Cum să vă rog, un om geamăn - căderea sa în dragoste cu un

În cele din urmă, ai întâlnit un om care iubește și știe cum să comunice, să vorbească despre sentimentele lor. Dar există încă o mulțime de muncă pentru a fi, tipul ăsta ai fost. Înțelegerea acest lucru vă va aduce mai aproape de obiectivul dorit. Cum a făcut ca gemenii?Ai scufundat în cea mai bună pregătire în semnul zodiacal și plierea buna eufoniei. Ii place sa fie in centrul atentiei la orice petrecere, cheia pentru cucerirea aceleași minciuni pentru tine

Gemenii place la partid și nu poate suporta rutina de căsătorie, deci cel mai bine este de a face relația interesantă. Ei de multe ori să aștepte pentru femeia lor ideal de neatins al căror mod unic și ei au întotdeauna în minte, dar în drum spre idealul deținut de mai multe femei.

Dacă doriți să fie singurul, devin sarcina sa, o problemă care trebuie să o rezolve. Trebuie sa fie o femeie-vacanță, și el pur și simplu nu mă pot rupe de tine. Dacă el vede că sunteți în stare să se bucure de viață mai mult decât este, atunci nu va merge departe de atenția lui.

Cum să vă rog, un om geamăn - căderea sa în dragoste cu un

Nu există drame și tragedii

Twin suflate de vânt, în cazul în care stația de râs și viața este plină de sentimente intense de culoare închisă. Joaca-te cu el, până la jocuri de cărți și mândru, stați un pic nerezolvate, pentru că pentru a rezolva ghicitori este cel mai bun joc.

Trebuie doar să aibă o gamă largă de interese și o citire excelentă. Nu sta acasă, de așteptare pentru Gemeni te va suna.

Desigur, el ar suna, dar dacă acest lucru va fi de fiecare dată când nu-l va interesa. Mai degrabă decât retragere merge să învețe să danseze tango argentinian, du-te stâncă curs de alpinism, du-te la club sau karaoke. Gemeni este întotdeauna în cazul în care interesant și incitant.

Trebuie să aveți cercul social, nu să se retragă în ei înșiși și să nu fie gelos atunci când el este în mod constant în centrul de comunicații și printre acești oameni sunt obligați să fie femei frumoase.

El este inteligent, și niciodată anvelope pentru a extrage informații despre orice și toți cei din jur. Arată interesul în hobby-urile sale, pune întrebări, el ar fi fericit să vorbească despre ceea ce a învățat și ceva pentru a reflecta. Și, desigur, obligat să fie convins că a găsit o femeie care nu este frumos numai în aparență, dar, de asemenea, un conversationalist mare.

Cum să vă rog, un om geamăn - căderea sa în dragoste cu un


Societate și Gemeni

Arunca ipocrizia, regulile și restricțiile. Da, de multe ori „Walker“ si da, el va flirta cu alte femei, dar dacă te uiți doar la ea și cu atât mai ușor va fi mai mare decât atacurile rele de gelozie, omul tău va fi pentru tine întreaga lume.

Dacă sunteți într-o stare proastă și nu știu cum să trateze totul cu o mai bună ședere acasă pozitiv. Trebuie să fii parte dintr-o conversație plină de viață, vorbesc, desigur, el va fi în principal, dar dacă sunt oprite din conversație, și împrăștiate la întâmplare pentru a răspunde, el va înceta să comunice cu tine. Gemenii nu se va distra pe cei pe care nu consideră suficient de interesat, mintea lui ascuțită refuză să se ocupe de un prost.

tinuta ta ar trebui sa surprinda placut si intrigi pentru a da, încercați o zi sa se imbrace sexy super-, alături de costum clasic, nasturii, și, în general, în a treia formă informală-hipperskom. Play, șicana, capta atenția lui și nu-i da drumul.

Înțelege - acesta este un semn de aer, iar el are nevoie de libertate, el zboară ca un fluture pe flori luminoase.

Cum să vă rog, un om geamăn - căderea sa în dragoste cu un

Un lucru ar trebui să știi despre omul tău Gemeni

Dvs. Gemeni nestatornic ca vântul. Vei avea sentimentul că sunteți familiarizați cu cel puțin două persoane. Viața cu acești tipi, puteți apela orice, pur și simplu nu previzibil. Este într-adevăr două personalități trăiesc, primul - clovn, al doilea - un intelectual.

În ciuda tuturor, pentru toate poznele sale, este întotdeauna prins de înțelepciunea râs sale, el rareori nu și glume sau glume nu sunt cel puțin încă două sensuri. El are o minte ascuțită și adesea bine educați, chiar dacă nu au terminat Oxford.

Dacă într-adevăr doriți, să fie inteligent, în cazul cu Gemenii pentru a portretiza o femeie prost, pur și simplu l sperii. Fie ca este vorba cu foc, condiment în viață, aranja chiar focul pasiunii, dar nu fi trist.

Dacă înțelegeți că este nevoie de tine prea multă energie, și puteți fi cu greu într-o stare de spirit pozitivă cele mai multe ori, atunci poate că pur și simplu nu te potrivesti.

Încearcă să țină pasul, pentru că omul tău Gemeni este ca vântul, nu este foarte ușor de prins, dar se poate urmări.

Cum să vă rog, un om geamăn - căderea sa în dragoste cu un

Gemeni - amant

Nu ne îndoim că Cupidon a avut un frate geamăn. Gemenii place sa flirteze noua dragoste, care de multe ori fată adevărată mizerabil face. Și acesta este doar locul pentru care poți să-l prind inima vânt de amant evaziv. Nu este un semn al zodiacului nu-i place să tachineze și să-l tachineze, atunci când, ca Gemeni. Fii viclean, inteligent și evaziv ca o vulpe. După ce te intrigat, știi că e timpul pentru o aventură.

Tu totul vrei? Fii inventiv, interesant, atrăgător și evaziv. Distracție pentru Gemeni nu se termină la ușa dormitorului, acolo ea este doar începutul. Un experimentator neobosit, jocuri de inventator de rol, ventilatorul pentru a descrie procesul, de multe ori nu ezita în cuvinte - totul despre el.

Cere-i să-ți spun imaginația ta și să se joace. Vei primi o experiență foarte interesantă și sentimente.

Gemeni este mereu în căutare de ceva nou, neexplorat, dar se va întoarce mereu la tine, dacă vă păstrați noutatea și vacanță în relație.