Cum se imparte in casa rapid întindere rapid cu fotografii

Fiecare fată a avut cu siguranță un scop: „Vreau să fac șpagatul acasă!“ Dar cum să facă acest lucru, chiar dacă aceasta nu este niciodată întinsă? Capacitatea de a sta pe sfoara necesară nu numai pentru a demonstra flexibilitatea lor superioară, dar și pentru starea de sănătate a coloanei vertebrale, mușchilor și articulațiilor. Deci, cum se desparte in casa poate fi foarte rapid la orice vârstă, vă puteți aștepta să se simtă mai bine și flexibilitate nu numai la picioare.Cum să învețe să se așeze pe șirul?

Regula de bază a punerii în aplicare a firului - deplasarea coloanei vertebrale, fără nici un disconfort. Prin urmare, în timpul executării observa cu atenție și localizarea coloanei vertebrale și a articulațiilor.

Pentru a face desparte în casa rapid, într-adevăr corecte, este necesar să se acorde o atenție la mobilitatea șoldului și sacrum, dar dacă doriți să învățați cum să facă acest lucru rapid, apoi să acorde o atenție la toate picioarele de întindere.

În unele cazuri, este mai bine să nu încerci?

Din păcate, un simplu se întinde, de asemenea, are contraindicații:

  • leziuni ale coloanei;
  • Inflamația în șold;
  • contuzie picior;
  • Dureri de spate;
  • Fisuri în oase;
  • Hipertensiunea arteriala.

Furnizarea de formare pe corpul unei sarcini mari, așa că dacă aveți orice sănătate este bine, atunci fiecare clasă va îmbunătăți rezultatele.

Cum de a începe o întindere?

Ca și în orice activitate fizică, care se întinde rapidă a bifurcă în casă necesită o încălzire. În cazul în care nu se încălzească în mod corespunzător muschii, puteți fi rănit și să uitați pentru o săptămână pe sfoară. Cu cât nivelul de pregătire sportivă, mai scurt de warm-up, și vice-versa.

Iată câteva reguli de bază:

  • Novice recomandat să se întindă la fiecare două zile;
  • Toate exerciții de stretching ar trebui să fie efectuate în mod egal pe fiecare parte. Dacă, de exemplu, un picior se întinde mai rău decât celălalt, atunci ar trebui să se acorde mai multă atenție;
  • Crick ar trebui să fie însoțită de o ușoară durere. Țineți acest sentiment timp de 15 secunde, și trebuie să treacă prin;
  • Respira uniform și profund în timpul exercițiului.


exerciții utile pentru stretching

Pentru a afla toate exercițiile, nu numai spun, dar, de asemenea, vă arată cum să facă șpagatul rapid în imagini și fotografii. Uita-te și învață!

Întinzându de presă, talie și femurali. Pentru un început să devină drept și să ia o respirație profundă, pune mâinile pe spate mai mici, și îndoiți încet din spate. Apoi a reveni la poziția sa inițială și din spate, cu o defilare netedă în jos, mâinile pentru a elimina podea. În timpul exercițiului nu face nici labagii brusc, trage în piept la genunchi.

Cum se imparte in casa rapid întindere rapid cu fotografii

Stretching cvadriceps și fese coapse. Stai drept, apoi să ia un pas înainte. Stai jos cât mai adânc în piciorul îndoit, înapoi piciorul ar trebui să fie drepte. Se repetă la fiecare picior înainte de senzație de arsură

Cum se imparte in casa rapid întindere rapid cu fotografii

Se întinde mușchii inghinal. Stai drept. Slide picioarele pe podea, în diferite direcții la senzația de arsură, stabili poziția, odihnindu-se cu coatele pe podea. De îndată ce disconfortul va trece, trageți-l la un picior, apoi a doua.

Cum se imparte in casa rapid întindere rapid cu fotografii

Se întinde mușchii gambei și femurali. Stai pe podea, picioarele puțin mai lată decât lățimea umerilor, spatele drept. Întinde un picior, să ia piciorul de șosete și trageți-l spre tine. Face același lucru cu celălalt picior.

Cum se imparte in casa rapid întindere rapid cu fotografii

După ce ați finalizat stretching, încercați să facă split-urile. Pentru incepatori este cel mai bine să înceapă cu o ruptură în față, care nu este picioarele trage de pe părțile laterale ale trunchiului, iar partea din față și din spate. Să începem. Pentru a începe, face intinderea din etapa 2 și persista în punctul extrem, trage piciorul din spate în sus, până când acesta este complet drept. Apoi, încercați să îndreptați încet piciorul din față. Dacă pur și simplu nu funcționează, există senzații dureroase, nu doare corpul, se întinde deoparte până mâine.

Modul în care se desparte de 1:00, vor exista probleme cu oameni cu experiență. Dacă înainte de a putea efectua cel puțin 70? acest exercițiu, apoi o oră este destul de posibil să se facă complet destramă. Dar dacă nu sunteți o persoană instruită, apoi face totul în sfatul nostru foarte încet și cu grijă.

Split-urile nu este ușor, dar nu este dificil. Este într-adevăr maestru această tehnică te acasă. Și amintiți-vă, ești mai tânăr, cu atât mai ușor va fi dat la activitatea fizică.