Cum să vă spălați nas acasă ca un copil să se spele pe nas

Mulți părinți sunt foarte dificil de a menține nasul copilului curat. Pentru copii respira mai usor prin nas când bea lapte - este necesar să se spele nazal trecerea lui.Nazale copii de prevenire de protecție de la diverse boli, cum ar fi sinuzita. Înainte de a începe să se spele nasul copilului, pentru a cumpăra un spray nazal soluție salină.

  • Spălați-vă pe mâini atunci când utilizați spray.
  • Copilul ar trebui să fie ținut în poziție verticală și insufla 1-2 picaturi in fiecare nara (mai multe informații exacte cu privire la doza specificată în instrucțiunile).
  • copilul trebuie să fie apoi pus, astfel încât capul a fost ușor mai mică decât restul corpului. Această situație va permite soluția salină pentru a reduce secreția de mucus și stimulează copilul „vychihat„mucusului în partea din față a nasului.

Pe o parte a întrebării - cum să se spele siguranța copilului nasul lui? Trebuie amintit faptul că procesul nu ar trebui să fie prea lung, iar în cazul în care copilul rezistă sau plâns, este necesar să se oprească spălarea și încercați din nou mai târziu.

Cum să vă spălați nas acasă ca un copil să se spele pe nas

Cum sa faci o soluție salină la domiciliu pentru a spăla copilul nas

  • borcan de sticlă curată obișnuită;
  • Aproximativ 1 litru de apă (distilată, sterilă de temperatura camerei);
  • sare aproximativ 1 linguriță;
  • Pipetei.

Cum să vă spălați nas acasă ca un copil să se spele pe nas


Deci, cum să facă o soluție salină la domiciliu pentru a spăla nasul copilului? Este necesar să se amestece sarea si apa intr-un recipient curat.

Cu ajutorul unei pipete, picurare nu mai mult de 2 picături în fiecare nară a copilului. Pat atunci când este necesar pentru a menține în poziție verticală.

Cum de a face soluția pentru a spăla nas baby-copii? La această sare pentru a pune de patru ori mai puțin și minerale fără gaz poate fi utilizat în loc de apă distilată.

Cum să vă spălați nas acasă ca un copil să se spele pe nas

Ceea ce înseamnă că puteți spăla nasul copilului?

mijloace excelente pentru udarea mucoasei nazale, și înmuiere mucus este „akvamaris“. Ce ar trebui să acorde o atenție la utilizarea de:

  • Ca parte a „akvamaris“ sunt minerale care ajută la menținerea unei funcționări normale și corecte a mucoasei nazale.
  • Sugarii sub un an nu se injecta un mijloc, este necesar să se îngroape aderarea la instrucțiunile.
  • Nou-născuții insufla de obicei 1-2 picături în fiecare nară, de aproximativ 4 ori pe zi.

Cum să vă spălați nas acasă ca un copil să se spele pe nas

Nasul poate fi spălat cu copii de vârstă școlară?

Pentru a spăla nasul copilului de vârstă școlară trebuie să aleagă opțiunea care va fi mult mai confortabil pentru el.

Primul exemplu de realizare - ser fiziologic inhalarea. Lăsați copilul a pus mâinile căuș, așa cum le toarnă în soluție. Pe lângă el cere să se aplece deasupra chiuvetei, astfel încât să poată respira prin soluție nas. O persoană trebuie să fie sigur să se uite la podea!

A doua Variantei - lavajul nazal ser fiziologic, folosind o udare specială. Ai nevoie să-l umple cu lichid și cere copilul să se aplece peste chiuveta. Capul ar trebui să fie ușor înclinat într-o parte. Solutia trebuie sa toarne din udare nara superioară, iar apoi este drenat din partea de jos a nări.

Cum să vă spălați nas acasă ca un copil să se spele pe nas