Cum se albeasca axila la domiciliu rapid și eficient

Cum se albeasca axila la domiciliu rapid și eficient
În cazul în care pielea a întunecat axile, aceasta este o dovadă de pigmentare sale a crescut, dar motivele pentru care acest lucru poate fi destul de mult - ca un eșec elementar de a respecta regulile de igienă personală și de reacție a pielii la deodorant. Cum se albeasca axila la domiciliu?Nu există nici un punct în încercarea de a face cu această problemă, până când afla de ce pielea întunecată în acest domeniu.

De ce întuneca subsuori?

Există mai multe cauze probabile: de multe ori, această situație se datorează vârstei sau modificări hormonale postpartum la femei.

Cu toate acestea, există și alte explicații posibile:

 • hainele pe care le purta prea strâmt și a făcut din materiale sintetice, ceea ce face dificilă o ventilație adecvată;
 • pielea subrat iritată după ras sau îndepărtarea părului;
 • utilizați antiperspirante și deodorante, conținând în componentele sale compoziția pigmentarea;
 • rareori să ia un duș, de îngrijire în mod corespunzător pentru piele, cauzand celulele moarte ale pielii incep sa se acumuleze și se lasă un miros neplăcut;
 • prea mult timp la soare pe soare sau într-un pat de bronzare poate cafenie cade inegal;
 • Un alt motiv pentru subsuori inchis - medicamente hormonale;
 • de multe ori de fum.

Uneori întunecare a pielii in axile indica unele boli - cum ar fi bolile de ficat, diabet, infecții fungice ale pielii.

Mai mult decât atât, este posibil ca problema este caracteristicile individuale: în transpirație excesivă, produse de îngrijire a pielii pe de reacție, etc.

Cum și ce să albeasca subsuori pielii?

mod universal de rezolvare a problemei ar fi o vizită la solar.

Doar ține cont: este doar un efect superficial asupra pielii, deși metoda și eficientă.

Când un bronz axile, întuneric rase, împreună cu restul de culoarea pielii.

Metoda este deosebit de bun, cu un solar, în cazul în care doriți să conducă axila, în ordine într-un timp scurt, rapid și pentru un timp scurt pentru a elimina defect de piele a ochilor.

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a albeasca subsuori la domiciliu și pe cont propriu, în timp ce solarul nu este necesară.

În primul rând, trebuie să renunțe la obiceiul de a ras în fiecare zi, și, împreună cu aplicarea constantă a antiperspirante - în schimb este mai bine să folosiți deodorant convenționale.

Cum se albeasca axila la domiciliu rapid și eficient

Acum, du-te la pasul următor. Cum de a albi pielea subraț cu acasă căi de atac? Pentru a face acest lucru, este permisă utilizarea diferitelor produse prezente în bucătărie. 1. Utilizarea peroxidului de hidrogen prin diluarea cu apă în proporție de 2: 1, respectiv. Lichidul rezultat este mai întâi pus pe un tampon de bumbac, apoi ștergeți-le cu porțiunile necesare.
 2. Se amestecă bine un pic de iaurt și fulgi de ovăz, apoi aplicați amestecul preparat pe piele sunt locurile pe care trebuie să albesc. Țineți amestecul timp de 20 de minute, după care se clătește cu jet de apă caldă. Se repetă masca de două ori sau de trei ori pe săptămână.
 3. Cineva ca lutul alb, sau mai degrabă o mască din ea. Fa-o de două ori în 7 zile, și în curând veți obține efectul dorit. In argila alba are două avantaje: funcționează rapid, iar rezultatul durează o lungă perioadă de timp.
 4. Cartofi concluzionat, de asemenea, proprietăți de albire, fructe crude atât de curat din piele și ștergeți cu o bucată de piele în axile. În loc de cartofi puteti doar suc de fructe utilizare. Această procedură ar trebui să fie efectuată într-o săptămână, de 2-3 ori pe zi. Avantajul acestei metode este faptul că cartoful nu provoacă iritații la nivelul pielii delicate.
 5. suc de lamaie Potrivit, deoarece are un efect excelent de albire. Doar ștergeți-le piele timp de 21 de zile și după o anumită perioadă de preaviz, acesta devine mai ușor.
  Cum se albeasca axila la domiciliu rapid și eficient
 6. Laptele are o compozitie de vitamine si grasimi echilibrat, astfel încât acesta are un efect benefic asupra pielii umane, inclusiv subsuori pielii. Se amestecă două linguri de lapte, o linguriță de brânză de vaci și o lingura de faina. brânză de vaci și lapte, este de dorit să se aleagă cea mai grăsime. Ingredientele sunt stârnite consistență gustoobraznoy, după ce masca trebuie aplicată în axilă. Cincisprezece minute mai târziu, toate se spală cu apă caldă. Cu aceasta masca va fi capabil de a curăța pielea, a scăpa de celulele moarte și de a ușura considerabil tonul ei. Trebuie doar să repetați procedura în fiecare zi, timp de șapte zile.

Cu toate acestea, în cazul în care căile de atac populare nu sunt îndeplinite sau preferați să utilizați produsele cosmetice, apoi vin la creme speciale de ajutor, care au ca efect de albire a pielii. Ele se găsesc pe rafturile din farmacii si magazine de cosmetice.

Desigur, de la astfel de creme au, de asemenea, un sentiment - pielea în axile devine mult mai ușoară după utilizare.

În ceea ce privește frecvența de utilizare, crema ar trebui să fie aplicate în fiecare zi și, atâta timp cât culoarea pielii în acest domeniu nu este egal cu culoarea pielii întregului corp.

Prevenirea închiderea la culoare a pielii, în axile

Respectând câteva reguli simple, vei fi capabil de a evita o întunecare neplăcut al pielii, iar în cazul în care a avut loc deja, atunci aceste sfaturi vă vor ajuta într-un timp scurt pentru a scăpa de rumenire.

Cum se albeasca axila la domiciliu rapid și eficient

Deci, ce ar trebui făcut?

 1. Scapa de păr în axile, prin îndepărtarea cu laser, shutaringa sau ceara epilat. Pe lângă faptul că este atât de noi fire de par sunt în creștere mult mai lent, te face mai puțin daune pielii lor sensibile;
 2. Ia-îngrijire subraț deodorant speciale (pentru pielea sensibilă și delicată), în care structura nu sunt substanțe agresive și alcool;
 3. Încercați întotdeauna să poarte haine largi realizate numai din materiale naturale și țesături;
 4. Lupta cu transpirație excesivă. Deal cu ea, cel puțin parțial, reduce transpirația va ajuta sa corecta dieta echilibrata, tratamentul bolilor sistemului endocrin (dacă este cazul), precum și Botox în zona axile,. Pe de altă parte, recurgerea la Botox nu este necesar - puteți cumpăra în schimb tampoane speciale pentru axile absorbante, astfel încât pielea nu va fi iritat.

Acum știi cum să lumineze subsuori, astfel încât această vară și Sarafane părții superioare a tancurilor se va deschide articolul dumneavoastră preferat de îmbrăcăminte.