Cum se intarca un copil musca unghiile sale pentru totdeauna

Cum se intarca un copil musca unghiile sale pentru totdeauna

S-ar părea că nu este nimic alarmant într-un astfel de obicei pe scară largă, cum ar fi unghiilor obkusyvaniya. De fapt, cauzele sale de multe ori se află tocmai într-un nivel crescut de anxietate a copilului. Copiii încep să muște unghiile sale atunci când încearcă să se liniștească în așa fel încât este accesibilă pentru ei. Prin urmare, dacă observați că copilul a început să muște unghiile - este timpul să ia măsuri și pentru a dezvata copilul de obicei. În cazul în care copilul nu simte nici un fel de stres, și a început să mestece unghiile, părinții ar trebui să fie deosebit de vigilente acest lucru. Dacă nu acorde atenție la aceasta, puteți dor de la începutul nevroze copiilor, astfel încât acest copil este necesar pentru a arăta expertul-psiholog.


Ride un proces nu poate - speranța că totul va trece de la sine, cu timpul, cel mai probabil, nu va fi justificată. Deci, trebuie să facă un efort și să încerce să intarca copilul de a mesteca unghiile cât mai repede posibil.

Interdicții

Într-o formă în orice caz, nu pedepsi copilul și nu doare mâinile. Deci, nu va fi capabil de a obține un rezultat, și va provoca doar un răspuns în mânia ta copil, sentimente de furie si resentimente. În plus, un astfel de comportament poate agrava situația - copilul va experimenta un alt stres, iar acest lucru va provoca mai frecvent unghii obkusyvaniya. Copilul poate musca, de asemenea, unghiile sale în semn de protest, în cazul în care nu e ca ceva, iar comportamentul său agresiv va complica situația.

Înțelegem motivele

Cel mai adesea, acest unghiilor-muscand apare la copii cu vârsta sub trei ani. Un număr mare de copii nu sunt în măsură să dezvăța propria lor, și devine treptat un obicei de la copilărie la adolescență. Și fără îndoială că ai văzut adulți cu unghiile roase - se spune că pentru a scăpa de acest om obicei și nu a putut. Prin urmare, speranța că copilul va fi capabil să facă față problemei și a opri musca unghiile le, nu este necesar.

În plus față de latura estetică în obiceiul există o altă parte. Muscarea poate provoca unele boli infecțioase și periunghială provoca suprafețe de inflamație. În plus, în cazul în care un copil musca unghiile lui, un risc crescut de infecții gastro-intestinale.Experții cred că Onychophagia (numit asa cum se cuvine un cui-mușcare) apare la copii cu traume psihologice sau situatii stresante frecvente. Certurile în familie, divorțul părinților, conflicte între colegii și multe alte motive ar putea fi un impuls pentru dezvoltarea Onychophagia ca un copil, oricare dintre situațiile de mai sus este stresant.

Cum de a ajuta

În cazul în care copilul a experimentat stresul într-o stare proasta - trebuie să acorde mai multă atenție copilului. În plus față de preocupările trebuie să vină cu o activitate comună pe care se angajeze cu copilul dumneavoastră. Acesta poate fi un tablou, broderie, tesut cu margele, tricotat, modelare - indiferent de copilul tău îi place și ia pixul. Aceste clase cu copilul, nu numai pentru a vă aduce mai aproape și mai mult și de a ajuta copilul să se simtă sprijinul dumneavoastră, dar, de asemenea, pentru a redirecționa tensiunea nervoasă la alt obiectiv și de a ajuta dezvăța obiceiurile.

Un tânăr copil poate da anti-stres jucării, care conține o umplutură specială. Ele sunt foarte plăcute la atingere și de a ajuta copilul să scape și de a dezvăța musca unghiile. În plus, popularitatea în creștere a câștigat și transformatoare de jucărie. Ei pot lua o lungă perioadă de timp mâinile copiilor și musca copilul său unghiile este pur și simplu cel mai scurt timp, pentru că atât de multe lucruri interesante pot fi create din transformarea jucării.

Uneori, ca regulă, copiii mai mari, pentru a vindeca roaderea unghiilor poate fi motivația. Puteți negocia cu copilul dumneavoastră de a dobândi un lucru râvnit în schimbul renunțării la roaderea unghiilor.

Intarca rosul unghiilor poate fi o fată, folosind o manichiură, pe care ea se va face cu mama ei. unghii frumoase, lăcuite, ciuguli voință milă și copilului intarca treptat unghiile musca.

Când să intarca un copil musca unghiile fara utilizarea fondurilor speciale nu, puteți cumpăra într-o farmacie lacuri speciale si creme care sunt aplicate pe placa unghiilor a copilului. Ei au un gust amar neplăcut, și o dorință de a mesteca unghii amar copilul pierdut repede.

psihologi moderne oferă, de asemenea, folosesc această metodă pentru a dezvata copilul musca unghiile sale ca skazkoterapiya.

Astfel de povești pot fi folosite ca un element independent, dar este mai bine să le utilizeze ca metodă într-un pachet de măsuri pentru a scăpa de roaderea unghiilor.

sfatul psihologului

  • Vizitați un psiholog. Acest lucru vă va permite să vă asigurați că bebelușul este în curs de dezvoltare, în conformitate cu vârsta, și fără probleme în dezvoltarea nu.
  • Împreună cu expertul ajuta copilul să facă față sentimentelor. Acest lucru va fi cel mai important pas în a scăpa de acest obicei prost.
  • La un moment în care copilul începe să muște unghiile sale, ia mana o jucărie, uscare sau bomboane. O astfel de diversiune ar permite unui copil să treacă de la cuie pe un alt subiect.
  • Seara, când copilul este pus la somn, nu vă zgârciți la cuvinte bune și frumoase, accidente vasculare cerebrale blând și un masaj blând. Toate aceste tehnici simple va ajuta sa se relaxeze copilul, iar el cade repede adormit. Deci, timp încercând să roadă unghiile nu vor.
  • Explicați-i copilului că sunteți cu el de partea lui. Împreună, vă va face cu siguranță problema.