Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile

Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Un filtru simplu pentru auto-asamblarea aspiratorului

Hoover astăzi este în aproape fiecare casă. Este dificil să ne imaginăm o curățare de înaltă calitate, fără utilizarea acestui dispozitiv. Vid colecta eficient praf fin, deșeurile menajere, unele sunt capabili de a efectua curățarea umedă, eliminând necesitatea de a spăla podeaua în mod tradițional.Pentru ca aparatul să facă față sarcinilor lor, acestea sunt echipate cu un container în care se va așternut. Acestea sunt numite filtre.

Dispozitivul de filtrare este responsabil pentru colectarea și reținerea prafului și moloz. În Aspiratoare moderne de vid interne folosesc diferite tipuri de filtre cu proprietăți și caracteristici diferite.

Unii oameni prefera conventionale, care pur și simplu sacilor de praf aruncate după utilizare, cineva cumpără apă sau ciclon. Unele dintre aceste filtre pot fi făcute cu propriile mâini.

Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Va oferim gata făcute instrucțiuni, desene detaliate de colectare a filtrelor cu detergenți de casă. Toate articolele pot fi achiziționate separat, astfel încât costul unui dispozitiv de casă pentru a obține mai multe ori mai ieftin decât o fabrică. Atunci când acest subiect pot fi obținute și tehnologii de mare putere și absorbability bună.

Unii meșteșugari făcut chiar și filtre pentru aspiratoare Lg propriile mâini. Ne vom uita la modalități de a crea un ciclon și un filtru de apă. Acestea sunt disponibile pentru punerea în aplicare la domiciliu. Dispozitivele industriale adecvate nu numai pentru curățarea apartament sau o casă de țară, dar, de asemenea, la locul de construcție, de exemplu, pentru a colecta moloz.

Ciclonul aspirator pentru acasă

Primul Aspiratorul ciclon vid inventat de Dzheyms Dayson în 1986. Câțiva ani mai târziu a fondat producția sa, iar primele mostre de vânzare, a câștigat rapid popularitate.

Sub influența forței centrifuge, praful și murdăria care vine într-un aspirator, începe să se deplaseze pe rând. gunoi mare pătrunde în camera exterioară, iar amenda se află în partea interioară. Partea din spate a aspiratorului a fost publicat pentru aer curat.

În plus, dispozitivele sunt echipate cu un filtru HEPA, care ajută la îmbunătățirea calității de curățare. Ca urmare, un astfel de aparat este capabil să colecteze până la 98% din praf fin și așternut.

Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile


Avantajele acestui aspirator este atribuit lipsa de saci de praf, funcționare compactă, liniștită. Carcasa de colectare a prafului este transparent, astfel încât să puteți urmări cu ușurință nivelul de contaminare.

Aceste aspiratoare sunt mult mai ușoare și mai mobilă decât lor „apă“ concurență. Cu toate acestea, în curățarea filtrelor va trebui să-și petreacă o mulțime de timp, și o astfel de unitate consumă de zece ori mai multă energie decât un aspirator convențional.

Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Cum se face un filtru pentru un aspirator cu mâinile
Dispozitivele de acest tip sunt utilizate nu numai acasă, ci și în construcții și în producția pentru curățarea așchii de metal, rumeguș, praf de beton și deșeuri de la construcții. Aspiratoare industriale sunt mai puternice și încăpător. Ei colectează resturile mari, în timp ce un aspirator de uz casnic rupe imediat.

Chiar și gunoi mici sub formă de așchii, nisip, amestecuri uscate de un aspirator simplu pentru a colecta nu poate industriei numai specializate. În plus, aceste tipuri de aspiratoare diferă în funcție de resturile pe care le poate colecta.

Să luăm două metode simple de fabricare a acestui tip de filtru

Pentru a lucra necesare:

- Filtru de ulei pentru praf fin întârziere (disponibil în magazinele auto)
- o galeata de 20 litri, cu un capac bine-montaj,
- una din polipropilenă, cu un genunchi unghiuri de 45 și 90 de grade,
- conducte metru sanitare,
- doi metri de țevi ondulate.

procedură:

 1. Capacul cupă în centrul face o gaura sub un colț de 90 de grade. Aici este necesar să se conecteze în continuare un aspirator.
 2. Umple decalaj cu mastic.
 3. Pe peretele lateral al cupei pentru a face o gaură și set de colț.
 4. Și plisat genunchi se va conecta conducta.
 5. Pentru a filtra va dura mai mult, a pus pe colanti lui din nailon.
 6. Conectați găleata rotulă și ieșirea filtrului.

În cazul în care filtrul nu poate fi pus pe conducta de evacuare, puteți utiliza un furtun de cauciuc. Pentru a gestiona toate conexiunile se recomandă să se utilizeze un material de etanșare.

În loc de cupe pot fi folosite butoi de plastic sau un recipient de staniu.

Pentru fabricare necesită con de trafic.

 • con de trafic (disponibil la magazinele auto)
 • două lungimea tijei de 2 metri și un diametru de 8 mm,
 • piulițe și șaibe de 8 mm,
 • Două șase picioare tub ondulat.

procedură:

 1. Se taie baza conului și introduceți-l cu susul în jos într-o găleată.
 2. Introduceți tubul în găleată. Se toarnă distanța dintre tubul și conul prin spumă de construcție.
 3. Deoarece grosimea furnirului 20 mi se taie pătrat. În dimensiune trebuie să fie de așa natură încât baza conului se poate potrivi pe ea, și a rămas o marjă mică.
 4. În colțurile pătratului de placaj pentru a face o gaură cu un diametru de 8 mm. O gaura trebuie să fie în centrul tubului, care va fi pus pe furtunul ondulat pentru a asigura filtru și vid curat.
 5. Ca foaie capac pentru cupă folosi placaj solid. Ar trebui să fie fixat ferm la găleată. strat de pastă a foii de cauciuc.
 6. Faceți o gaură în capac pentru instalarea la capătul îngust al conului.
 7. Conul este montat în capacul și deține spumă și patru tije.
 8. Cea mai largă parte a bazei conului pentru a face o gaură pentru un tub, care este conectat la furtunul ondulat. Prin acest furtun va continua să facă gunoiul afară.

În acest model, ciclon, cu propriile mâini nu este prevăzut un filtru fin, astfel încât așternut mici va pătrunde în turbina.

Cum se face un filtru de apă aspirator de casă

Dispozitivele moderne cu aquafiltru nu sunt ieftine, astfel încât să puteți încerca să fie frumos pentru a economisi bani, după ce a făcut un astfel de dispozitiv acasă cu forțele lor.

filtre de apă popularitate este de înțeles. Ei nu numai că se colectează în mod eficient de praf, dar, de asemenea, hidratează aerul nu provoacă mirosuri neplăcute.

Principiul de funcționare al dispozitivului este simplu - un motor antrenează aerul în compartimentul cu lichid, unde rămâne toată murdăria și praful.

 1. Înainte de utilizare, este necesar să se pregătească un separator și un recipient sub apă.
 2. De asemenea, potrivit ventilatorul și pompa.
 3. Fanii diferă unul de altul zgomot. Este mai mic, cu atât mai bine.
 4. Pompa este ales pe baza faptului că nivelul apei se ridică la 0,7 m.
 5. dispozitiv realizat pe un desene pre-a făcut Asamblare.
 6. Elemente de fixare pentru un aspirator este mai bine să ia un strat de zinc.

Ansamblul se realizează în etape.

 1. În primul rând, colectorul de praf este setat, atunci o carcasă de acționare dezintegrant și mai departe.
 2. Între părțile nu ar trebui să fie un decalaj mare. La un aspirator lucrat în liniște pe partea de jos este recomandat pentru lipirea mat din polietilenă.

Înainte de a utiliza necesitatea de a turna apă într-un vas clar marcare.

Producția filtru de apă de casă pentru un aspirator - nu este o sarcină ușoară. Dar dacă pui în efort maxim, veți obține de înaltă calitate și de unitate de încredere, care va fi util la domiciliu sau la cabana.

Nu este mai ușor atunci nu a fost orașul și structura metalică pentru a atașa roților la cutia dintr-o dată? și deplasarea filtrului ușor spre lateral pentru a face loc pentru instalare în apropierea unui aspirator și face capacul superior detașabil, atunci când curățați resturile îndepărtat capacul superior snap on cu întregul mecanism și slide-urile de sertar gunoi și topples liniștit, furtunul din ciclon este, de asemenea, atașat la acoperișul în formă de C clip pe șuruburi, astfel încât să nu-l rupe din filtru.