Cum se activează apa din casa cu propriile lor mâini

În compoziția sa, fluid din corp seamănă cu o apă vie structurată. Lichid are efecte benefice asupra organismului uman, inclusiv în timpul diverselor boli. În apă, acesta a pus un cod de informații, astfel încât apa își amintește toate informațiile furnizate și derivate. Acest cod trimite informațiile necesare pentru a celulelor, astfel încât atunci când boala ei au început să se schimbe structura, cel care a fost stabilită inițial prin natura. Apa ajută la restabilirea potențialului de energie la nivel celular și vindecarea bolii, chiar de vindecare complet corpul.Pentru utilizarea regulată a apei este mai bine pentru a găti acasă. Apa folosită pentru normalizarea tensiunii arteriale, tratamentul insuficienței renale, a intestinului, reduce nivelul colesterolului din sânge și a acționa procesele metabolice active pentru a elimina toxinele din organism. Apa protejează împotriva infecțiilor parazitare, și creează un mediu favorabil, în cazul în care nu este în măsură să mențină orice parazit. Aceasta are loc de apă îmbogățită cu particule încărcate și crește nivelul pH-ului și ORP devine negativ. Toți factorii distrug paraziții.

Metodele de preparare a apei activate

Încheiat la apă vie acasă în pivniță. Bune mâini umane ajuta la activarea H2O și dau proprietăți de vindecare. Structura naturală este restaurată, în cazul în care spune un cuvânt bun, și de exprimare abuziv și negativ într-un moment distruge structura apei. Programați lichidul înainte de a fi este de a bea. Înainte de a bea apă vorbi cu ea și apoi scuti oboseală, și la rândul său, corpul energetic și viguros. Reia structura apei și clopotelor și când citesc rugăciuni.

apă activat este pregătit și folosind populara metoda de congelare. fluid cu gheață solidă structură ordonată, astfel încât timpul de congelare, chiar dacă structura este deteriorat, cristalizarea are loc. Se toarnă în recipiente de plastic și puneți apă în partea de jos a pietrei de siliciu, chiar și un mic bucăți suficient. Se recomandă să nu folosească apa de la robinet, iar constanta un cuplu de ore. apa activat devine un siliciu gust plăcut, caracterizat ca, de exemplu, după activator, dar are aceleași proprietăți. Containere din plastic nevoie pentru a pune în congelator pentru o zi întreagă. Pana seara, am scoate și se lasă decongelate, și trebuie să treacă samorazmorozka fără nici un efort din exterior pentru a crește viteza de decongelare.

Cum se activează apa din casa cu propriile lor mâini?

Până dimineață nu a obținut întotdeauna apa complet decongelate, partea superioară îmbinată și precipită în recipientul de rezervă. Silicon ar trebui să fie clătite cu apă rece pentru a elimina energia rău, și este din nou potrivit pentru utilizarea în casă. Activated apă și obținută cu ajutorul Shungite. Acesta poate fi achiziționat în orice supermarket, și chiar și în rețeaua de farmacii. Structura sa este uimitor, care îi permite să aibă abilități incredibile. Mineralul pe bază de carbon este, structura are un molecule sferice numite fullerene.

Contact apă Shungite și structuri de H2O, oferind un bactericid, proprietăți anti-inflamatorii și proprietăți antioxidante. lichid Shungite este utilizat în tratamentul alergiilor, gastrite, ulcer gastric, boli parodontale și a altor boli. Ia sticla de trei litri, clătiți-l și fixați la piesa de jos a schungite, se toarnă cu apă și a pus să stea timp de două zile. După ce apa este drenată, iar jumătate litrul de fund să rămână, au turnat precipitat care s-au prăbușit. Printre multe moduri de a activa unele dau proprietăți unice de apă.apă magnetic activat

Pentru a găti la H2O magnetic acasă, este necesar să se pregătească o pâlnie magnetică. Pentru această pâlnie trece lichid și, astfel, structura sa este schimbat, ceea ce face util. Există, de asemenea, pâlnie specială, care poate fi pus pe robinet. reducerea colesterolului din sânge, ficatul este redus, de ieșire de la rinichi pietre mici. În cazul în care o persoană dermatita, eczeme sau psoriazis astfel de Vodicka va fi o adevărată mântuire, și cel mai important in casa va fi permanentă.

Efectul pozitiv al apei activat influențează mulți parametri și este adesea găsit în literatura de specialitate. H2O Energia este strâns legată de îmbogățirea ionilor hidroxil. Activați apa menajera stimulează un număr de procese biologice, rapid germina semințe, cresc semințe deteriorate, animalele sunt împărțite în celule.

Utilizarea de acasă apă activat:

- complex organism de purificare, H2O are fluiditate ridicată și este ușor solubil, este utilizat pentru terapia fizică;

- ameliorează sindromul de sevraj la alcool, cu excepția fumător, în cazul în care el a decis să renunțe la țigări;

- ajută cu intoxicație cu monoxid de carbon și gaze de gătit;

- util pentru femeile gravide în timpul toxicoza, probabilitatea unei creșteri sănătoase pentru copii, mai ales în cazul în care femeia care trăiesc în zone defavorizate ale orașului;

- reduce oboseala, mai ales atunci când o lungă ședere la calculator;

- un excelent înlocuitor loțiune, masca sau smântână;

- Flori intr-o vaza sunt mult mai lungi decât în ​​apă obișnuită.

Mort (CF) și să trăiască (LH) H2O

Anolit sau apa moarta are proprietățile germicide. care nu poate fi medicament foarte puternic. lichid incolor are cel mai subtire miros de acid, gust ușor tricotează. Aciditatea apei este între 2.5-3.6 mV. dezinfectatorului mort de apă se referă la ideal. Este utilizat în spălare, spălat vase, bandaje, sterilizare, etc. Apa este tratata cu camera, chiar dacă crescute insectele nedorite. instrument imbatabilă în tratamentul răcelilor și a gripei. Proprietățile de apă mort păstrat timp de 1-2 săptămâni, dar ar trebui să fie stocate numai într-un recipient închis.

Cum se activează apa din casa cu propriile lor mâini
Catolitul sau H2O viu se referă la fluide de stimulare și are proprietăți alcaline. gust slab alcalină și absența oricărei culori caracterizează fluctuațiile de aciditate de 8,5-10,5 mV. Activate toate procesele biologice, crește bunăstarea. Lichid de înmuiere a pielii, netezirea ridurilor și ucide matreata. Numele apei vieții este justificată în toate, părea să ridice toată viața, dă putere și energie. Deoarece LH nu este stabil, proprietățile sale se pierd rapid. apă activat pentru a găti la domiciliu este foarte important, rolul său în viața de zi cu zi este de o importanță deosebită. Planeta este o minge de cristal imens, toate conectate împreună și anima și obiecte și procese neînsuflețite sunt guvernate de natura. Apa se observă mai mult de 5000 de substanțe chimice nocive. apa activat nu este un remediu, dar 87% este recunoscut de o utilizare populară. Tratamentul apei este cunoscut din cele mai vechi timpuri, fie că este vorba de înot, turnare sau de băut. Se toarnă într-un pahar cu apa, se acopera cu ceva și începe procesul de activare. Activarea este de calitate atunci când apa este curată și fără clor.

Acasă apa bucătar poate fi și cu ajutorul activatorului, ceea ce confirmă faptul că apa vie și moartă este prezent nu numai într-un basm, dar este într-adevăr. Activatori vândut câteva mii de întuneric, pentru a alege pentru toate gusturile și pentru capacitățile sale financiare. apă Gătit folosind un activator activat doar are loc procesul de electroliză. proprietăți supranaturale menține echilibrul energetic. H2O este util nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. În cei doi ani încep să ia apa un sfert de cană și cu vârsta doza este crescută. apă moarte și vii, în orice caz, nu se amestecă sau se vor anula reciproc. Cele două lichide sunt complet diferite, au proprietăți diferite și sunt depozitate separat una de cealaltă. Au activat apă la domiciliu este necesară pentru fiecare persoană.