Cum se intarca un copil musca unghiile scapa de un obicei prost

Este puțin probabil ca cineva de la părinții lor, cum ar fi obiceiurile proaste la copii. Deci, atunci când mâna copilului și apoi se extinde la gură, se pune întrebarea, cum să intarca un copil musca unghiile. Unii adulți sunt lente să acționeze, chiar și aplică sancțiuni, altele sunt în așteptare pentru, că toți vor trece de la sine. Între timp, nimic nu sa schimbat, dar miezul devine mai în vârstă. Care placa de unghii este mâinile deformate uite dezordonate, fetele nu se poate aplica lac, spre deosebire de prietenele lor. Dacă ți-e dor începutul acestei dependenta, sau alege metodele greșite, acest obicei poate persista la varsta adulta. Ce putem face pentru a evita acest lucru?Cum se intarca un copil musca unghiile scapa de un obicei prost

De ce am un obicei prost?

Deci, copilul mușcă unghiile. Motivele care l-au condus la această ocupație trebuie să fie identificate mai întâi. Cel mai adesea, acestea sunt asociate cu disconfort psihologic atunci când copilul este un motiv de îngrijorare, se simte neajutorat. De aceea, ar trebui să-l urmăriți, inclusiv modul în care el a dormit - probabil, anxietate sau chiar coșmaruri.

Obiceiurile proaste pot declanșa o varietate de factori.

 • Stresul. Pentru acest lucru poate provoca diferite situații: tensiunile dintre părinți, apariția unui alt copil în familie, în mișcare, lipsa contactului cu colegii. Mulți oameni observa că copilul lor mușcă unghiile, după ce a mers la școală: poate fi dificil să se adapteze, este teribil să răspundă la tablă sau primesc note mici.
 • Ereditatea. Copiii se uite până la părinții lor. Deci, dacă cineva din adulți o face, atunci este probabil ca copilul va repeta după el. În același timp, în cazul în care mama are grijă de ea, folosește vopsea, copilul se uită la ea, pur și simplu intarca.
 • agresiune internă. care apare atunci cand un copil este nefericit: se simte vinovat pentru ceva sau are stima de sine scazuta.
 • Caracteristici fiziologice. La unii copii, placa de unghii este moale, este ușor de spart, sau ea a ridicat margine, care este un Prichindelul, și încercarea de a elimina tot ceea ce îl împiedică.
 • Plictiseală. În cazul în care copilul nu este interesant orice activitate, el caută mai mult. În cazurile în care acesta nu are unde să meargă, el ar putea începe să tragă mâna în gură.

În cazul în care copilul mușcă unghiile, psihologii vin de multe ori la concluzia că nu este doar un obicei prost, un fel de ieșire de tensiune nervoasă. La o vârstă fragedă poate provoca înțărcare de la suzete, abuzul între părinți și, în special, divorțul. Scapa de dependenta va fi mult mai ușor dacă începeți prin schimbarea atmosfera de familie: calm, încrezător copil care se simte în siguranță și iubit, nu necesită descărcarea emoțională suplimentară. Cope va ajuta la comunicarea în cadrul familiei nu este într-o voce ridicată, display-uri de afecțiune și atenție din partea bătrânilor.

copil mai în vârstă de multe ori se confruntă cu situații stresante de la școală. Acesta poate fi o relație complicată cu colegii sau profesorii săi, dificultăți în a înțelege oricare dintre elementele, teama de pedeapsă pentru eșec. Pentru a calma copilul mușcă unghiile.

Prin apariția acestei dependențe poate provoca o procedură de manichiura rea ​​într-un copil: mama nu acorde atenție la bavurile sau taie unghiile prea scurt. Toddler în timp ce doare și pentru a opri disconfortul, el începe să le ronțăie însuși.

Cum se intarca un copil musca unghiile scapa de un obicei prost

Rosul unghiilor nu este doar urât, dar, de asemenea, dăunătoare

În cazul în care părinții stabilit un obiectiv și a început să caute modalități de a intarca un copil musca unghiile, acestea ar trebui să fie pacient. Nu este întotdeauna un proces rapid. Unii copii sunt usor de distras de altceva sau ajutându-i de unghii speciale amar, în timp ce alții a revenit în mod repetat la această ocupație. Și nu este la fel de inofensiv cum ar putea părea.

 • unghiei este deformat, astfel încât să nu poată fi îmbunătățită în viitor. De asemenea, se schimbă forma degetelor.
 • Pielea din jurul unghiilor devine festers inflamate și chiar.
 • Sub unghiile pot fi într-o varietate de microorganisme, astfel încât acest mod de a obține o infectie intestinala. Este de asemenea posibil infestare, de exemplu, în cazul în care obține ouăle în gura ei.
 • Un dinte primește o sarcină a crescut, acesta poate începe chiar să se clatine.
 • Din cauza obiceiurilor urâte poate fi dificil de a comunica cu colegii lor, în special cu sexul opus.
 • Habit, supraviețuitor la maturitate, ceea ce complică relațiile cu oamenii, și chiar devine un obstacol în găsirea unui loc de muncă.


Cum se intarca un copil musca unghiile scapa de un obicei prost

De ce pedeapsa nu ajută pentru a scăpa de obiceiul?

Pentru a eradica dependența urât, părinții ar trebui să acționeze cu dragoste și răbdare, schimbarea situației în sine, mai degrabă decât pur și simplu aplicarea lacului fără gust. Este important să ne amintim: nu reacționează prea violent, certa și pedepsi copilul. Acest lucru poate duce la rezultate complet opuse. Știind că enervează adulți, copilul se va face în ciudă, pentru a arăta nemulțumirea lor, pentru a obține atenția lui sau desen pentru ei înșiși. Mândria face karapuzov nu îndeplinesc cerințele părinților, și de a face contrariul. Deci, dacă părinții care au un copil musca unghiile, vrea să-l dezbrace de ea, ei trebuie să înceapă cu tine.

Copilul poate trage o mână în gură inconștient, sub influența unor situații stresante. Când adulții să abuzeze de ea, striga, bate din palme de palmieri, pentru a intarca, el a fost chiar mai nervos. Senzație vina părinților, copilul va evita face-o la ei, dar, lăsat în pace, vor fi acceptate la cele vechi. Prin urmare, acuzații și amenințări sunt puțin probabil pentru a da efectul dorit. Pe lângă firimituri lovit ușor cuvinte jignitoare, astfel încât să ne putem asigura că va înceta să mai aibă încredere bătrânilor.

Focus pe obiceiul de nedorit este, de asemenea, nu-l merita. Astfel, ea poate provoca chiar și mai mult dezvoltarea sa. Cu cât este mai copilul va auzi și să se gândească la asta, cu atât mai mult el va dori sa rontaie unghiile.

Cum se intarca un copil musca unghiile scapa de un obicei prost

Ce se poate face în cazul în care un copil musca unghiile lui?

Pentru a elimina acest atașament, părinții trebuie să găsească o modalitate de copilul tau, da-i un mediu psihologic confortabil. Pentru a face acest lucru, trebuie să aflați de ce copilul mușcă unghiile, și elimina sau reduce la minimum orice lucru care l-ar putea deranja.

Pentru înțărcare se poate utiliza următoarele metode.

 • Discutați cu copilul și-i explice ce fel de daune aduce acest obicei. Fetele pot spune că pen-ul va fi urât și nu pot folosi lac de unghii ca o mama, băieți, poate că va acționa pentru a preveni colegii ridicol. Sau că, din cauza aceasta va durea burtica. Este important să se transmită la copilul partea neplacuta a unor astfel de sesiuni.
 • Straduiti de a stabili relații de încredere cu copilul, astfel încât el putea vorbi despre toate grijile și experiențele lor. Într-un mediu liniștit pentru a încerca să dau seama ce-i pasă și de a face astfel încât copilul a fost mai ușor să îndure ceea ce se întâmplă, mai ales în cazul în care cauza nu poate fi eliminată. De exemplu, atunci când într-o familie există un alt copil, senior gelos si se simte abandonat. Bun pentru a găsi o cale din timp în timp pentru a fi singur cu el, de exemplu, pentru a aranja o dată pe săptămână sau o lună „mama zi“: în timp ce pentru cel mai tânăr îngrijite de alte rude pentru a obține împreună pentru o plimbare, să vizitați un loc preferat sa manance ceva delicios. O astfel de timp împreună este importantă pentru o atmosferă de familie confortabilă.
 • În cazul în care copilul mic este nervos, dar nu pot spune părinților lor despre experiențele lor, puteți încerca să-l invite să atragă sentimentele lor. Mai degrabă decât a face cu unghiile, se va stropi emoțiile pe hârtie.
 • Pedepsirea copilul nu este necesar, dar poate fi utilă în promovarea. Dacă firimiturile promit să cumpere ceva de dorit, este probabil ca el va încerca să se repare. Fata poate face manichiura decorativa, folosind poloneză că ea ar dori să păstreze pe mâini frumoase. Asigurați-vă că pentru a sublinia cât de minunat și frumos cu aspectul.
 • Ar trebui să încercați să treceți copilul la un alt mod de a automulțumire: într-o situație jenantă pentru el, ca el încearcă să aducă mâna la gură și lasă-l să se răsucească în mâinile unei pietricică netede, deschide și închide fălcile, sugerează să respire de mai multe ori. Pentru a-l distrage atenția, vi se poate cere să aducă ceva sau nu.
 • În cazul în care un copil foarte mic musca unghiile sale, este util să se utilizeze un Fairytale. Inventeaza o poveste în care un personaj sau animal copil favorit acest obicei aduce probleme: nimeni cu el vrea să fie prieteni, el cade bolnav. La sfârșitul celorlalte personaje pentru a ajuta-l sa scape de ea. Cu jucării puteți juca întreaga prezentare.
 • Gândiți-vă de exercițiu în funcție de vârstă, care va avea mâinile îndoite de designer, sculpta din lut sau aluat, pentru a face ornamente din mărgele. Mai ales bine dacă o faci cu firimituri, munca în comun are un efect pozitiv asupra relației.
 • Dacă degetele va avea un gust amar, atunci copilul va fi neplăcut pentru a le trage în gură. Dar noi nu ar trebui să le frotiu cu muștar sau piper: acestea sunt ușor să se spele off, la același copil poate freca ochii. Este mai bine să facă acest lucru prin utilizarea lac special. Ar trebui să fie aplicat la fiecare trei zile, că el a continuat să gust amar. Pentru acest karapuzov polonez inofensivă, în plus, conține substanțe nutritive care promovează restaurarea unghiei deteriorate. Lac „Nekusayka“ pot fi cumpărate de la farmacie.
 • Conduita aromoterapie pentru relaxare, în cazul în care nu există reacții alergice.
 • În unele cazuri, este util par psiholog, care va determina necesitatea unei medicamente calmante.

Folosind tehnici similare, combinându-le cu ajutorul unui lac special, puteți obține un rezultat pozitiv și nu se mai face griji cu privire la modul în care să intarca un copil musca unghiile. Este important să nu uitați să-l laude și majorete.