Cum să vă rog, un om geamăn

Cum să vă rog, un barbat Gemeni

Cum să vă rog, un barbat Gemeni

Mai întâi trebuie să acorde atenție oamenilor înșiși, să iasă în evidență de celelalte femei din jurul lui.Despre aspectul nu va vorbi despre asta în scris suficient. Dar ce trasaturile Gemeni pune mintea lui atunci când întâlnirea cu o nouă femeie?

Bărbații din acest semn este foarte atras de informații și erudiție femei. femeie inteligentă este mult mai probabil pentru a atrage un barbat Gemeni decât toate celelalte, indiferent dacă acestea sunt de cel puțin trei ori belle! în primul rând El nevoie de un interlocutor inteligent pentru a discuta cu ea o varietate de subiecte. În cazul în care orizontul este limitat la a urmări destinele participanților arată „Casa 2“ și știri bârfă, șansele de a atenției de sex masculin Gemenii au practic nici unul. Dar dacă poți deveni pentru el un excelent conversationalist și va fi capabil să mențină o conversație pentru o lungă de timp ia în considerare că sunteți în cercul său interior, și clasarea a crescut foarte ridicat în ochii lui! Elocvența femeie prețuiește apel vizual mult mai mare, amintiți-vă acest lucru!

Barbatii apreciaza Gemeni flirt

Le place să „prinde din urmă“ pentru a le eludeze, domnișoară. mister Nepredskazuemost- și aici sunt două „capcane“, în care se încadrează în mod necesar oameni de acest tip.

După ce au reușit să atragă atenția oamenilor, există o problemă să-l țină lângă ea, și este doar mult mai dificil decât să-l plac. Iată câteva sfaturi cu privire la acest lucru.

Cum să vă rog, un barbat Gemeni

independență

Din cauza naturii sale controversate acestor oameni abia pe lângă cineva. Chiar și enervant din jur salturi sale nastroeniya- de la pesimism profund optimism deversor. Dar aceasta este ceea ce ei valoare mai mare vsego libertatea lor personală.

Din aceasta urmează prima zapoved- nu și în nici un fel să încerce să limiteze libertatea și independența Gemenilor! Apropo, cu același respect ar reacționa și la libertatea personală, fără a încălca pe ea în nici un caz.

Lipsa de interes în el

În general, acești oameni sunt înconjurate de o mulțime de poklonnits- elocvența lor, umorul și capacitatea de a purta o conversație atrage mulțimile de fete și femei. Nu „trage“ cu ochii în direcția lui, nu prezintă un interes sporit în persoana sa, nu să-și exprime simpatia lor pentru el, și apoi, datorită celor trei „nu“, el te va stabili cu siguranță în afară de alții de doamnelor sale. intriga lui tânăra nu răspunde la elocvența lui țâșnește (adică tu) și el va dori să știe de ce.Diferența față de alții

Să fie ceva în aspectul, comportamentul, într-un mod de a vorbi. Ceva te face diferit de celelalte femei, și atunci el va încerca cu siguranță să te țină lângă mine. Fii în acest calm și încrezător sebe- „pir“ femeile nu le place Gemenii.

comunitate de interese

Ei bine, aici nu ne-am deschis Americii. Dacă o femeie este interesat de aceleași lucruri ca și bărbații (și nu contează despre orice semne ale zodiacului în cauză), această femeie este un interes crescut de la el. Gemeni nu este o excepție. Împărtășește entuziasmul său, să sprijine în eforturile sale de a mulțumi același lucru pe care îl dorește, și te-ar lua ca în măsură să-mi Minded-i dea bucurie și iubire.

auto-dezvoltare

Interesat de tot în lume Gemenii place foarte mult femeile, care, de asemenea, nu stau în propria lor dezvoltare și întotdeauna ceva de explorat, dornic de noi cunoștințe. Homebody, plictisit ma uit la TV nu se va trezi dragoste în inima lor.

Cum să vă rugăm un om Gemeni (sfaturi)

Intrigă și uimi

Lyubopytstvo- una dintre caracteristicile de gemeni de sex masculin. Un mister feminin îi face semn ca un magnet, el se grăbește emoționat la joc „Ghici cine sunt?“, A sugerat femeia. Dar secretele și misterele unei femei nu ar trebui să fie prețiozitate exagerată sau falshivymi- și înșelăciune unravels om Gemeni foarte repede și instantaneu pierde interesul într-o doamnă tânără. Dacă e real, el ar fi fericit să-și petreacă tot timpul liber aproape de tine, încercând să dau seama dvs. „puzzle“.

Frank și zâmbet deschis

Zâmbetul de pe fața ta, deschis uite cald bucurie, sincer la întâlnirea cu nim- aici este arma ta principală, atunci când se ocupă cu gemeni de sex masculin. Reprezentanții acestui semn este cel mai acorde o atenție la contactul cu ochii și simțul olfactiv. Deci, zambetul tau Priplyusuet aroma minunata a unui parfum bun. Doar nu pereborschite- miros înțepător (chiar si cel mai scump parfum) fără echivoc că respinge de la tine. Și pentru o lungă perioadă de timp.

citate Arm

Citând personalități celebre Exemple în timpul conversațiilor cu Gemenii, lipirea la site-ul de fraze inteligente, vă va demonstra încă o dată erudiția și educația sa, iar acest lucru Gemeni aprecia foarte importanta capitala.

Um, farmec, eruditie, inteligenta, unicitatea te va face în ochii lui cel mai interesant interlocutor, cu care există întotdeauna ceva pentru a vorbi despre, spre deosebire de frumusețile plin de farmec pompoase cu maniere, deși bine „ambalate“, dar complet goală în interior. De aceea, oricine el alege, care intenționează să construiască o relație pe termen lung? Propriu-te!

Ei bine, cel mai important sfat atunci când răspunsul la întrebarea „Cum să vă rog, un om gemeni?“ - nu încerca să-l schimbe, să accepte acest lucru pentru ceea ce este. Recomandarea, de altfel, este valabil pentru toate tipurile de oameni.

Ia aceste sfaturi în arme utilizate în practică, și de lângă tine va fi un om fericit, vesel Gemeni, cu care nu va fi niciodată plictisit! Și dacă te întorci să-l potrivire perfectă poate fi găsit aici.

-Zi de nastere prietena mi-a dat un prosop cu un bărbat. Soțul prosoape plăcut, și el a izgonit omul ...

Partajați acest articol cu ​​prietenii în rețelele sociale, dacă doriți, făcând clic pe butonul de mai jos. Vă mulțumim!