Cum se intarca un copil musca unghiile sale pentru a rezolva

Fără îndoială că un obicei prost de a mușca unghiile în terminologia medicală numită Onychophagia și este o tulburare mintală. Onychophagia poate suferi copiii de 2-3 ani, deoarece la această vârstă începe formarea personalității. Printre elevi și adolescenți procentul care mușcă unghiile, dar crește din cauza stresului a crescut și stresul mental. Chiar și adulții care sunt conștienți de toate consecințele negative ale acestui obicei prost, de multe ori nu poate scăpa de ea.motive Onychophagia

Principalul motiv pentru care copiii sunt Onychophagia stres. atmosfera tensionată emoțională în casă (scandaluri, certuri), schimbarea de reședință, o vizită la o grădiniță sau la școală - toate pot provoca experiența gravă a copilului, care în mod necesar ar trebui să acorde o atenție.

Auto-îndoială, nemulțumirea față de sine și stima de sine scazuta provoca de multe ori copilul „sa se mușca“, care se manifestă Onychophagia. Muscarea poate fi, de asemenea, o consecință a agresiunii de test și, astfel, a suprimat.

Emoțional copii instabile sunt mai predispuse la acest obicei. Roaderea unghiilor ei pornesc de la o vârstă mai devreme decât restul, și a scăpa de ele Onychophagia mult mai grele.

Vinovatia peste ceva nelegiuiri lor poate duce la unghiile de ronțăit. Prin urmare, în orice caz, nu certa copilul pentru ceea ce mușcă unghiile. Copilul se va simți și mai vinovat și, prin urmare, va fi chiar mai mult de unghii-musca.

În cazul în care copilul dumneavoastră este în fază incipientă a avut obiceiul de a suge degetul mare, este posibil ca, la o vârstă mai înaintată ea va crește într-un obicei de a musca unghiile sale.

Nu contează cât de ciudat ar suna, dar există o predispoziție genetică la Onychophagia. Adică, dacă cineva de la părinți sau roase mușcă unghiile, atunci este probabil ca copilul, de asemenea, va avea un astfel de obicei.consecințe Onychophagia

Cât de des copilul nu se spele pe mâini, sub unghiile este întotdeauna un număr mare de agenți patogeni care pot provoca apariția infecțiilor intestinale, precum și diverse infestări parazitare, care pot afecta foarte negativ starea de sănătate a copilului.

In timpul unghiei tetradă este deteriorat și deformat, iar rănile de apariție Burr și duce la inflamarea degetelor moi țesuturi, de exemplu, la o inflamatie purulenta destul de dureros - panarițiu.

Tratamentul și prevenirea Onychophagia

În primul rând, nu trebuie să neglijeze toate - acesta este un obicei foarte prost, și nu trece cu timpul. Începe o luptă cu Onychophagia necesară, de îndată ce ați găsit-o. Nu ar trebui să acționeze în grabă, ci mai degrabă cu calm și cu încredere.

Observați copilul, ce situații specifice, începe să muște unghiile, și de altfel a evita astfel de situații. Acest lucru se întâmplă cel mai adesea atunci când copilul experiențe, se simte vinovat pentru nimic și încercând să se calmeze într-o situație stresantă pentru el. Încercați să fie pacient și mai puțin pedeapsă și beșteleală copilul ei, precum și avertizează stresul vlaga și conflict. Examinați metodele de educație și arată mai multe emoții pozitive.

În cazul în care un copil trage mâinile în gură, fără nici o situație stresantă, trebuie să-i distragă atenția și să ia ceva mâini, de exemplu, o jucărie interesantă sau modelare lut.

Copiii care cauzează Onychophagia este agresiune, ar trebui să se acorde formare pentru lupte sau karate, în cazul în care acestea ar putea turna în mod liber excesul de energie și să transfere agresivitatea lor în direcția corectă.

Se taie unghiile scurte și netede, dar nu de la rădăcină, deoarece copilul va fi incomod si chiar dureros. Păstrați mâinile sale, se va reduce cantitatea de bacterii găsite în gură atunci când unghiile de ronțăit.

Puteți utiliza un lac medical special - este un gust amar destul de neplăcut și poate descuraja unghiile mestecare. Acest lac ar trebui să fie actualizate în mod regulat, este inofensiv și bine întărește unghiile. fetele mai mari pot face o manichiura pentru a arăta ceea ce poate fi unghiile frumoase și îngrijite.

La adulți, în situații de stres, de asemenea, au obiceiul de a răsuci un fir de păr, trage masa cu degetele neîndemânatic un pix sau ceva similar. Fără îndoială, aceste obiceiuri nu suportă nici un pericol pentru organism, în comparație cu obiceiul de a musca unghiile sale. Dar încearcă să mă ferească de a face acest lucru, și veți înțelege cât de greu este necesar pentru copilul tau, asa ca va fi mai răbdător și blând cu el.

Dacă încă nu ajunge pentru a elimina un obicei prost de singur copilul, ar trebui să apeleze la psiholog, problema poate fi mai grave decât ai crezut.

Știri asociate: