Cum se albeasca axila la domiciliu decât pentru a ușura piele

Cum se albeasca axila la domiciliu decât pentru a ușura piele
subsuori întunecate de obicei, nu prezintă nici o boală (excepție este diabetul).

Cu toate acestea, închiderea la culoare lor deranjează adesea oamenii, in special femei. Ei sunt timizi să ridice mâinile sus, băi de soare, purtarea fără mâneci.Dacă întâlniți această problemă și nu știe cum să se albeasca subsuori acasă, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Mai jos, avem cel mai eficient și mai rapid mod de albire a pielii, în axile.

Cauzele axile întunecare ale pielii

Pigmentarea pielii pot fi expuse în astfel de cazuri:

 1. Cu frecventă de îndepărtare a părului, greșit în zona de subsuori.
 2. Când rău, axile igienă necorespunzătoare, astfel încât pielea se acumulează celulele moarte ale pielii.
 3. Când hiperhidroza - transpirație excesivă.
 4. Atunci când poartă haine sintetice, care este motivul pentru care pielea încetează să respire în mod normal, apar locuri întunecate.
 5. Atunci când se utilizează deodorante alcool (antiperspirant).

Confruntarea cu cercurile intunecate remedii populare

Nu știi cum să albeasca subsuori pielii? Vino la metodele de ajutor, cum ar fi:

 • utilizarea pielii tufarisuri naturale (peeling);
 • gospodărie ștergând pielea cu diverși agenți cu efect de albire;
 • elimina cauza întunecarea axile.

Există un alt mod inteligent de a: albeasca subsuori va excursie pe jos în solar. În cazul în care întregul corp va fi întuneric, și nimeni nu va observa axile întuneric, deoarece culoarea pielii este egalată, defectul masca off.

exfolierea Gentle în axile

Înainte de a lumina zonele intunecate, ar trebui să utilizați un exfoliant natural care indeparteaza celulele moarte ale pielii. Aceasta este prima etapă a clarificare, unii oameni sunt limitate la.

Scrub pentru albirea pielii vă puteți pregăti, următoarele produse sunt potrivite pentru acest lucru:

 1. Cum se albeasca axila la domiciliu decât pentru a ușura piele
  Bicarbonatul de sodiu. Se amesteca cu puțină apă pentru a face o pastă groasă. Aplicati produsul la masaj subsuoară într-o mișcare circulară. După 3 minute, clatiti frecarea apa gazoasa, sters pielea uscata.
 2. Lamaie cu zahar. Pentru a realiza axile alb și curat, fără cercuri intunecate, folositi o lamaie, are un efect de albire, precum și de zahăr, ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii. Este necesar să se dizolve 1 lingura. l. zahăr în 100 ml de suc proaspăt de lămâie. Se aplică la zona de la subsuoară, masaj, se spală cu apă, se usucă pielea.
 3. Miere și cărbune activat la albesc axilare. Grind 2 tablete de cărbune activat, se adaugă 1 h. L. miere, se amestecă bine. Aplicați frecarea pe piele, frecați ușor, dar nu mai mult de 2 minute. Cărbune, fiind un excelent absorbant, curăță profund pielea de praf, murdărie, toxine, uniformizează tonul. Mierea hrănește pielea cu vitamine, minerale, îi conferă un aspect bun.

Periați zona axilelor nu trebuie folosite mai mult de 2 ori pe săptămână, pentru a evita iritatiile.

modalități simple de albire a pielii în zona de subsuori

Cum de a albi subsuori, după ce a petrecut un minim de timp si bani? Obțineți ajutor de la următoarele produse și instrumente care sunt în fiecare casă:

Taiati 1 felie de cartofi periat, ștergeți-le pielea în fiecare zi. Același efect are și suc de cartofi.După aplicarea sucul trebuie să așteptați 15 minute, apoi se clătește subsuoara apă curentă. Cartofii au acizi care promovează piele pentru iluminat.

În cazul în care pielea are alunite, negi, apoi utilizați orice remediu popular pentru îndepărtarea petelor intunecate au nevoie doar după consultarea cu un dermatolog.

Cum se albeasca axila la domiciliu decât pentru a ușura piele
Acesta este cel mai bine cunoscut remediu pentru deschiderea culorii pielii. Amintiți-vă cât de repede negru își schimbă culoarea de ceai atunci când arunca o felie de lamaie.

lămâie proaspătă trebuie să fie tăiate, frecati o felie de piele în axile, se spală cu apă după 10 minute.

Lamaie de multe ori duce la uscarea pielii, astfel încât după utilizarea acestuia trebuie să ungă crema hidratanta subsuoară. În nici un caz nu exagera sucul de lamaie pe piele, sau poate să apară iritații.

În cazul în care metodele tradiționale de subsuori luminanŃă nu au produs rezultate în 1 lună, atunci trebuie să consulte un medic. Poate că motivul pentru care acest fenomen a devenit o boală a sistemului endocrin.

ulei de nucă de cocos

Ușor freca în piele, se lasă timp de 10 minute, se clătește cu apă. Compoziția de ulei de nucă de cocos conține vitamina E, deschiderea culorii pielii, conferindu-i un gust plăcut.

Cum se albeasca axila la domiciliu decât pentru a ușura piele
Anterior, standardul frumuseții feminine a fost considerată o piele alba, atat de multe fete sunt spălate în mod regulat și a luat o baie cu lapte.

Deși astăzi moda sa schimbat, negricios fata, tăbăcite este prea sexy, frumos, dar laptele este încă folosit, deși nu la întregul corp, dar numai în zona de subsuori.

Ai nevoie în fiecare zi pentru a lubrifia pielea cu un tampon de vata inmuiat in casa de lapte. Acest produs face pielea moale, delicată, cum ar fi ar trebui să fie în acest domeniu.

Grate mere proaspete pe o răzătoare, gruel pus pe piele, se freacă în 15 minute pentru a elimina pisat cu apă sau cu o cârpă umedă.

Apple nu numai lightens pielea, dar, de asemenea, ucide bacteriile dăunătoare și germenii place să fie ocupat pe teren umed, provoacă un miros neplăcut de transpirație.

peroxid de hidrogen

Cum se albeasca axila la domiciliu decât pentru a ușura piele
Subraț va ușura soluție de peroxid de 3%. Acestea ar trebui să fie curățate depresie de zi cu zi, în care mijloacele nu vor mai spăla.

Peroxidul de hidrogen este lightens nu numai pielea, ci, de asemenea, ucide bacteriile și protejează împotriva mirosului.

Orice mijloace utilizate pentru iluminat, trebuie aplicat numai pe pielea curata. De aceea, înainte de a trasnet subraț trebuie spalate resturile de deodorant cu apă, se usucă pielea cu un prosop.

Elimina cauza subsuori pigmentare

Dacă o fată se luptă doar cu consecința problemei, nu cauza acesteia, nu va atinge nici un rezultat în deschiderea culorii axile.

Pentru a scapa de pete intunecate, este necesar pentru a elimina cauza defectului. Și se află adesea în normele de igienă de bază:

 1. Cum se albeasca axila la domiciliu decât pentru a ușura piele
  În fiecare zi, ar trebui să ia o baie sau duș. să se spele pe sudoare, murdăria și grăsimea, pentru a preveni colmatarea porilor.
 2. Preferința depilatoare trebuie administrat în continuare de ras (deoarece îndepărtează părul nedorit pentru o perioadă scurtă de timp) și Shugaring (depilare cu zahar), ceara sau cu laser. Cu aceste metode de a elimina „vegetație“ pielea nu va avea de suferit, va înceta să se întunece. Dar dacă ea preferă un aparat de ras, atunci trebuie să-l schimbe în mod regulat, în orice caz, nu scoateți lama de păr teșit.
 3. Purtați tricouri, pulovere, rochii realizate din materiale naturale. în care pielea poate respira.
 4. Utilizați deodorant (antiperspirante), ca parte a care nu există alcool, astfel încât pielea nu se usuce.
 5. Purtați tricouri largi, rochii, nu strângere de arme și talie. O astfel de îmbrăcăminte va oferi o mai bună circulație a aerului va ajuta la prevenirea iritarea pielii delicata de subsuori.

Știind cum să ușureze axila la domiciliu rapid și ușor, puteți purta orice haine, nu-ți fie teamă să ridice mâinile lor, ținându-se de barele de mână, începe sa te iubesti.

Eliminați cercurile intunecate subsuori cu ușor și nu scump, pentru că acordul cu problema poate fi produsele convenționale, care este în fiecare casă.

Aceste materiale vor fi de interes pentru tine:

Cum se albeasca axila la domiciliu decât pentru a ușura piele

Întotdeauna sfaturi și rețete proaspete și sănătoase din grupul nostru VKontakte