Cum se desparte în casă timp de 10 de minute de exerciții în imagini

Sfoară ca orice exercițiu sportiv are un efect benefic asupra sănătății. Utilizarea sa este următoarea:

 • el trage coloana vertebrală, previne dezvoltarea scoliozei;
 • îmbunătățește performanța cavității abdominale;
 • Aceasta crește mobilitatea articulațiilor picioarelor și le întărește;
 • Aceasta contribuie la normalizarea ciclului menstrual la femei si reduce durerile recurente;
 • normalizează respirație;
 • este prevenirea varicelor;
 • Aceasta întărește mușchii picioarelor, spatelui si abdominali.

Pentru a învăța să facă split-urile, vă puteți înregistra pentru cursuri în gimnastica, balet sau orice alt tip sport, care este implicată activ în întindere de mușchi.Dar acest lucru nu este posibil, poate fi învățat în casă.

Cum se desparte în casă timp de 10 minute pe zi: 7 cele mai bune exerciții

Pentru a face split-urile la domiciliu au nevoie de un covor, voință și un pic de timp liber.

Pentru a sta pe șirul de caractere, aveți nevoie pentru a lucra la întindere mușchii picioarelor. Există exerciții speciale.

Cum se desparte în casă timp de 10 de minute de exerciții în imagini

Pentru ca acestea aduc beneficii maxime, trebuie să vă amintiți cele mai importante reguli:

 • nu este necesar să dețină clase imediat după o masă, ar trebui să ia cel puțin 2 ore între ele;
 • înainte de exercițiu este necesar să se încălzească mușchii.

Mulți oameni subestimează importanța acestei etape, dar ajută pentru a evita rănirea și facilitează formarea. Jogging, sarind coarda, lovi cu piciorul picioarele lor - aceste exercitii ajuta la pregatirea corpului pentru un antrenament complet;

Important! Dacă înainte de antrenament să ia un duș cald sau o baie, vizionarea si va fi mult mai ușor.

 • expertii recomanda pentru a efectua se întinde în dimineața. Aceasta energizează toată ziua, îmbunătățește circulația sângelui și are un efect pozitiv asupra inimii;
 • pentru a face angajarea se desparte numai pe picioare de întindere suficient. Avem nevoie de a dezvolta flexibilitatea generală a organismului. Acest lucru va ajuta la exerciții abdominale, push-up-uri, sta-up-uri, prelate.

Prin efectuarea de exerciții de stretching, nu pot face mișcări bruște. Este necesar să se urmeze respirația, pentru a învăța să se simtă corpul, să se concentreze asupra senzațiilor. Dacă ceva cauzează disconfort sau durere, ar trebui să se oprească de formare și să revizuiască corectitudinea stretch.

Pentru formarea de succes poate fi identificate 7 exerciții de stretching-cheie:

 • pante clasice în jos. În performanță, trebuie să încercăm să atingă podeaua cu mâinile. Picioarele trebuie să fie astfel, latimea umerilor;

Important! Pentru necunoscatori acest exercițiu poate fi dificil. Permis de a pune piciorul mai larg. De-a lungul timpului, devine mai ușor de efectuat.

 • coboară picioarele larg desfacute. În acest caz, ar trebui să încercați să alăpteze atinge podeaua;
 • exercițiu „Butterfly“: așezat în poziția lotus trebuie să apăsați palmele pe genunchi, astfel încât acestea au fost presate la podea;
 • exercițiu „balet Barre.“ Acest lucru va necesita suport pentru picior la nivelul taliei: o masă, sau spătarul noptiera. Alternativ, menținând piciorul pe suport, este necesar să se facă pante. Este important să nu se îndoaie la genunchi;
 • așezat pe saltea, ține în fața picioarelor și a picioarelor pentru a alinia degetele și ochii în tavan. Țineți înapoi nivelul maxim, aveți nevoie pentru a trage ciorapii cu vârful degetelor;
 • așezat pe saltea cât mai mult posibil să se dizolve în direcții diferite picioare. Păstrarea spatele drept, aveți nevoie pentru a efectua mai multe trunchi de îndoire fiecare picior;
 • în picioare pe un picior, trebuie să lovi cu piciorul picioarele lor pentru a efectua înainte sau în lateral cât mai mare posibil.


Acorde o atenție! În timpul exercițiului, este necesar să se concentreze asupra senzațiilor. Pentru a simti tulpina musculare, pentru a determina pragul de durere.

Cum se desparte în casă timp de 10 de minute de exerciții în imagini

Fiecare om pentru sine alege exercițiile și formează un complex. Cel mai bine este de a efectua 3-4 exercitii de mai multe abordări.

exerciții dinamice, este de dorit să se efectueze de 15-20 de ori, și statice - timp de cel puțin 60 de secunde.

După primul antrenament va fi resimțită în dureri musculare. Acest lucru se datorează microtrauma. Soothe senzații neplăcute prin folosirea încălzitoarelor, o baie caldă sau duș. Nu este necesar să se oprească clase, câteva antrenamente va ușura durerea.
Dacă durerea este severă și nu se oprește timp de 4 zile, trebuie să se oprească exercitarea. Acest lucru poate cauza erori.

Erori în timpul antrenamentului

Prinderea la domiciliu, trebuie să fie foarte atent cu privire la sentimentele și tehnica de executare a exercițiilor lor.

De multe ori, lipsa de rezultate, sau durere dupa antrenament lung din cauza erorilor de formare. Există mai multe erori majore, care reduc eficacitatea instruirii:

 1. Stai pe firul necesar prin durere. De fapt, stau pe sfoara ar trebui să fie treptată. nu sunt durere brusca norma, si arata tehnica exercitarea de complexitate sau executarea necorespunzătoare.
 2. Split-urile pot fi pentru o săptămână. Acesta poate doar copii. Mai in varsta persoana, cu atat mai greu este de a face acest exercițiu, este nevoie de mai mult timp pentru acest lucru.
 3. Dacă faci în exercițiu spurts, mușchii se vor întinde. De fapt, această abordare asigură leziuni musculare și dureri prelungite. În cele mai rele cazuri amenință ligamente. Toate exercițiile trebuie să fie efectuate fără probleme.
 4. Ignorând de respirație și postură duce la o punere în aplicare incorectă a firului. Nu este util pentru organism. Respirația și postura - aceasta este ceea ce trebuie să urmați pentru a efectua orice exercițiu de stretching.

Trebuie să încercăm să evităm aceste erori, atunci clasele vor fi mai utile, dar rezultatul nu va dura mult timp.

Principiile de formare de succes

Pentru clasa este distractiv, iar rezultatul, trebuie să urmați câteva reguli simple:
orice rezultat are nevoie de timp. Nu vă așteptați după a treia sau a patra antrenament sforii perfectă:

Cum se desparte în casă timp de 10 de minute de exerciții în imagini

 • tulpina musculare - un proces îndelungat. În acest caz, regularitatea principală și intenționalitate;

Important! Pregătirea fizică la toate diferite și de timp pentru a obține rezultatul, de asemenea, este diferit pentru persoane diferite. Acesta ar trebui să ia în considerare formarea dvs. de bază pentru estimarea intervale de timp pentru obținerea rezultatului.

Principii - fundația pe care depinde obținerea rezultatelor în orice activitate. Realizarea scopului trebuie să înceapă cu înțelegerea și conștientizarea acestora.

Contraindicații la înfășura

Prin efectuarea de exerciții de stretching și o sfoară, organismul este sub sarcină. Înainte de a decide să-l stăpânească, trebuie să consulte un medic pentru a evita problemele de sănătate.
Sfoară este contraindicat in cazul persoanelor care:

 • au sau au orice leziuni, pelvis, oasele picioarelor spinării;
 • leziunile la picioare;
 • prolaps uterin;
 • tensiunii arteriale crescute.

În lipsa acestor probleme corduri va afecta doar pozitiv.

Dedicație, perseverență, și respectarea strictă a recomandărilor tehnicii de executare, dorinta si credinta in tine va ajuta să învețe cum să efectueze divizează la orice vârstă!