant al semnului Gemeni. Gemeni îi place să fie în centrul atenției, le place să facă prieteni și să stea în companii. Și ei pur și simplu nu le place companii „gab“, le place să dezbat. Barbatii nascuti sub semnul Gemenilor sunt înclinați să creativitate și inovare, ele stralucesc cu spirit.

Pentru a atrage atenția gemeni de sex masculin. În primul rând, trebuie să te uiți în lumea lui și să încerce să arate aceleași calități care sunt aproape de om. Prin urmare, mai întâi trebuie să învețe cum să par a fi inaccesibile și nestatornici prin natura. Când el va acorda o atenție la tine, să-l vă rog, încercați să se schimbe cu ea, și nu încercați să protesteze împotriva substituibile sale.


În compania prietenilor sau printre străini, un om - Gemeni este mereu în centrul atenției. El prinde ochiul femeilor pentru frumusețea lor și natura energetică. El este foarte sociabil, el are o multime de fani, dar pentru relația el va alege doar o singură fată. El este inteligent și fermecător, mereu ulybchiv și considerație față de ceilalți. În compania sa, te simti special, întotdeauna ușor și ușor de a comunica cu el. Cu el mare plăcere să vorbesc cu. Omul - geamăn perfect orientat în orice subiect, este ușor de a sprijini conversație, distracție, gluma și spune o mulțime de povești fascinante din viața lui. Gemeni este mereu în căutarea de sine.

Ei bine, ce faci ca un om interesat de un frate geamăn? [B] [/ b] Nu
este imposibil? Poate doar, ca să spunem așa, munca nu este foarte
Obține în cele din urmă ia mulțumit atenția, și apoi încercați
Să se abțină de libertate-Birdie! Ei bine, să începem de la început.

Pentru a multumi un barbat Gemeni, ar trebui să aibă întotdeauna o șic și în același timp un aspect misterios. De asemenea, îi place să fie menținute într-o diferite teme de sex masculin, cum ar fi fotbal sau hochei.

Cum cum ar fi gemene. Ei au un cerc destul de mare de prieteni, dar nu este constantă. Rămas singur cu noi înșine, oamenii evita sa fie singuri, pentru că se tem să cadă spirit. Toți oamenii în mare măsură influențate de elementul lor - este de aer, acestea sunt curajoși și persistente. Titularii de marca nu trăiește în trecut, și cred că doar despre prezent.

Uita-te la reacția lui. Twin - tip narcisist de sex masculin și resentimente, el nu a suferit atunci când el este ignorat. El este gelos și hotărât, transformat atât de ușor atenția către cealaltă doamnă.

Dă-i o șansă, speranță inspirație. Odată ce vă simțiți că atenția Gemeni a câștigat, da-i o șansă de a realiza dorințele lor. Lasă-l să creadă că nu-l ispitit, și el a fost. Vă puteți odihni pentru un timp, pentru a face o pauză, opriți întâlnirea cu el.

CUM să atragă atenția GUY - Metoda fără defecțiuni

Cum să vă rog un tip? ALL PICKUP de formare în unul!

Cum să vă rugăm un tip în școală în 5 minute | Cum să vă rog, un tip de la școală în 5 minute

Explică-l nu foarte inteligibil ceea ce sa întâmplat, pentru a asculta un monolog despre entuziasmul lui, exprimă încântarea întâlnirii. Luați în considerare faptul că gemenii au pierdut dorința de a apărea în toate locurile dintr-o dată. El a găsit un loc confortabil și interesant lângă cel care este atât de neînțeles și minunat!

In mod neasteptat de la sine prea în serios sunteți interesat de hobby-urile sale.
Atunci nu ai nici razolosh apă!