Cum se numește o piatră neagră - revista femeilor Online

DIAMANT - piatra zi însorită opta - un foarte puternic, puternic, alimentat de
energie, piatra solară. oferă
încredere, umple aura


vitalitatea pură. Nu este ideală
De tip Luna de oameni, lor puternice, unele
energie dur, suprima subțire
organizație spirituală persoană lunar.
tradiție Magic recomandă permanentă
Purtarea diamant după porii de maturitate,
nu mai devreme de 35 de ani. Aproape nici un efect asupra unei persoane care a cumpărat - dă fericirea omului numai dacă a moștenit, ca un cadou, sau este produs la dedicarea. Brilliant ca mascota ar trebui să poarte astfel încât setarea nu interferează cu piatra pentru a atinge pielea. El a adus fericirea numai în cazul în care revin proprietarului prin moștenire mod onest. Aproape toate celebrele diamante au o istorie, schimbătoare și furtunoasă. Frumusetea si valoarea diamantelor a stârnit lăcomie: de aici legenda „podoabele blestemate.“ Pe parte actelor penale împotriva piatră el. Din cele mai vechi timpuri - un simbol al puterii și statut social ridicat, bogăție, curaj, fidelitate și constanță, simbolizează castitatea și puritatea. contemplare atentă el un om de discernământ face.
Purtarea este acceptabil pentru puterile care să fie, și oamenii din jurul lui frumoase și plăcute.
diamant verde protejează maternitatea.

Rock cristal - cuart clar - Când ghicitul
clarviziunea, salvează pe om de dormit
coșmaruri, într-un inel elimina frigul din
Colier crește cantitatea de lapte în
femeile care alăptează, purtate sub lenjerie de pe dreapta
parte a abdomenului îmbunătățește funcția de fiere
cu bule. specii:

monocrom Opac sau cuarț laminat cu
ceros luciu - calcedonie, agat, onix.

Pentru a defini onyx caracteristică este prezența unor straturi colorate diferit. Prin urmare, acestea includ soiuri calcedonie cuart (inclusiv - unele din agat și carneol) și o varietate de agregate minerale (de exemplu - o fuziune de calcedonie, cuart si opal) si marmura cu model dungată. Calcedonie onix foarte solide și consistente 6.5-7 gradul de duritate pe scara Mohs.

Tipuri de onix și culoare

Onyx - piatra multicoloră. Schema de culoare a fiecăruia dintre aceste minerale, armonioase ca natura le-a creat. Paleta de onix foarte diversă și cuprinde întregul spectru de culori. Afectează impuritățile colorante de oxid de siliciu, din care este format calcedonie, fier, clorură, sau alte elemente. Lățimea benzilor depinde de temperatura la care exista un procedeu de formare a acestora.

În Africa de Nord, această culoare reprezintă fertil, pământul dătător de viață și a norilor de ploaie binefăcătoare.

preoții creștini și musulmani poartă robe negre, care se disocieze de toate lucrurile lumești și de a demonstra devotamentul lor față de Dumnezeu.

Cum se numește o piatră neagră - revista femeilor Online

Un spinel transparent sau translucid delimitând diamante similare sau fabricate din acestea cabochons. Al doilea tip de tratament este de preferat deoarece fragilității mare a cristalului nu permite marginii drepte.Perle este prin natura piatră organică opacă. Aceasta este una dintre cele mai creații unice ale naturii, cunoscute și tsenivsheesya omenirii din cele mai vechi timpuri.

Cum se numește o piatră neagră - revista femeilor Online
perle negre sunt mult mai puțin probabil decât altele, iar costul lor este de câteva mii de dolari pentru o minge mică, cu un diametru de 10 mm.

În Rusia, bijuterii perla folosite, și prinții, și miniștri ai bisericii. În Europa medievală, el le-a folosit pe un picior de egalitate cu diamant. Astăzi, pe insula Tahiti perle negre este un muzeu, în cazul în care elementele cele mai valoroase, cu o istorie.

opal negru este numit nobil. Printre multe tipuri de acest mineral întuneric pietre translucide irizate cu preaplin sunt cele mai scumpe. Mai pure spectrul și mai mare număr de culori în strălucirea, cu cât costul.

Zircon - este piatra transparent, cu un luciu foarte mare, este o varietate de culori. Cel mai adesea, zircon naturale găsit galben, cafeniu, portocaliu, maro și roșu, verde, uneori, și incolor.

Albastru și zirconiul incolore, care sunt utilizate pe scară largă în prezent în bijuterii, este cea mai mare parte pietre, supuse arderii artificiale.

Zircon soiuri de culoare au nume: zambile - este de culoare galben-maronie, cu un luciu luminos, Instelat - albastru deschis.

Potrivit unor legende, femeile tinere au în inelele de zircon galben, la riscul de a pierde cei dragi, și bărbați - amante. Dar, în același timp, este o piatră de speranță și schimbare. Piatra promovează calm, din depresie si plictiseala.

Aceste roci aparțin grupului de cuarț.

Familia de cuart este reprezentat de un astfel de număr mare de specii, ca nici alte bijuterii de familie. specii de cuarț pot fi fie transparente sau opace, adică o mare varietate de culori.

cristal Rock - limpede, incolor.

Lăptos cuart - translucid, alb.

Ametist - transparent violet.

Citrin - transparent, de culoare galbenă.

Rose Quartz - roz translucid.

Aventurine cuart - opac, verde sau maro-aurie cu fulgi de mică.

Jasper - o piatră masivă, densă, de multe ori în bandă sau reperat.

Cuarț fumuriu - gri transparent.

ochi de pisica cuarț - o Iridescență verzuie sau maro translucid.

Eye Quartz Tiger - un Iridescență auriu-maronie.

Quartz Hawkeye - opac cu irizare verde.

Rutil Quartz - numit „Venus Hair“ sau „Săgețile lui Cupidon“ - o limpede, incoloră, cu incluziuni de ace rutil.

aventurin
Aventurin - cuarț opace și translucide cu incluziuni mici de trombocite mică de hematit. Numele vine de la italian „aventura“ - caz.

A nu se confunda piatra naturala de sticla Aventurin imitație aventurin, care se crede că au fost mai întâi obținute din întâmplare atunci când pilitură de cupru se încadrează în sticlă topită într-una din steklovaren lângă Veneția.

Mica clădire, în formă de cub cunoscut sub numele de Kaaba, nu poate fi comparat cu zgârie-nori în înălțime sau vile în lățime, dar influența sa asupra istoriei omenirii este de neprețuit. Kaaba - clădirea, în care fața de cinci ori ochii tuturor musulmanilor de zi cu zi, la momentul rugăciunii. Acesta este cazul pentru mai mult de 1400 de ani de la momentul Profetului Mohamed.

Cum se numește o piatră neagră - revista femeilor Online
În structura sa, piatra practic opac din familia de cuarț. Aceste pietre sunt foarte asemănătoare cu obsidian, și ele sunt ușor de confundat cu unul de altul, așa cum transluciditate caracteristic de lumină. În aparență se pare ca o rășină fosilizată, astfel încât oamenii să-l numesc Smolyak. Se crede că aduce putere, și, prin urmare, istoria sa este bogat în fiecare utilizare posibilă în ritualuri satanice și religioase. Morion este o piatră de masterat, magicieni și vrăjitori. În ciuda acestui context, piatra este adesea folosit ca un hranitelnogo talisman.

jetstone

Nu este surprinzător, atunci când culoarea de meditație și de energie sunt utilizate pe scară largă - crearea unei atmosfere de pace și relaxare, vă permite să se scufunde la cele mai profunde niveluri.

Culoarea neagră este o protecție și nu numai pentru că ascunde adevărata față, cum se spune, ci pentru că absoarbe toate culorile din jur și energia, indiferent de ceea ce se numește, în față.

Onyx. Pentru pur Onixul negru este o adevarată vânătoare, pentru că cele mai multe ori, această piatră este în bandă colorată în sine. Fericit este proprietarul piatra perfect negru poate conta pe o mulțime de oportunități care Onyx pot fi deschise în persoană.