Cum se albeasca axile întuneric acasă

subsuori frumos? Cu ușurință!

Cum se albeasca axile întuneric acasă
problema suparator de întunecare subsuori sunt familiare multe femei. Acest lucru duce la auto-îndoială, dezvoltarea de complexe. Trebuie să poarte haine închise. Înainte de a vorbi despre modul de a remedia situația, este necesar să se afle motivele pentru care sa produs. O astfel de abordare ar identifica factorii care conduc la axile intunecarea.Efectul aparitia petelor intunecate depinde de mai mulți factori. Prin eliminarea lor, puteți obține rapid scăpa de consecințe nedorite. În caz contrar, pentru a primi o frumoasă și nu întunecați axile va fi dificil. Principalele motive:

 • unele tipuri de produse cosmetice (crema de îndepărtare a părului, deodorante) conțin componente care atacă pielea delicată;
 • efectuarea încălcare tehnica de ras;
 • resturile de păr de culoare închisă;
 • modificări ale nivelurilor hormonale care necesită recepție preparate speciale;
 • o reacție alergică la tipurile sintetice de țesătură;
 • unele caracteristici tăiate haine;
 • expunerea necontrolată la soare sau într-un pat de bronzare;
 • fumatul.

Cum se albeasca axile întuneric acasă
In unele cazuri, pete negre pot fi rezultatul unei combinații de mai mulți factori. Și, de asemenea, schimba culoarea axila a următoarelor boli: diabet, obezitate, boli hepatice, infecții fungice. Transpirație cauze Browning. În cazul în care problema nu este legată de componenta medicală, vă puteți albesc pielea la domiciliu. Dacă aceasta este o manifestare a bolii, este necesar de a vizita un medic.

ACȚIUNE NECESARĂ

Satisfacerea cerințelor produselor de îngrijire a pielii delicate în axile - o modalitate foarte bună de a preveni aparitia de pete intunecate:

 • o dată pe săptămână ar trebui să facă peeling, pentru a scapa de celulele moarte ale pielii;
 • mijloace de îngrijire trebuie să fie blând;
 • lucruri sintetice, bine fixat pe figură, determină o creștere a glandelor sudoripare. Dintre acestea vor trebui să dea, și să acorde preferință haine din țesături naturale;
 • ras. ca un factor puternic de iritare, cel mai bine este de a schimba metodele de îndepărtare a părului ceara sau zahăr. Concomitent cu vegetației nedorite vor fi eliminate celulele moarte ale pielii;
 • Din același motiv, nu utilizați crema pentru depilare.

Pielea din axila pastra culoarea naturala si nu este întunecat, este important să se respecte toate regulile. În caz contrar, efectul de albire nu va dura mult timp.

remedii populare pentru a lumina

Cum se albeasca axile întuneric acasă


Există mai multe rețete care permit să scape de pete intunecate pe piele la domiciliu. Compozițiile nu necesită componente scumpe, și o lungă perioadă de timp pentru preparare.

CARTOFI bun albeasca pielea axile este capabil de felii de cartofi sau de suc de la ea. Pentru rezultate vizibile de ștergere efectuat de 3 ori pe zi, timp de o saptamana. În același timp, pentru a evita iritațiile.

Castravetele masca castravete potrivit nu numai pentru față, dar în alte părți ale corpului. Sucul de legume este tratat cu pete închise la fiecare 2 zile dopolucheniya rezultat.

soluție de substanță concentrație scăzută PEROXIDULUI (3%) este aplicată în regiunea axilară cu un tampon de bumbac. Nu abuza unealta sau de a utiliza o formulare mai concentrată. Acest lucru poate duce la arsuri uscate sau chimice.

Sucul de lamaie felii de lamaie frecate cu întunecare, stand 3-5 minute și se spală cu apă caldă. Unse cu crema hidratanta. Pentru pielea foarte sensibilă la sucul de lamaie ar trebui să fie adăugate turmeric sau miere, pentru a forma o suspensie. Mijloacele aplicate timp de 10 minute, apoi se spală.

Argila alba Pentru a înălbi subsuori, acțiune va trebui să regulat (cel puțin de trei ori pe săptămână). Pulberea se diluează cu apă caldă la o stare cremoasă. O mască este aplicată timp de 10-15 minute, apoi îndepărtat sub un duș flux. Pentru un efect suplimentar, puteți adăuga suc de lămâie, pătrunjel, castravete.

Oatmeal oatmeal este măcinată într-o moară de cafea, și apoi diluat iaurt. Ingredientele nu trebuie să fie foarte lichid, pentru a rămâne pe piele. Timp de expunere de 20 de minute. După aceea, se spală masca cu apă caldă. Repetată de 2-3 ori pe săptămână.

Bicarbonatul de sodiu substanta actioneaza ca un demachiant delicat. Pentru a prepara amestecul va avea nevoie de: o lingura de bicarbonat de sodiu, o linguriță de ulei de măsline și un ou. După amestecare până la uniformizare, pete negre masat timp de 2 minute, se clătește și se usucă prosop. Pentru ca efectul vizibil va necesita cel puțin trei tratamente.

Apple a masca oțet de cidru nu numai ajuta sa scapati de Browning, dar va distruge bacteriile și miros. Este important de a alege un produs de concentrație 5%. Acesta este amestecat cu făină de orez într-un raport de 1: 1. Compoziția se aplică pe piele. După 15 minute, se clătește cu apă caldă. Desigur Săptămâna va livra pata subsuoară.

Coaja de portocala pulbere de coajă de portocală uscată a fost amestecată cu apă la o stare de pastă se aplică în zona axilară. Pielea trebuie să fie uscată. Cincisprezece minute mai târziu, compoziția se clătește cu apă rece. Această metodă este nu numai în măsură să albeasca culori închise, dar va elimina particulele moarte si curata porii. Pentru a obține rezultatele dorite trebuie să folosească orice altă zi timp de o săptămână.

TALC Dacă problema a apărut din utilizarea de deodorante pe bază de alcool pentru a ajuta talc. Acțiunea sa se va asigura uscarea și curățenia, reduce transpirația.

Perceperea unei taxe pentru subsuori

Excesul de grăsime în axila poate duce la închiderea la culoare, astfel încât costul să adopte un set de exerciții pentru zona. Ele sunt simple și ușor de a efectua la domiciliu. Pentru a le aduce în formă este necesară pentru a combina exerciții de aerobic și de rezistență. Primul care vizează consolidarea mușchilor, iar aceasta din urmă elimină rezervele de grăsime redundante. Efectul bun va înota crawl. ocuparea forței de muncă productivă va fi de 40 de minute, de 3 ori pe săptămână.

Dacă, din anumite motive, acest lucru nu se poate face, este posibil să se conecteze push-up-uri și exerciții cu gantere. La domiciliu, acestea sunt înlocuite cu sticle de apă din plastic. Pentru a asigura indoite corespunzătoare a corpului la un unghi de 90 °, mâinile sunt crescute în mână. În această stare, trebuie să rămână timp de 5 secunde. După aceea, mâinile coborât încet în jos. Exercitarea repeta de 10-15 ori.

Este posibil să se folosească mingea de cauciuc (cu diametrul de 35 cm). Mâinile lui stoarce în trei poziții: deasupra capului, la nivelul pieptului și de mai jos. Se repetă de 4-5 ori, menținând respirația regulată în timpul exercițiului.

Dacă comprimați mâinile în fața castelului, efort maxim exercitarea, puteți face fără mingea. Rezista tensiune timp de 15 secunde și relaxa mușchii. Numărul de repetiții exerciții - 10.

Efect bun pentru a da tuturor mușchilor care efectuează TRIM. Făcând acest exercițiu de 5 minute pe zi poate îmbunătăți forma ta.

Pentru a albesc permanent închiderea la culoare de pe axilă ar trebui să rezolve problema într-un complex cu utilizarea tuturor mijloacelor disponibile, iar apoi rezultatul dorit nu este mult timp să aștepte.